Kloroben Gargara iyi geldi
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=820
Tarih: 20-Haziran-2025 Saat 22:45 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Kloroben Gargara iyi geldi
Mesajı Yazan: ormes
Konu: Kloroben Gargara iyi geldi
Mesaj Tarihi: 24-Subat-2013 Saat 03:28
merhabalar. Boğaz ve baş ağrısı sebebiyle 3 gün önce doktora gittim ve bana bi kaçç ilaç ve bu gargarayı verdi bu gargarayı kullandıktan sonra kokum yüzde doksan azalıyor yatmadan önce kullanmasam bile ertesi gün az oluyor sizce bu nedir ? kokunun kaynağını belirlememde yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler
http://bit.ly/c25MCx">
[/IMG]
Endikasyonlarını yazıyorum arkadaşlar
• Anjin farenjit larenjit ve tonsillitte uygun antibakteriyel tedaviye yardımcı olarak • Kemoterapi, radyoterapi veya diğer fizik sebeplere (trakeal intübasyon gibi) bağlı ağız boşluğu mukozitlerinde • Aft ülserleri, glosit • Ağız cerrahisi sonrası ve periodontal prosedürleri içeren ağrılı ağız ve boğaz durumlarının geçici olarak rahatlatılmasında • Gingivitis tedavisi ve önlemesinde, • Ağız içi enfeksiyonlarının tedavisinde, • Oral komplikasyonların iyileştirilmesinde, • Oral mukoza enflamasyonlarının tedavisinde (stomatitis), • Dental plakların oluşmasını önlemede profilaktik olarak, • Paradental hastalıklar, aşırı zorlanmaya bağlı paradentozlar, • Yardımcı tedavi olarak konservatif diş tedavileri ve diş çekimlerinde • Ağız hijyeninin sağlanması amacıyla kullanılır.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 25-Subat-2013 Saat 11:16
Bir fikrim yok ama bu gargarayı ben de kullanmıştım doktorun önerisi ile.Bende koku ile ilgili bir değişiklik olmamıştı, yalnız bilgin olsun, kısa süreli kullanılması gereken bir ilaç bu.Dişlerde kahverengi lekelenmelere neden oluyordu yanlış hatırlamıyorsam,yaklaşık 4-5 günlük kullanımdan sonra.Eğer hafızam bana oyunlar oynamıyorsa ve bu gerçekten o gargara ise tabi :)
|
Mesaj Tarihi: 25-Subat-2013 Saat 12:18
evet evet uzun süre kullanınca leke yaptığını okumuştum yanılmıyorsunuz fakat kokunun değişmesi sizce bir anlam ifade etmiyormu ?
|
Mesajı Yazan: polen
Mesaj Tarihi: 25-Subat-2013 Saat 13:16
Bende ona benzer bi gargara kullandım dedıgın gıbı kokuda cok buyuk bır azalma oldu.Yanlız onu kullandıgım süre boyunca agızda hissizleşme ve tat alma duyularım azaldı ve bir dokdordan da fazla kullanılması dilin üst tabakasını tahriş ettigini duydum ve ilerde sıkıntılı olabılecegını dusunup bırakdım.Ben sadece ağız degıl bogazımıda gargara yapıyordum muhtemelen dilin üzerindeki okuya engel oluyordu ama tam emın degılım acaba onun sebebi ney.
|
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 26-Subat-2013 Saat 13:05
Orjinalini yazan: ormes
evet evet uzun süre kullanınca leke yaptığını okumuştum yanılmıyorsunuz fakat kokunun değişmesi sizce bir anlam ifade etmiyormu ? |
Bana sorarsanız ifade etmesi gerekiyor.En azından bir doktor için.Ben fikir yürütemiyorum malesef.Kullanmayı bıraktığınızda mutlaka doktorunuzla tekrar görüşmeniz lazım,zaten uzun soluklu bir tedavi süreci bu.Ben sadece sizin farkındalığınızı merak etmiştim kahverengi lekelenmeler konusunda.Kokuyu azaltıyor diye önerilenden fazla kullanırsanız problem olabilir, hatırladığım kadarı ile diş fırcası bile çok etkili olmuyordu lekeleneler üzerinde.(bende tedavinin sonuna doğru sadece küçük bir kaç yerde lekeler oluşmuştu,1-2 gün sonra kendiliğinden kayboldular.)
|
Mesaj Tarihi: 27-Subat-2013 Saat 06:10
açıkcası tedavi sürecine tekrar başlamaya karar verdim ve cuma günü diş evine gidip bütün dolguları yeniletip taş temizliği yaptıracağım ondan sonra kulak burun boğaza gideceğim bu yüzden lekelerle ilgili bir problemim yok sizinde ne demek istediğinizi anladım teşekkür ederim kbb ye gittiğimde sonuçları burada paylaşacağım. Tabii başka fikirleri olanlarında düşüncelerini paylaşmasını beklerim teşekkür ederim
|
|