Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kokuyu kesen bir formül buldum

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: Bize agiz sagliginiz hakkinda yasadiklarinizi anlatin
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=713
Tarih: 20-Haziran-2025 Saat 10:54
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: kokuyu kesen bir formül buldum
Mesajı Yazan: nurka
Konu: kokuyu kesen bir formül buldum
Mesaj Tarihi: 31-Ekim-2012 Saat 23:32
kardeslerim merhaba bu agiz kokusu lanetini bir nebze de olsa yok eden bir formül buldum.geçenlerde forumlarda takilirken arkadasin biri de bu hastaliktan sikayetçi ve çözüm yolu bulmus.

disleri firçaladiktan sonra dilinizide firçalayin...ondan sonra dilinizi pamukla silin iyice.
ben 2 gündür yapiyorum ve kokuda azalma oldugunu hissediyorum %70 civari koku azaldi arkadaslar.ne yapalim simdilik bunla idare edicem gidebildigi yere kadar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 01-Kasim-2012 Saat 22:15
nazikçe ama :)

Mesajı Yazan: Scorpio
Mesaj Tarihi: 02-Kasim-2012 Saat 15:28
Ben de iki haftadir düzenli olarak bunu yapiyorum. Sabah kahvaltidan sonra ve aksam çinkolu macunla dislerimi firçalayip eczaneden aldigim dil firçasiyla dilimi arkalarini iyice firçaliyorum. Bakteriler cosmasin diye sekerli seyler yemiyorum. Ve karbonatli sekersiz çinkolu sakiz çigniyorum. Koku yok olmak üzere, pharmol zn gargaraya da baslayacagim tamamen geçmezse. Sanirim, tip 1 kokuya sahipsek bunu normal insanin agzina gösterdigi hijyenin on katini göstererek asabiliriz :)

Mesajı Yazan: Kelebek
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2013 Saat 03:46
karbonatlı şekersiz çinkolu sakız acaba hangisi marka vermek yasak mı bilmiyorum ama önerebilir misiniz özelden veya burdan?

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2013 Saat 07:40
Orjinalini yazan: nurka

kardeslerim merhaba bu agiz kokusu lanetini bir nebze de olsa yok eden bir formül buldum.geçenlerde forumlarda takilirken arkadasin biri de bu hastaliktan sikayetçi ve çözüm yolu bulmus.

disleri firçaladiktan sonra dilinizide firçalayin...ondan sonra dilinizi pamukla silin iyice.
ben 2 gündür yapiyorum ve kokuda azalma oldugunu hissediyorum %70 civari koku azaldi arkadaslar.ne yapalim simdilik bunla idare edicem gidebildigi yere kadar.

Siz yenisiniz galiba:))
Buradaki arkadaşların çoğu dahil dediğiniz yöntemi zaten uyguluyoruz sabah aksam. Sorunumuz ağız dışında olduğu için işe yaramıyor.
Ama ağız temizliğinde çok önemli bir yöntem elbette. Teşekkürler.

Mesajı Yazan: şifa
Mesaj Tarihi: 01-Nisan-2013 Saat 00:35
Ben dilimde ki bakteri florasını çay kaşığıyla hafifçe alıyorum:) Çünkü dil fırçalarıyla dil köküne kadar gidemiyorum hatta dilin orta tabakasında bile kusma refleksi ve akabinde akıntı yoğunlaşıyor. Fırçalama işlemi de netice vermiyor. Ama çay kaşığıyla hafif bir şekilde dil kökünden ucuna kadar güzelce kazıyorum. Daha rahat ediyorum;)

Mesajı Yazan: ormes
Mesaj Tarihi: 05-Nisan-2013 Saat 14:23
Orjinalini yazan: şifa

Ben dilimde ki bakteri florasını çay kaşığıyla hafifçe alıyorum:) Çünkü dil fırçalarıyla dil köküne kadar gidemiyorum hatta dilin orta tabakasında bile kusma refleksi ve akabinde akıntı yoğunlaşıyor. Fırçalama işlemi de netice vermiyor. Ama çay kaşığıyla hafif bir şekilde dil kökünden ucuna kadar güzelce kazıyorum. Daha rahat ediyorum;)

peki o bakteri florasının neden oluştuğunu biliyormusunuz ? hiç araştırdınızmı doktorlara falan sordunuzmu

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat