Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gökçek tonik

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=780
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 03:30
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Gökçek tonik
Mesajı Yazan: RoyalAlbert
Konu: Gökçek tonik
Mesaj Tarihi: 19-Ocak-2013 Saat 07:16
Selam Arkadaşlar..
   Uzun zamandır arastırıyorum İbrahim Gökçek diye bi Herbalist var bunun üretmiş oldugu tonikler şuruplar vs vs varda var yani.Adamın videolarını felanda seyrettım baya baya iddialı konuşuyor.Söylemine göre ağız kokusunun tek nedeni bagırsaklarda ki flora bozulmasından ortaya çıkan kötü mantarlar acaba diyorum bu ilaçlardan yani tonik felan kullanan varmı ben bi telefon açtım 6 ürün için 270 lira fiyat istediler.Emin olamadığım için birde sizlere danışmak istedim lutfen kullananlar yada yakın cevresınden bılgı sahıbı olanlar cevap verırlerse sevinirim.Hastanelere geregınden fazla para harcadık harcıyoruz birde bu şekılde deneyelım diyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: coqnfechn
Mesaj Tarihi: 20-Ocak-2013 Saat 07:41
Sakın bu adama paranı kaptırma.Adamın iksirle toniğinin iyileştirmediği hastalık yok nerdeyse.Olabilir mi böyle birşey ? Takmış bağırsak mantarına.Ağız kokusunun bin tane nedeni varken kokuların hepsini bağırsak mantarına bağlamış.Uzak duralım

Mesajı Yazan: albay-1
Mesaj Tarihi: 20-Ocak-2013 Saat 10:54
aynen o herif tam şarlatan iksir miş tonikmiş hiç bir işe yaramaz benim bir arkadaşım kullanmıştı bir hastalğından dolayı 2 ay falan ekşi su bide çocuğu zayıflattı hiçde birşey olmadı hiçbişey geçmedi

Mesajı Yazan: hazenn
Mesaj Tarihi: 26-Ocak-2013 Saat 14:56
kesinlikle almayın ve denemeyin. bizzat kullanmış biri olrak asla tavsiye etmiyorum böyle insanlar para için insanların umutlarıyla oynayan şarlatanlar. kesinlikle işe yaramıyor...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat