Burundan gelen koku
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Agiziniz ve disleriniz ile ilgili sorularinizi burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2847
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 16:48 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Burundan gelen koku
Mesajı Yazan: Belinda
Konu: Burundan gelen koku
Mesaj Tarihi: 27-Ocak-2021 Saat 22:02
Burundan gelen koku ve agiz dan gelen koku arasinda baglanti varmi yokmu acaba benim burnumdan da koku gelio ve bu agiz kokumdan cok sonra oldu burun tikanikligiyla baslamisti
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Evin
Mesaj Tarihi: 27-Ocak-2021 Saat 22:36
Burundan koku sikayetiyle kbb gittim açikça söyledim burnumdan koku geldigini ve bana bi fis fis yazdi iltihap vardir demisti. Hatirladigim kadariyla antibiyotik içerikli bi fis fisti ve gitti kullandiktan sonra simdi ara ara yine oluyor ilacin ismini hatirlamiyorum aradan uzun zaman geçti ögrenirsem yazarim buraya
|
Mesajı Yazan: Maybeoneday
Mesaj Tarihi: 27-Ocak-2021 Saat 22:59
@Evin
Suan ara ara oluyor demissiniz. Peki o spreyi kullanmadan önce sürekli mi oluyordu? Akliniza gelirse ismini yazin lütfen belki iyi gelir bize de. Tesekkür ederim simdiden..
|
Mesajı Yazan: Evin
Mesaj Tarihi: 27-Ocak-2021 Saat 23:08
Tabi yazarim .E devlete girip ilaç geçmisimden baktim fakat 2016 öncesi görüntülenmiyormus.Evet ilaçtan önce sürekli olarak vardi ilaçtan sonra tamamen gitti simdi ara ara
|
Mesajı Yazan: Murat880
Mesaj Tarihi: 28-Ocak-2021 Saat 01:12
evet belinda bazen o koku tamamen gidiyor bende nedenini anlamay calisiyorum galiba cözdum nedeni mide asidi anlamama neden olan sebepleri soyliyim karbonhidrat ile protein yedigimde koku tavan yapiyor ornek verim baklagil+ekmek veya et + patetes yada et+ ekmek
nedenini arastirdim megerse karbonhidratlar mide asidini baskiliyormus proteinle beraber yenirse protein sindirimi cok vasat oluyormus asil neden bu da degil midede olan enflamasyon gastrit vesaire ile alakasida yok midede bir problem oluyor ve bu zamanla kroniklesiyor mide asidi azligi oluyor sonucunda zirid 50 mg kullandigimdada koku azaliyordu ama oglenleyin bi keresinde kullaniyim dedim baklagil+ekmek yedim yine ayni sey oldu engelleyemiyorsun yani mideyi cok doldurmakta kokuyu arttirdigi bir gercek onun disinda kipkirmizi eksi tatli nar yedigimde ozellikle olgun nar olmasi lazim yemekten 3 saat sonra felan yedigimde koku 0 oluyor tabi ben duzenli dil dis temizligi yapiyorum neye faydasi oldugunu az cok kestirdim bu nedenle kesinlikle mide asidi ve mide cikisindaki flora nasil tedavi olunura gelirsek proteinle beraber sagliklikli yaglar ve yesilik sebze yenilebilir bu sindirimi arttirir ozellikel protein ve saglikli yaglar (ekstra virgin yani asitsiz zeytin yagi ve soguk sikim hindistan cevizi yagi ) bunlar mideye iyi gelir cunku midede cok durmazlar hizli sindirilen yag turlerindendirler. karbonhidratlar tek ogunde yenmeli
konu ekmek noktasina geliyor cunku hepimiz karbonhidrat olarak onu kullaniyoruz lanet sey ya ben eskiden cok iyi beslenmezdim ama abur cubur kolada yemezdim tek yedigim sey ekmekti karbonhidrat olarak arkadaslar biraz maliyetli olucak ama makbul tarzi kuruyemisciler var oralardan ucuza kuruyemis alip asitsiz zeytinyagiyla bekletilmis kudret nariyla bi diyet yapicam ins ise yarar iyilesirsemde buraya yazarim sinava hazirlaniyorum bu yuzden aklimdakileri bir turlu gerceklestiredim zamanim yok para biriktidim bu ay yapicam ins ise yarar
------------- Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
Mesajı Yazan: Belinda
Mesaj Tarihi: 28-Ocak-2021 Saat 11:56
Murat880 bana daha cok üst solunum yoluyla ilgili bi sorun gibi geldi enfeksiyon yada iltihabi bi durum olabilir ama sunu ogrenmk istiodm agzi kokan herkesn burnndanda koku geliomu yada burnundan koku gelen herkesin agzi kokusudami var
|
Mesajı Yazan: Murat880
Mesaj Tarihi: 29-Ocak-2021 Saat 01:03
bende oyle saniyordum fakat yardimci etmenlerde varmis bende misal mide kudret nari ve beslenmeyi yaptiktan sonra kokuda ciddi azalma oldu bugun sinus kit kullandim koku kesildi bakalim kac saat etki edicek
------------- Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
|