Çok su içince gariplik
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Agiziniz ve disleriniz ile ilgili sorularinizi burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3022
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 15:01 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Çok su içince gariplik
Mesajı Yazan: ali1111
Konu: Çok su içince gariplik
Mesaj Tarihi: 13-Mart-2022 Saat 17:07
Merhaba ; kendimde gördügüm birkaç belirti ve soruyu paylasmak istiyorum
Tükürügümü yutunca yani yutkundugumda midemde birden gurultu gibi gluk diye bir ses oluyor ve sindirilince bagirsaga geçince yani bu gurultular devam ediyor ishal oluyorum böylece neden tükürük böyle bi sikinti yapar ki baska yasayan var mi problemi. Ayrica az yemek yedigimde hemen ishal oluyorum ve diskida tükürük mukus gibi seyler çikiyor
bagirsaklarimda sürekli gaz , gaz sesleri var bu sesler yatinca daha da çogaliyor kabizlik normal olmayan diskilama var
Çok su içince bagirsaklarim çok gurulduyor ve ishal oluyorum Anlamayanlar için tükürügüm , yutkundugum zaman mideme indigi anda bi asit sesi mi desem gurultu gibi bi ses geliyor sindirimsel olabilir mi ve eminim bu sese ne neden oluyorsa o ishal de yapiyor beni
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ali1111
Mesaj Tarihi: 13-Mart-2022 Saat 17:09
Çok su derken 1,5 lt maksimum 2 litre
|
Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 13-Mart-2022 Saat 21:10
ayni gurultular bende de var. Psikolojik olarak hatirlayinca daha çok nüksediyor sanki stresin de etkisi var olabilir. Ama stressizken de oluyor bir sorun var orasi muhakkak. Bende kabizlik vs sorun yok. Kolonoskopi çok sey anlatir ama riskli bir sey gibi duruyor. Endoskopi ona nazaran daha az riskli. Risk her seyde her yerde var o da bir gerçek. Vallahi test verip incelenmeden sorunun ne oldugunu bulmak zor dostum
------------- sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
|
|