Bactoblis deneyen var mi?
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3081
Tarih: 22-Agustos-2025 Saat 07:23 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Bactoblis deneyen var mi?
Mesajı Yazan: Ümit90
Konu: Bactoblis deneyen var mi?
Mesaj Tarihi: 31-Temmuz-2022 Saat 08:22
Kokuyu 1 haftalik kullanimda 3 ay azalttigi söyleniyor ,Murat Hocam agiz probiyotigiymis bu mümkün mü?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Melina
Mesaj Tarihi: 31-Temmuz-2022 Saat 10:56
Ben denedim ilk günler azaldi sonra siddetli geri geldi geçmedi bilginiz olsun
|
Mesaj Tarihi: 31-Temmuz-2022 Saat 11:39
Yorumlarda insanlar geçti yazmislar bir ümitlenmistim,tesekkürler.
|
Mesajı Yazan: Lavi
Mesaj Tarihi: 31-Temmuz-2022 Saat 13:10
Ben o probiyotigi arastirdigimda yaklasik 6 ay gibi vir düzenli kullanilmasi gerektigini okumustum birde bu influencerlar falan sürekli probiyotigk kullaniyor onlarda yada normal insanlar da neden ters tepki yapmiyor da bizde yapiyor bir arastirmak lazim (ben kullanmadim yasadigim sehirde bulamamistim)
|
Mesaj Tarihi: 31-Temmuz-2022 Saat 14:26
Internette satiliyor denemek isterseniz .Antibiyotik ile kullanmayin demisler, tedavim bitince deneyecegim yine de deneyimlerini yazarim.
|
Mesajı Yazan: Tospik
Mesaj Tarihi: 31-Temmuz-2022 Saat 19:32
Orjinalini yazan: Lavi
Ben o probiyotigi arastirdigimda yaklasik 6 ay gibi vir düzenli kullanilmasi gerektigini okumustum birde bu influencerlar falan sürekli probiyotigk kullaniyor onlarda yada normal insanlar da neden ters tepki yapmiyor da bizde yapiyor bir arastirmak lazim (ben kullanmadim yasadigim sehirde bulamamistim) |
Çünkü onlar para aliyor o ürünün reklami için. Tabii ki övecekler, ise yariyor diyecekler.
Seda Sayan Omomatik reklamina çikip övünce, tüm lekeleri çikariyor diyince bunu kullandi da mi dedi, yooo. Onlar da ayni hesap.
|
|