Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kolon gazlari

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=673
Tarih: 20-Haziran-2025 Saat 19:01
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: kolon gazlari
Mesajı Yazan: Helicobacter
Konu: kolon gazlari
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2012 Saat 15:56
Kokunun mideden degil de kalin bagirsaktan gelme ihtimali var midir? Gaz çikarirken sürekli ayni kötü kokunun gelmesi, kalin bagirsak rahatsizliginin habercisi olabilir mi?
Saygilarimla...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2012 Saat 20:55
Orjinalini yazan: Helicobacter

Kokunun mideden degil de kalin bagirsaktan gelme ihtimali var midir? Gaz çikarirken sürekli ayni kötü kokunun gelmesi, kalin bagirsak rahatsizliginin habercisi olabilir mi?
Saygilarimla...

Bu sizin söylediginiz sey olabiliyor. Dogru tespit etmissiniz.

Metan ve hidrojen agirlikli gazlardir. Sisirilen balondaki nefes havasinin ölçülmesi ile tespit edilir. Ben bunu Laktüloz testi ile teshis ediyorum.

Bagirsakta asiri bakteri üremesi, ilyoçekal kapak sizintisi, aklorhidri ve birkaç baska sebepten ortaya çikiyor. Hepsi Tip 4 agiz kokusu sebebidir.

Mesajı Yazan: Helicobacter
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2012 Saat 20:58
saydiginiz sebepler, tedavi edilebilir cinsten mi? tedavileri oluyorsa ne sekilde olur, medikal ya da cerrahi?

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 07-Eylül-2012 Saat 21:06
Hepsi için ortak bir tedavi yoktur. Sebep bulunur ve giderilir. Bu tedavi ilaç da olur, diet de olur, ameliyat da olur, ne olursa ona o zaman karar verilir.

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2012 Saat 05:49
Yalnızca bu konu ie7in hemen hemen bir e7ok konuda yrraalı ve bilgilendirici kaynakları bu adreste bulmak mfcmkfcn. Web sitenizdeki tfcm gelişmeleri yakından izliyoruz kaliteli bir site emeği gee7en ekibinize teşekkfcr ederiz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat