Üre nefes testi
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: Bize agiz sagliginiz hakkinda yasadiklarinizi anlatin
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=588
Tarih: 20-Haziran-2025 Saat 08:57 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Üre nefes testi
Mesajı Yazan: Misafir
Konu: Üre nefes testi
Mesaj Tarihi: 09-Subat-2012 Saat 16:12
merhabalar ben 20 yasindayim kendimi bilidim bileli bende bu koku zaman zaman az zaman zaman fazla oluyor. çesitli yollar denedim. denetyimlerimi yazmak için burdayim ümidim kalmadi çünkü ama yine de yazilanlari okuyorum belki bir faydasi olur diye. öncelkle dahiliye doktoruna gittim üre nefes testi yapildi pozitif çikti ve helipak kullandim 2 hafta . bu tedavi sonun da koku geçmedi tekrar ayni doktoruma gttim. test tekrar yapildi ve kokunun siddeti ilk teste göre daha yüksek çikti. doktorumla konustum. bakterinin tekrar üredigini söyledi. temizlige dikkat etmemi falan. ben ne kadar dikkat etsemde kendiliginden çikiyor sanirim. daha baska ne deneyebilirim. dislerimde kokuyea neden olablicek bi durum yok. çogu dolgulu. ülser baslangici var bende bu kouya sebep büyük ihtimalç çünkü mide kaynakli oldugunu düsünüyorum. önerisi olanlar varmi ya da ayni süreçten geçmis olan? tesekkürler. allah yardimcimiz olsun.
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 09-Subat-2012 Saat 21:19
dahiliyeye gitme benim bildigim dahileye de ya akciger filmi vs çekiyolar ya da kan sonuçlarina bakiyolar gerçi üre nefes testi yapmislar her neyse gastroentroloji bölümüne git ben endoskopi yaptirdim kronik gastrit ve reflü çikti su an ilaç tedavisi görüyorum ama henüz ilaç tedavisine yeni basladigim için bi faydasi olup olmadigini söliyemicem ama dedigim gibi gastroentroloji de daha net bi sonuç alabirsin
|
Mesaj Tarihi: 10-Subat-2012 Saat 20:33
merak ettim, dahiliye uzmanin hangi yöntemle koku siddetini ölçebildi ? ayrica eger tekrar h.pylori enfeksiyonuna kapildiysan, doktorun tedaviye devam etmek yerine temizlik nasihati vermeyi yeterli mi buldu ? garip.
|
Mesajı Yazan: bebekgibikız
Mesaj Tarihi: 25-Subat-2013 Saat 14:23
evet bnde aynı sorunu yasadım .mıdeden gelıyor. kucuk yara olusmus bıde ıltıhap vr.mıkrop ckmısdı dr antıbıyotık vrdı gecmedı ühühü:D
|
|