Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kendi kokusunu alamayanlar

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=878
Tarih: 18-Haziran-2025 Saat 23:56
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: kendi kokusunu alamayanlar
Mesajı Yazan: dadas87
Konu: kendi kokusunu alamayanlar
Mesaj Tarihi: 08-Mayis-2013 Saat 14:10
s.a. arkadaslar yaklasik bir yildir bende sizin gibi agiz kokusu derdini çekenlerdenim. baslarda sadece yakin temas halinde konustugum insanlarin rahatsiz oldugunu hissediyordum ama simdi büyük bir oda bile olsa içeri girdigimde en uzagimdaki bile rahatsiz oluyor. sikinti suki bn hiç koku alamiyorum bi kez olsun almadim koku. insan kendi agiz kokusunu niye almasinki yada ne yapabilirim yardimci olun lütfen..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 08-Mayis-2013 Saat 16:17
burnunda bi sorun var mi peki yani kendi agiz kokun disinda herseyin kokusunu rahatlikla alabiliyor musun?

Mesaj Tarihi: 08-Mayis-2013 Saat 18:19
her türlü kokuyu gayet iyi alabiliyorum. yazdiklarimi okuyunca kesin sn psikolojik olarak öyle oldugunu zannediyorsun diye düsünmüssünüzdür ama insanlarin tepkileri o kadar barizki. bn ögretmenm sinifa girdigimde gömlegini agzina tutanmi dersiniz kitabi yüzüne tutanmi dersiniz..

Mesaj Tarihi: 08-Mayis-2013 Saat 18:25
keske daha önceden bu siteye bakmis olsaydim bosu bosuna birsürü ilaç kullanmazdim. bi süre reflü tedavisi gördüm hiçbirsey olmadi, bi süre gastrit tedavisi gördüm birsey olmadi vs..

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 08-Mayis-2013 Saat 21:20
Diste sorun yoksa kan testi yaptir bence. b12 vitamin degerine baktir. o da yoksa gastro, endoskopi.

Mesaj Tarihi: 09-Mayis-2013 Saat 12:22
SON OLARAK gastroenterolojiye gittim helico pozitif çikti bende onun tedavisini görüyorum ama bi faydasi olmadi 15 gündür.

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 09-Mayis-2013 Saat 14:54
sendeki koku büyük ihtimal mideden geliyor çünkü sadece agizdan gelse kokunun o kdr etkili olacagini sanmiyorum benim sana önerim kefir içmeyi dene kullandigin ilaçlar sonucu bagirsaklarindaki faydali bakteriler azalmis olabilir

Mesaj Tarihi: 09-Mayis-2013 Saat 17:56
agiz kaynakli olmadigina kesinlikle eminim. ama midedenmi geliyor yoksa bagirsaktanmi cigerdenmi bilmiyorum artik. helicobakteri tedavisi bitsin eger bi gelisme olmazsa ki olmayacak gibi duruyor diger seylere bakicam.

Mesajı Yazan: adem
Mesaj Tarihi: 26-Mayis-2013 Saat 01:47
merhaba kardesim
eger koku sorunun sindirim sistemi kaynakli ise;
3 çözüm önerim var .
ilk ikisi tamamen geçici ama gün boyu kalici.(acil özgüven ihtiyaci için)
üçüncüsü ise sistemi uyguladigin sürece çok daha kalici
1.sabah kalktigimda bir bardak çok sicak suya yarim limon sikiyorum .mümkün oldugu kadar hizli içiyorum.baska hiç
bir sey yemiyorum içmiyorum.bir yada iki saat sonra bir tane daha içiyorum .aksam yemegine kadar gün boyu hiç bir sey yeyip içmiyorum.gün boyu koku olmuyor.

2.sabah kalktigim da yogurt(marketten,yagsiz) bir kaç kasik yiyorum ve her on onbes dakikada bir, bir kasik aliyorum.aksam yemegine kadar bir sey yemiyorum içmiyorum .gün boyu koku olmuyor.

3.bu çözüm daha kalici ama 10-15 gün sonra kesin neticesini görebiliyorum.
ekmek ve her türlü hamur isini,seker ve sekerli her seyi,çayi kahveyi kola-fantayi kesiyorum.ekmek yerine galeta yiyorum.kahvaltiyi normal öglen yemegini normal yiyorum ama aksam yemegini yatmadan 5 saat önce yemis oluyorum.o imkan olmadiginda aksam yemegini tamamen iptal ediyorum.maksat, yattigimda mide tamamen bos olsun.bu düzeni 9-10 gün uyguladigimda kokunun geçtigini gördüm.
düzeni degistirince bir müddet sonra geri geliyor.belki aylarca uygulayabilsem tam kalici olacak.

Mesajı Yazan: gncesir
Mesaj Tarihi: 09-Eylül-2013 Saat 21:08
dadas 87 anlatiklarinin hepsi ben de var (reflü) ben de ayni dertten muzdaribim 4-5 senedir bi çözüm bulamadim ama umutluyum bi gün mutlaka sorunun kaynagini da çözümünü de bulacam ins

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat