Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aroma baloncugum

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Agiziniz ve disleriniz ile ilgili sorularinizi burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=3253
Tarih: 21-Agustos-2025 Saat 13:06
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: aroma baloncugum
Mesajı Yazan: aromabaloncugum
Konu: aroma baloncugum
Mesaj Tarihi: 06-Ekim-2024 Saat 06:47
merhaba,

bende tuhaf bir sey var.
Önce reflü sandim ama artik bilemiyorum :(
Durup dururken bir kahkaha attigimda ya da hapsurdugumda pitir diye sanki midemden bir koku ya da aroma/tat geliveriyor. Bunu önceleri benim hapsurmamla olusan baskida mide kapakçigim açiliyor diye yorumlamistim. Ama orada kapakçik yokmus?

:( Yedigim pek çok seyi biraktim, tamamen saglikli bir düzene geçtim. Ancak stres hayatimin bir parçasi. Ondan ötürüdür diye yorumladim, 1 ay boyunca omeprazol kullandim.

Bu aroma/tat patlamasi kahvemi degistirince azaldi (asidik idi kahvem) ancak hala devam ediyor. Agiz kokusu olmuyor, fakat bu pit diye olan ani aroma/tat olayi kahkaha atinca vb olusuyor.

Helicobacter pylori testi verdim, negatif çikti. Bir öneriniz var mi? Annem patates yemeyi birak dedi.

sevgiler

-------------
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️

Cevaplar:
Mesajı Yazan: xauke7
Mesaj Tarihi: 07-Ekim-2024 Saat 20:46
sizin sorunun agiz kokusu degil disari vuran isimlendiremediginiz birseymi ? bende agiz kokusuda var genelde hapsurunca agizda ne varsa oda disari çiktigi için anlik tükürük ve agiz kokusu olabiliyor normal bence

Mesajı Yazan: aromabaloncugum
Mesaj Tarihi: 24-Aralik-2024 Saat 21:34
disari vurmuyor, kendi kendime vuruyor

ani bi basinçla (hapsuruk ya da kahkaha) bir anda ortaya çikiyor aroma geliyor sanki midemden ve gitmiyor birkaç saat o aroma ile yasiyorum, hemen sakiz vs çignesem de hissediyorum onu

genellikle aksam saatlerinde oluyor

-------------
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat