Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

agiz kokusu vs kanser

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: Bize agiz sagliginiz hakkinda yasadiklarinizi anlatin
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=548
Tarih: 20-Haziran-2025 Saat 14:50
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: agiz kokusu vs kanser
Mesajı Yazan: Misafir
Konu: agiz kokusu vs kanser
Mesaj Tarihi: 16-Kasim-2011 Saat 19:16
bence agiz kokusunun kanser hastaligindan bir farki yok nedenine gelince her ikiside insani inanilmaz yipratiyor kanserin ilaçlari var ama kesin çözümü yok agiz kokusu da öyle ikisinde de iyilesme ihtimali var ama az ikisi de bizi bir nevi ölüme sürüklüyor kanserde hastaligi atlatamassan ztn ölüyorsun agiz kokusunda böle bir durum yok ama insan bu hastaliktan o kadr yipraniyor o kadr üzülüyor ki o üzüntü git gide büyüyor ve inannin insanin bu üzüntüden moral bozuklugundan kansere yakalanmasi içten bile degil ya da insan intihari düsünüyor( ve buna belki de inanci izin vermiyor ztn o olmasa birçogumuz bu yolu çoktan seçmistik öyle degil mi) yani agiz kokusu da insani bir nevi ölüme sürüklüyor diyecegim o ki kansere çözüm bulmak için insanoglu o kadar çaba sarf ediyor ama bu hastalik için çaba sarf eden doktor sayisi oldukça az bence bunun nedeni de çogu kiside bu hastaligin olmamasi ve isin psikolojik tarafinin bunu çekmeyen yasamayan insan tarafindan bilinmemesi ama onlara da hak veriyorum aslinda çünkü bazen düsünüyorum bu hastaliga yakalanmasaydim ben de büyük ihtimal bu hastaligi önemsemezdim ama hem bu hastaliga yakalanmamis hem de bizi önemseyen herkesten allah bin kere razi olsun yazdiklarim biraz iç karartici ama yasadigimiz durumu psikolojiyi en açik sekilde anlatmak istedim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ugur8051
Mesaj Tarihi: 19-Aralik-2011 Saat 17:13
bu hastaliga yakalanmasaydim, belki ben de agzi kokan insanlardan nefret ederdim.Çünkü dayanilmaz boyutlara ulasiyor ve bizden nefret eden insanlara hakverir ,onlara kizamaz hale geliyoruz.ancak isin en aci yani kimse bundan kurtulmak için verdigimiz çabanin farkinda degil belki de bu yüzden bizden kat be kat daha fazla nefret ediyolar hatta yoksayiyorlar...

Mesajı Yazan: daraldim
Mesaj Tarihi: 03-Ocak-2012 Saat 16:45
sessizin yazdiklarina katiliyorum.insan intihari düsünüyor ama inancindan dolayi vazgeçiyor.depresyon ilaçlarini kullanmaya basladim,sebebi nisanlandim ve evliligim yakinda,bu durumu kafama takmaktan psikolojim bozuldu

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat