Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

agiz kokusu gitmeyenler!!!!!

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=885
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 03:35
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: agiz kokusu gitmeyenler!!!!!
Mesajı Yazan: dadas87
Konu: agiz kokusu gitmeyenler!!!!!
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2013 Saat 13:45
arkadaslar daha önce yazmistim uzun süredir agiz kokusuyla basim dertte çogunuzda oldugu gibi bnimde dilimin üstünde tabaka var ve gitmiyor. ayni sikintilari yasayan bi arkadasin mesajini okudum ve bana mantikli geldi. kullandigi seyi 2 gün içinde bnd kullanmaya baslicam. sizde bi okuyun derim.
OnceLikLe hepinize gecmis Olsun.Bu agiz Kokusu belasini 5 sene cektim.Dünleyin uzuncana anlatmiyayim diye tel nomu yazmistim arayip ulasasiniz diye lakin yayina alinmamis.Biraz uzun oLucak Lakin yazdikLarimi dikkate aLip Okursaniz.Ben gibi maskeLerinizi cikararak artik insanLarLa konusabiLicek duruma geLirsiniz insaLLah.
KesinLikLe Cözümdür.
Agiz Kokusu 3-4 sebebden meydana geLir.
1-Dis Curugunden dis eti hastaliklarindan ( devamli koku olmaz agiz bakimi yapilinca Koku gitmelidir.)
2-Burundan genze dogru akan akintidan.sinizuitten ( gecicidir devamli koku olmamali )
3-Refluden Yani mide kapakciginin kapanamamasindan ( yemek yedikden sonra ilk bir saat kokmali sadece gecicidir.genelde reflu olanlarda koku pek )
4-bagirsak bakterisinden.(Hepinizin Sorunu eminim bu)
Simdi kisa kisa geciyorum.
1- Aynaya gecin dislerinizde herhangi bir sorun var ise ve agiz kokunuzu yogunlukla hissediyorsaniz kendiniz.Dis curugunden kaynaklidir.disinizi cektirin.bu durumda agiz temiz iken agiz yaklasik bir kac saat kokmaz.lakinn disiniz temiz ( eminimde tertemizdir ) curuk yok ise ve ince bir koku aliorsaniz lakin karsinizdaki kisi burnunu iyice kapatiorsa dis curugunden agiz ici bakimindan degildir.nice insanlar var dis curugu olan kacinin agzi Kokuyor ?.
2-Sinüzit.KBB uzmanlari tarafindan bakiliyor genze dogru akan akintinin koku yapmasindan soz ediliyor..lakin agiz kokunuz surekli varsa bunuda gecin.
3-Reflü- evet arkadaslar reflu olayi sudur mide kapakcigi ile adlandirilan agizdan mideye giden yemek borusunun sonunda olan silindir seklinde bir kapaktir.egerki gece yatarken agzinizdan icrenc tatlar geliorsa asitimsi.yemek yedikden sonra yemek bogazinizdan cikicak gibi oluyorsa,gogsunuz alev alev yaniyorsa yemek bogazinizda takili kaliyormus gibi hissediyorsaniz.reflusunuzdur.bu koku sebebidir lakin gene soyluyorum egerki durmadan devamli koku varsa reflude sizin rahatsizliginiz degildir.cunku her 5 kisiden biri refludur.her reflu olanin agizi gun boyu kokmaz.
4-Iste problemimiz olan asil laaanet sey bagirsak bakterisi.
Simdi iyi dinleyin arkadaslar.
sabah kalinca ve gun boyu dilinizin ustunde yogun bir beyaz tabaka varsa bunlar bakterilerdir.
1-dilinizin ustune bakin ozellikle on kisimlardan orta kisima kadar beyaz bir lapa tabakasi varsa (arka kisimda beyaz tabaka olmasi normaldiryani dil kokune dogru.)
2-Burnunuzda tikaniklik var ise sadece bir burnunuzdan nefes alip verebilirosaniz.
3-agiz iciniz gun boyu lapa seklinde kati ise ve ince bir pis koku aliorsaniz.
4-egerki zayif iseniz.
5-buyuk tuvaletinizi hemen hemen hergun yapior iseniz.sik sik tuvalete cikior iseniz.
Siz ben gibi bagirsak bakterisine yakalanmissiniz demektir arkadaslar.
Simdi sistemin nasil isledigini anlatayim.
Yedigimiz yemekler mideye gittiginde bagirsamizda binlerce hatta milyonlarca bakteri vardir lakin bazilari zararli bakterilerdir.bu zararli bakteriler arkadaslar
yediklerimizin icindeki sekeri unlu yiyecekleri parcaliyarak ortaya bir gaz cikariyorlar.bu gazlar midemizden ve yemek borumuzdan gecerek agzimizdan biz konusurken cikiyor koku yapan bu gazlardir.agzimiz kapali oldugunda agiz icinde lapa olusturuyor ve burmuzdan nefes alirkende burnumuzdan sunislerden gecerken burun tikanikligina sebeb oluyor..burnumuzdan nefes alirken o nefesin kokmamasinin sebebi ayristirilmasidir.
lakin agizdan herhangi bir mudahale olmadigindan konusucne nefesimizle taa 2 metreya kadar ucucu ve hafif oldugundan koku o kadar ileri gidebiliyor…
Soylediklerim sahihtir.dis dokturuna gittim 3 disimi cektirdim olmadi koku gecmedi.KBB ye gittim sunuzitsin dedi ilac kullandim sunislerim acildi lakin koku gecmedi.bir bolum vardi unuttum endoskopi yaptirdim mideme hortumla girip camerayla baktilar reflusun dedi ilaclar kullandim lakin gecmedi.BUNLARIN HICBIRI BIZIM SORUNUMUZ DEGIL ARKADASLAR.
Tek sorun dediigm gibi bahirsakda bulunan bakterilerin sekerli ve unlu yiyecekleri parcalayip gaz meydana getirmeleri ve gun boyu agizmizdan konusurken bu gazin nefesimizle birlikde disariya cikmasidir.
kullandigim ilac bir aktardan aldigim kudret narli-propolis kapsuludur. bunlar dogaldir propolis arastirirsaniz yuzlerce bakteriye karsi cozum olan bir dogal mucizedir.gunde 3 tane ac karnina sabah aksam kullaniorum 2 gunde etkisini gormeye basladim.Bazilariniz diyebilirki Bu urunun ureticisi…Allaha Yemin olsun Sozlerimde tek yalan var ise Cehennemde yanayim.Yillarca bu illeti cektim Sükür yaradana kurtulduguma inaniyorum.15-20 tl bisi ben 20 ye almistim istediginiz heryerden temin edebilirisniz aktarcilardan.Rabbim Hepimize saglik versin insallah.Ayni dertten muzderiptim Bunu sizlere aciklamayi cozumu soylemeyi Kendimde borc bildim.Allaha emanet olun Arkadslar.

ilaç olsa paylasmazdim çünkü agiz kokusu degilde kullandigimiz ilaçlardan ölme riskimiz yüksek. nasil olsa dogal birsey zarari olmaz denemekte fayda var. herkese acil sifalar diliyorum.. sonuçlari aktaricam..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2013 Saat 16:09
Verdiginiz bilgiler ve yardimci olma çabaniz için tesekkür ederiz.
Propolis mide sorunlarina karsi tedaviye yardimci olmak maksadiyla kullanilmiyor mu? Yani reflü, gastrit gibi hastaliklarda ek olarak kullaniliyor. Ben tek basina bu ürünün mide rahatsizliklarini geçirecegine ve agiz kokusunu geçirecegine hiç inanmiyorum. Sadece kullandigimiz diger ürünler gibi kisa bir sürede etkili olabilir misal nidazol. Al bir tane koku gidiyor. Ya da mide rahatsizliklarinda rahatlatabilir ama sorunun asil kaynagi bulunmadan ve tedavi edilmeden bu sadece su süreçte yardimci olabilir. Veya kullanirsin geçtigini zannedersin geri gelir. Kullanmadim bilemem tabi etkisini. Bunlar sadece naçizane düsüncelerim. Kullanip da etkisini gören olursa bizler de kullaniriz elbette.

Mesajı Yazan: 01adanali
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2013 Saat 16:52
kardesim bütün anlattiklarin ayni beni anlatti sinüzit,reflü olaylari.Benimde sorunum seninki ile ayni.Ne yaoacagimi anlamadim kardes bir yardimci olursan sayende ümitlendim kardes tesekkür ederim

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 22-Mayis-2013 Saat 17:53
dadas87, bayaga uzun yazmis, kisaca: Tüm doktorlara gitmenize ragmen sorun çözülmüyorsa, mide bakterisi ile alakali olabilir.

Burnunuz tikali, her gün sik sik tuvalete çikiyorsaniz, dilinizde beyazlik varsa kudret narli-propolis kapsulunu kullanin. Eksigim, yanlisim varsa düzeltsin.

Burun tikaliysa önce burnun açilmasini saglamak gerekmez mi? Bir de her gün tuvalete çikmak saglikli diye biliyorum. Bence bir doktora gidip midenizdeki bakterileri ölçtürün. Tabii, böyle bir ölçüm nasil yapilir, doktorlar bakterilerin durumunu nasil anlar bilmiyorum.

Bitkisel ilaçlara karsi degilim, ben de yurt disindan bitkisel ilaç siparisi verecegim ( Agiz kokusuyla alakali degil. Türkiye'de olmadigi için yurtdisindan siparis edecegim) Ancak asiri umut beklemek de insani hayal kirikligina ugratir.

Not: Yurt disindan alinan bitkisel ilaç, gümrükten geçer mi? Bilgisi olan arkadaslar özelime yazarsa sevinirim.

Mesaj Tarihi: 23-Mayis-2013 Saat 00:48
arkadaslar hepiniz az çok haklisiniz ama gereksiz yere kullandigimiz bi sürü antibiyotikten ilaçtan sonra bnim gibi kokusu geçmeyen büyük olasilikla koku midesinden ya da bagirsaklarindan gelen bi kisinin midede ve bagirsaktaki bi sürü hastaliga iyi gelen dogal olan ve fiyati uygun olan bi formüle karsi bu kadar süpheci yaklasmamasi gerek diye düsünüyorum..
mesaji yazan kisiyle konustum kullanmaya basladiktan 2 gün sonra geçmis ve bi daha gelmemis koku..
bnce tam olarak ne oldugunu bilmediginiz fiyati uçuk bitkisel tedavilere baslamadan önce bi deneyin derim.
ha geçer ya da geçmez bn bilemem ama bn kullanmaya baslicam 2 gün sonra gelismeleri buraya yazarim dua edin hepimiz için..

Mesaj Tarihi: 23-Mayis-2013 Saat 00:59
çogumuza doktorlar gastrit, ülser, reflü, heliobaktry, mantar, bagirsak mantari vb. teshis koymadilar mi. netten bi arastirin bu dogal ilaç bu hastaliklarin hepsinin tedavisinde kullaniliyormus ve etkiliymis baya arastirdim. bu forumda kafasina göre ilaç isimleri verenlere en çok bn gicigim insanlar çaresiz ne duysa düsünmeden kullanmak istiyor ama bu dogal bi ilaç o yüzden paylastim tabi karar sizin.. Allah herkese acil sifalar versin. dedigim gibi sonuçlari paylasicam..

Mesajı Yazan: cuma
Mesaj Tarihi: 24-Mayis-2013 Saat 09:27
sorunumuzun asil kaynagi dogustan yemek borumuzda bulunan cepler de olabilir.yemek artiklari cepte birikip agiz kokusuna yol açabiliyormus.dis hekimi kbb ve dahiliye bölümlerinden bir hastaligi olmayanlarda sorunun kaynagi bu olabilir.

Sahsen ben sorunumun simdi de bu oldugunu düsünmeye basladim.gerçi midemden baryumlu film çektirdim.doktor öle bisi var demedi.ama bunu anlamak için yemek borusundan film çekilmesi gerekiyor sanirim.

Mesajı Yazan: coqnfechn
Mesaj Tarihi: 24-Mayis-2013 Saat 19:44
baryumlu filmde çikiyor

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 25-Mayis-2013 Saat 08:06
Özefagus dievrtikül'ü adi verilir. Dogustan gelmezler. Kontrast madde (baryum) içirilerek çekilen röntgenlerde ortaya çikar.

Fakat bundan süphelenmek için agiz kokusunun kesintisiz ve çevreden sikayet veren siddette olmasi gerekir. Yutkunma zorlugu ve gögüs agrisi olaya eslik eder.

Bosuna radyasyon almayin diye söyledim.
-M

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 25-Mayis-2013 Saat 13:58
Simdi 15-20 'sinde degilim ama tutup da kudret narli propolis de durduk yere kullanmak, hele hele bu kadar çikarci insanlarin bulundugu bir piyasada bana pek mantikli gelmiyor. Birde su kadar etkili, 2 günde geçirdi her seyi demek klasik satici laflari.

Su ana kadar; doktora gittim, çürüklerime dolgu yaptirdim, dis taslarimi temizledi... ama sonuç sifir.

KBB'ye gittim. Sinüzit dedi antibiyotikler girla... fayda sifir. Geniz akintim var ama geçen gün kokladim (evet igrenç biliyorum) ama sifir koku. Yani akintida koku yok.
Spor yapinca, her iki burun deligim açiliyor ama koku hala orada...
Dilimde arka kisim pas dolu, ön ve orta kisimda da var. Sürekli hiç geçmeyen bir koku! 10 dk. bile geçmiyor. Pastan dolayi ise, pasi ne yapiyor bilemiyorum. Oksijenli su baya bir kokusuz götürüyor beni pas hala orada olmasina ragmen. Ayni sekilde nidazol da götürüyor baya lakin pas hiç geçmiyor bu durumda da.

Basta süpheci yaklasiyor insan ama sonunda bu narli propolisi alacagiz galiba :) Gerçi ben birde mide ye baktiracagim, ondan sonra bitkilere geçelim. Umarim modern tip mide de isi çözer :)

Mesaj Tarihi: 25-Mayis-2013 Saat 15:49
arkadaslar propolis i dün kullanmaya basladim inanmiyacaksiniz ama ilk kullandigim andan itibaren hiç koku olmadi 5 dk da bi esime koklatiyorum koku varmi diye hiçbirsey yok diyor hatta iki gündür misafirlikteyiz çok rahat insanlarla konusuyorum hiçbi tepki almadim hiçbi sikinti yok fakat kullandigimdan beri karnimin içinde firtinalar kopuo resmen hersey birbirine girio içerde sanki. arada bi hafif bi sanci gelip geçio arkadaslar dedigim gibi iki gündür zerre koku yok çok rahatim. koku geri gelirmi gelmezmi onu bilmiyorum ama simdilik çok iim. daha sonra gelismeleri yine yazarim.. herkese acil sifalar...

Mesaj Tarihi: 25-Mayis-2013 Saat 16:42
mehmet kardes 27 yasindayim ve yaklasik bir yildir agiz kokusu sikintim var ama öle tahmin edecegin bi agiz kokusu degil sinifa girdigim zaman en kösedeki çocuk bile yakalarini agzina kapatiyor öle bi agiz kokusu inan ögretmenligi bile birakmak geldi son zamanlarda aklima.
kisaca yasadiklarimi anlatiim.. agzimdan kaynakli olmadigini biliyordum ama önce dis doktoruna gittim dolgulu bi disimi çekti bi degisme olmadi, kbb ye gittim burnunda hafif egrilik var dedi ama koku yapmaz dedi alerjik sinüzit var sende dedi gerçekten verdigi ilaçlardan sonra burun tikanikligim geniz akintim sifira indi ama koku geçmedi, gastroenterolojiye gittim reflü ve helicobaktery var dedi 1,5 ay ilaç kullandim zerre kadar bi gün bile bi an bile koku geçmedi nidazolu kullaninca koku anlikta olsa geçenler olmus bnd hiç etki etmedi, bi hafta önce baska bi forumda yukarida paylastigim mesaji okudum ve çocugun anlattiklari bana mantikli geldi ve kullandigi sey antibiyotik degil, ilaç degil yan etkisi yok bi zarari yok bunun yaninda netten arastirdim bi sürü faydasi var. mesaji okuduktan sonra ilçede oldugum için aktar yok netten siparis verdim dün öglen elime geçti öglen kullandim bide aksam kullandim saat 4 civarindan beri koku ve dilimde pas yok. konustugum insanlar agzini burnunu birlikte kapatirdi dünden beri erzincanda bi akrabamin yanindayim hiçkimseden tepki almadim hiç koku yok esimde koku almiyor dünden beri.. simdi mehmet kardes sn simdi bulundugun ilden bu ürünü alsan bn mi kar edicem burda. ilerde koku geri gelmez ins. 60 gün kullanilmasi gerekiomus aksatmadan kullanicam ara ara gelismleri yazarim.

Mesaj Tarihi: 25-Mayis-2013 Saat 21:32
Ya tamam da bak sen nidazol kullanmissin sana fayda vermemis. Ama buradaki çogu arkadasa fayda verdi! Demek ki senin koku kaynagin ile bizimkisi farkli. Illa pas olusmasi bagirsakla mi ilgili ki? Murat hocam bu konuya bir açiklik getirir misiniz? Bu arada bence bir halitometre ile ölçüm yapilmali, bagirsak mi mide mi neyse ona göre ilaç kullanilmasi gerekiyor. Kimyasal ilaçlar zararli da bitkisel ilaçlar faydali mi? Ikisi de dozunda kullanilmaz ise veya bir alerji durumu olusturuyorsa kullanilmasi zararli!

Mesajı Yazan: ornitop
Mesaj Tarihi: 26-Mayis-2013 Saat 22:57
hangi ürünü kullandin? kapsül, macun ?

Mesaj Tarihi: 27-Mayis-2013 Saat 12:30
su bikaç ay içinde girmedigim forum okumadigim mesaj kalmadi diyebilirim. ve öle mesajlar gördümki insanlar yalvariyor ne olur bi ilaç ismi verin diye. ilaç ismi isteyenleride ilaç ismi verenleride kiniyorum. çünkü yaptigimiz arastirmalarda gördükki agiz kokusunun binbir türlü nedeni var ve nedeni ayni olsa bile her insanin bedeni farkli tepki verebiliyor. en az 10 siteden propolis in ne oldugunu nasil kullanildigini nelere iyi geldigini okudum ve kullanilmasinda hiçbi zarar görmedigim için suan kullaniyorum ve müthis faydasini gördüm tavsiye eden arkadasa hergün dua ediyorum. ben herkes bu ürünü kullanmali demiyorumki kardesim insani bi görev olarak paylasiyorum çünkü bu illetten bi kisinin bile kurtulmasi kendim iilesmisim gibi sevindirir beni. Allah kimsenin basina böle bi imtihan vermesin. bitkisel tedavi olayina gelince daha önce baska bi rahatsizliktan dolayi bitkisel tedavi kürleri almistim ve sunu sölüyorum sakin herbalist basligiyla satis yapan hiçkimseye insana inanmayin!!!!!

Mesaj Tarihi: 27-Mayis-2013 Saat 12:48
Valla ya her ne kadar bu bitkisel kürlere inanmasam da en sonunda çaresizce onlara sarilacagim sanirim:) su ikinci kbb tetkikleri cerrahi islemler bitsin. Baktim oluru yok propolis, ne yapalim deneyecegiz artik:)

Mesaj Tarihi: 27-Mayis-2013 Saat 21:15
dadas87 öyle bir durumdayiz ki hepimiz, tabi ki de senin verdigin bu ilaç ismi beni çok mutlu etti ama artik süphe ile yaklasiyoruz her seye. Olmayacak diye diye olacagi varsa da olmayacak gibi :) Bende deneyecegim bunu ama iste... Allah cümlemizi kurtarsin.

Mesaj Tarihi: 27-Mayis-2013 Saat 23:41
@dadas87 3-4 günde bi durumundan bahsedersen sevinirim

Mesajı Yazan: rifki
Mesaj Tarihi: 29-Mayis-2013 Saat 20:11
arkdaslar tablet olan propolis i ben de kullaniyorum ve faydasi var . zaten bu ilaç dogadan elde edilen bir antibiyotik yani nidazoldan alacaginiz tepkiyi bu ilaçtan da alabilirsiniz ama herkeste ise yarar mi bilmiyorum.

Mesaj Tarihi: 30-Mayis-2013 Saat 16:39
Hepte yeni üyeler kullanmis :) dur ben kendimi feda edeyim de alayim bir kutu sonuçlari yazarim artik :))

Mesajı Yazan: polat
Mesaj Tarihi: 08-Haziran-2013 Saat 11:54
Kudret nari-propolis kapsülü kullanan arkadaslar su an durumunuz nedir , faydasi var mi ona göre aktarcidan alacagim

Mesaj Tarihi: 08-Haziran-2013 Saat 14:11
Aynen ya ben de merak ediyorum gelismeleri. Kullanan arkadaslar yazarsa durumlarini çok memnun oluruz.

Mesajı Yazan: Helicobacter
Mesaj Tarihi: 08-Haziran-2013 Saat 23:37
ben kudret nari - propolis kullandim. bagirsak düzensizliklerini gidermede faydasi var. ama sorun baska yerde ise faydasi olmuyor. yan etkisini görmedim. bana dokunmadi, aksine faydasi bile oldu diyebilirim ama çektirdigim tomografi sonucunda burnumda deviasyon oldugunu ögrendim. artik bu konuda yogunlasacagim.
arz ederim :)

Mesaj Tarihi: 12-Haziran-2013 Saat 17:10
arkadaslar dün gidip aktarcidan kudret nari-propolis kapsülü 25 liraya aldim.Midemde helikobakter pilori bakterisi var benimde birçogu gibi, ama antibiyotikleri yutamadigim için helipak(trio) tedavi setini kullanamadim.Dün aksam 11 de bi tane kudret nari-propolis kapsülü attim daha sonra disimi firçaladim ve dilimin üzerini temizledim.Saat 12 ye dogru kokuda baya azalma oldu hatta tamamen kayboldu diyebilirim.Sabah uyandigimda o eski koku yoktu.Bugün öglen bir kapsül daha attim ve su an kendim koku felan almiyorum. Bir kutu bitene kadar kullanmaya devam edecegim.Ben geçen sene de bu kokudan kurtulurum diye deviasyon ameliyati olmustum ama hiç bir sekilde azalma olmadi bir yildir.Geçen 2 ay önce de bademciklerimi iyice inceledigimde ceplerinde tas oldugunu farkettim ve tasi çikardigimda koku 3 gün boyunca kesilmisti.Tas iskembeden beter kokuyodu. Bundan dolayi 1 ay sonrada bademciklerimi termal welding yöntemiyle (koku kudret nariyla tamamen geçse dahi) kansiz bir sekilde aldirmayi düsünüyorum. Belki bu sekilde tamamen kurtulurum bu dertten.

Mesaj Tarihi: 19-Haziran-2013 Saat 15:37
S.A. islerimin yogunlugundan bi süredir yoktum. propolisi baya kullandim hemde özenle kullandim ilk üç hafta neredeyse koku tamamiyle gitti sonra aynen geri geldi malesef. dün esiminde verdigi cesaretle dahiliye doktoruna bi gidiim dedim sistemik bi rahatsizlik varmi bi arastirilsin diye. derdimin agiz kokusu oldugunu ve öncesinde neler yaptigimi hizlica anlattim adam bendede var bu tür sikintilar bitkisel bi ilaç kullaniyorum snd kullan dedi bi kaç tanede ilaç yazdi gönderdi. hepsini yirrttim attim sinirimden aglayacaktim nerdeyse. ortada bi hastalik var ve öle bi hastalik ki insanlar intihari bile düsünüyor ama gel görki doktorlar hasta yerine bile koyup dinlemiyorlar bile.. hakkimi helal etmiyorum hiçbirine.

Mesaj Tarihi: 19-Haziran-2013 Saat 20:09
Hocam, daha önce de yazdim, "mucize ilaç" diye bir sey yok. Internette yazan ilaçlari ben de kullandim. Flagl nidazol - gargaralar - kudret nari - KBB spreyleri ... Sunu fark ettim, biz bu ilaçlari daha çok baska forumlarda - sayfalarda görüp kullaniyorduk. Ama mesajlari yazan kisiler daha sonra sonuç bildirmiyordu. Burada, insanlar kullandiktan sonra da durum bildirimi yaptiklari için ilaçlarin kalici etkisi olmadigini görüyoruz. Bizim yaptigimiz, migrene karsi aspirin kullanmak gibi bir seymis .

Froumdaki son bir yilda yazilmis hemen her mesaji okuyan biri olarak deneyimlerimi - gözlemlerimi yazayim. Su gayet net: Agiz kokusu, (agir bir rahatsizligimiz yoksa) Agiz içi - KBB - çok düsük ihtimalle mideden kaynaklaniyor.

Dis hekimleri sorun varsa bir yere kadar çözüyor. Yirmilik disleri veya ara yüz çürüklerini gözden kaçirabiliyorlar. Ne var ki buradakilerin çogu da bir çok dis hekimine gitmis. Degisen bir sey yok.

KBB uzmanlarinda is biraz tikaniyor . Geniz akintisi çogu kisinin ortak sorunu. Geniz akintisi için alerjik deyip geçiyorlar, siz baska bir sebebi olabilir mi diye ögrenmek için doktora rica edin.( Bu ricaniza doktorun verecegi tepki ilginç olabilir. ) . Sinüslerin mutlaka arastirilmasi gerekiyor, kronik sinüzit belirti vermiyor. Bademciklerde olusan taslar igrenç bir koku yayiyor. Doktor gözden kaçirabilir, siz de incelemeye çalisin.

Forumda benim kadar KBB uzmanina görünen yoktur. Ilaç yazip geçenler de oldu, çok yakindan ilgilenenler de. Bogazimdaki tonsilitleri hiçbiri görmedi, ben ugrasinca gördüm. Simdi, doktorlara gidip " Benim tonsilitim var bademciklerimi alin." deme maratonuna girmek üzereyim.

Dahiliyeciler forumda gördügüm kadariyla en ilgisiz brans. Isin asli ben de dahiliyeci olsam reflü, gastrit, polip, kanser hastalarinin yaninda, agiz kokusu için gelen birini umursamazdim. Agiz kokusu için gastroya bir defa gittim, sansima doktor ilgili birisi çikti. Ama dis hekimi ve KBB'i adres gösterdi. Baska sikayetlerim sonucu Gastrit, h. pylori teshisi koyduler.

Dahiliyeyle ilgili baslica hastaliklar gastrit - reflü - h. pylori - mide kapakçiginin gevsek olmasi . IBS - sizintili gut sendromu gibi rahatsizliklar da var.

Isin özü, buradaki mesajlari satir satir okuyorsaniz, sikinti büyük. Çözümü çok basit de olabilir, karmasik bir sey de çikabilir.

Mesaj Tarihi: 19-Haziran-2013 Saat 20:22
Dadas, seninle sikintimiz ayni. Konusmasak da çevreye kötü bir koku yayiyoruz. Agzi kapaliyken; odayi, bulundugu ortami agir bir kokuya bogan dört kisi olduk. Sen, ben, magdur nickli arkadas, bir kisi daha vardi, o da Erzurumluydu. Mutlaka forumu okuyan baskalari da vardir. Foruma yazmasalar dahi özelden yazarlarsa birbirimize yardimci olabiliriz.

Magdur, " Tek basimayken odayi havalandirsam bile az sonra gelen kisi; burasi kokmus, havasiz olmus deyip pencereleri açiyordu. Bademcigimi aldirdim, kokudan kurtuldum " diyor. Yanlis hatirlamiyorsam iki senedir sikayeti yok.

Agiz kapaliyken bile kötü koku varsa nefes kokusu olmasi lazim. Ben gastritten kaynaklandigini düsünüyordum ama tonsilitler aklimi karman çorman etti. Nefes kokusu için su sayfaya bakabilirsiniz.

http://www.agizkokusu.org/nefes-kokusu.html

Mesajı Yazan: nyse_o
Mesaj Tarihi: 20-Haziran-2013 Saat 19:20
bademcikteki taslar ilk defa duydum nasil çikartiniz merak ettim. adanali nin dedigi gibi hersey çok basit çokta karmasik. bende tükürük kokusu var agzimin kokusunu çok alamiyorum iple dis arasini temizleyince ordanda koku gidiyor. dilimin arkasi ve tükürügüm kokuyor. anlayamadim gitti. antibiyotik flagly içince kayboluyor ve gene 4 gün sonra geliyor bagirsak kurdu parazitlerinden mi diyedir bitkisel tedavi uyguluyorum ama 2 gün oldu bir ay denicem. burdaki çogu arkasa gibi sinzit geniz akintisi burunda devisyon bogazim çok çabuk intihaplaniyo. odanin kokusuna gelince evet havasiz oluyo ama çok kötü bir koku gibi gelmedi bana. sizinde tükürügünüz kokuyo mu

Mesaj Tarihi: 20-Haziran-2013 Saat 22:17
bn kendi kokumu bi kaç kez hissettim ama çok büyük bi yer bile olsa ayni ortamda bulundugum herkes burnunu kapatiyor psikolojik oldugunu düsündüm ama degil. burnumdanda nefes alsam farketmiyor koku yayiliyor. arkadaslar hepinizden yardim bekliyorum. Allah hepimize sifa versin ins.

Mesaj Tarihi: 21-Haziran-2013 Saat 00:11
esimden Allah razi olsun en büyük destekçim o bazi arkadaslar nisanliyim korkuyorum evlenicem esimden çekiniyorum diye yazmislar o açidan sansliyim. esim bazen koku aldigini çürük kokusu gibi oldugunu söylüyor.

arkadaslar bi sorum var bilgisi olanlar yazsin lütfen. bademcik tasi sadece agiz içine dogru görünür yerdemi oluo yoksa bogaza dogru görünmez yerlerdede olabiliomu. agzima baktigimda o tür beyaz birsey göremiyorum.

Mesaj Tarihi: 21-Haziran-2013 Saat 10:36
Magma( bademcik tasi, tonsilit de deniyor ) küçükken agzimdan çok gelirdi . Büyüdükçe azaldi hatta son dört - bes yildir en fazla üç kere gelmistir. Agiz kokusu için magma ihtimalini aklima getirmiyordum. Yine de bir ihtimal deyip, internette bademcik tasi resimlerine baktim. Agzin içinde gayet net görünüyordu. O yüzden "bende yok" deyip geçtim. (google' a "tonsilit" yazip görseller kismindan arayin, resimler biraz mide bulandirici olabilir. )

Magdur'la konustuktan sonra bu konuya bastan döndüm. Ben söyle bakiyorum magmalara: Isaret parmagimla bademciklerin oldugu kismi biraz yana çevirdim, magmalar görünüyor. Elimle temizledim bir kere ama kanadi ve agridi. Internette bazi yöntemler var ama onlar da zararli sayilir.

Mesaj Tarihi: 21-Haziran-2013 Saat 23:31
Bademcik tasi her zaman görünmeyebilir. Bademcik tasi %100 agiz kokusu sebebidir.Kendim bi parça çikarmistim 2 ay önce parmagimla ezdigimde tarif edilemez iskembeden beter bi kokusu vardi. Bununla mi yasiyormusum diye kendime acimistim hatta.Agiz kokusu için dislerden sonra ilk bademciklerle ilgilenmek gerekiyor. Kendimde bademcik tasi çikacagi aklimin ucundan dahi geçmezdi.1 ay sonra ameliyat olacagim bakalim belki magdur gibi kurtulurum.Dadas sende nefes kokusu varsa büyük ihtimal akciger kaynaklidir.Diger sebepler de bunun üstüne eklenmis olabilir.Gögüs hastaliklarina gidip muayene olup film çektirdin mi? Sende nidazol tabletlede gitmemisti sanirim. Durumun bizden farkli biraz, çünkü nidazol kullandigim zaman agiz kokum tamamen kayboluyor benimde, nidazol özellikle dil pasinin üzerindeki ve bademciklerdeki anaerobik bakterileri öldürüyor sanirim.

Mesaj Tarihi: 22-Haziran-2013 Saat 12:33
15 gün nidazol kullandim hiçbir degisiklik olmadi bnd polat.
persembe günü tam kan tahlili tam idrar tahlili karaciger fonksiyon testi ve böbrek fonksiyon testi kan sekeri ölçümü yaptirdim en ufak bi olumsuz bi sey çikmadi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
pazartesi yada sali günü gögüs doktoruna ve kbb ye tekrar gidicem bide akcigerlerime baktiricam eger onda da birsey çikmazsa kbb ye yüklenicem artik bademcik mademcik ne varsa dibine kadar arastirmalarini isticem özelde, gerekirse bütün yaz tatilimi hastanede geçiricem ama bu sorunu çözücem Allah in izniyle..

Mesaj Tarihi: 22-Haziran-2013 Saat 14:29
POLAT SANIRIM SENLE BIZ AYNI DURUMDAYIZ burda agizkokusu herkesin farkli bir nedenden ötürü ortaya çikiyo. oyüzden bir sonuca ulasamiyoruz birisine uygulanan tedavi digerine etki etmiyo buda bizde hayal kirikligi olusturuyo. bende agiz kokusu var disçiye gidiyorum devlet dis etlerin saglikli diyor özel rahatsizsin diyo kbb gidiyyorum mide ilaci verdi NEXIUM LA ANTEPSIN ilaci verdi lakin ben migdeden kaynaklandigini düsünmüyorum daha kullanmadim baska kbb ye gittim tomagrafi çektiler alerji testi yapcaklar bakalim sonuç ne çikcak kan testinde PDW yüksek çikti 18.3 sinir 18 mis. doktora tükürük kokusu dedim mide ilaçlari verdi:D diger doktor ne dicek bakalim. bu sonuçlarin hepsini özel bir doktora götürcem en son bakalim o nedicek birde diski testi yaptircam gerçi onuda yaptirmistim ama önceden herhangi bir sey çikmamisti. bende agiz kuruluguda var suni tükürük tabletleri satiliyomus onuda denicem bakalim. nidazol iyi geliyorsa diski testi yaptir sende bana da flagly iyi geliyo nidazol kullanmadim henüz. ben sabahlari çok net aliyorum kokuyu sonralari azaliyo yada bana ona geliyo tükürük ve dil arkasi kokusunu çok net herzaman aliyorum. endoskopi yaptircam birde bakalim ne çikcak ordan. dadas senin kokun böbrek akcigerden mideden olabilir. çürük kokusu diyosan. acaba ben kendi agiz kokumun derecesini bilmek isterdim bir akadasim var onunda agzi kokuyo öle rahatsiz edici degil ve herzaman olmuyo benimkide öleyse mutlu olurdum bir amca var mesala onunki daha belirgindi. Bu ISI DEVLET hastanelerinde basaramayiz bence gidiyosun sira bekle arkanda sira bekle muayne 1-2 dk sürmüyo ben arkadasimi doktora götürmüstüm üniversitede medikoya sonra bende bak bekle dedim napcam sira aldim doktorun yanina girdim bi torba ilaç yazdirdim hatta antibiyotik bile vardi içinde(ki hiç biseyim yok yani) oyüzden vay halimize devlete kaldiysak

Mesaj Tarihi: 22-Haziran-2013 Saat 16:05
Nidazol tonsillere etki ediyor mu?

Mesaj Tarihi: 22-Haziran-2013 Saat 18:29
Beni bu illet degilde doktorlarin ilgisizligi ve anlayissizligi bitirdi. adam akilli bir yardimci olsalar gereken testleri yapsalar gerektiginde diger polikliniklere yönlendirseler belkide her sey çözülecek. her doktora gidisimde bir kez daha yikiliyorum.

Mesaj Tarihi: 22-Haziran-2013 Saat 19:01
tonsili geçirecek bir ilaç görmedim. Yikama - temizleme aparatlari var ama tekrar olusuyor. kesin kurtulusa en yakin is, bademcikleri aldirmak. Onda da kesin degil bademciklerin aldirildigi yerlerde girinti çikinti kalirsa orada da birikme ihtimali varmis. Tabii bunlari internetten okudum. Iyi bir cerrah, gelismis cerrahi yöntemler mükemmel bir is çikarabilir. KBB uzmanlari ellerindeki spatulayi söyle hafiften bademcige bastiriyorlar, o yüzden görmüyorlar. Asil birikinti içerde olusuyor.

Dadas, benim analamadigim su: Tonsilitler, konusmuyorken de bu kadar agir koku yayiyor, kokuyu disariya veriyorsa; çok agir geniz akintisi olanlar, burnu tikali olanlar neden agizlari kapaliyken böyle agir koku yaymiyor? Belki de tek sebep tonsilitler degildir. Ama varsa onlardan kurtulmak lazim.

Mesaj Tarihi: 23-Haziran-2013 Saat 10:56
bademcik tasiyla ilgili bnd baya bi yazi ve mesaj okudum. sorulara cevap veren murat hocamiz gibi insanlara yardimci olan bir kbb doktoru var diyorki dis sorunlari halledildikten sonra koku geçmezse bademciklerin arastirilmasi gerekir çünkü en büyük koku sebebi bademciklerdir. sonra sinüzit ve benzeri burun sorunlari sonrada mide sorunlari diyor.
tonsilitler gerçekten çok agir koku yayabiliyormus.   

Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 23-Haziran-2013 Saat 21:26
Dadas bu yardimci olan KBB doktorunun adini biliyormusun?
Cok ilgiliyse bi goruneyim dedim...
Bende yaklasik 1bucuk aydir burundan nefes alip verme egzersizi yapiyordum.Kokuda %de 80 azalma olmustu.Ama son zamanlarda koku degisken yani egzersiz yaptigimda eh fena degil.Ama yapmadigimda yinede eskisi kadar olmasada koku var yani..Benimde dilimde pas renginde bir tabaka var..Ve bugune kadar bir kbb doktoruna gorunmedim...Allah yardimcimiz olsun...

Mesaj Tarihi: 24-Haziran-2013 Saat 12:04
dr. irfan gözübüyük
zannedersem istanbulda kendisi.   
murat hocam size bi sorum olucak, dis kaynakli bi kokunun dilde pas yapmasi ve burundan nefes alinip burundan verildiginde disariya koku yaymasi mümkün olabilir mi hocam?

Mesaj Tarihi: 24-Haziran-2013 Saat 13:40
Orjinalini yazan: dadas87

dr. irfan gözübüyük
murat hocam size bi sorum olucak, dis kaynakli bi kokunun dilde pas yapmasi ve burundan nefes alinip burundan verildiginde disariya koku yaymasi mümkün olabilir mi hocam?

Evet.
Dogru.
Dis kaynakli bi kokunun dilde pas yapmasi ve burundan nefes alinip burundan verildiginde disariya koku yaymasi mümkündür.
-M

Mesaj Tarihi: 24-Haziran-2013 Saat 13:42
Polat bademcik ameliyati sonucunu merakla bekliyorum. Bademcikler benimde hiç aklima gelmedi forumda o kadar yazi okudugum halde. Ayrica ben kendim bakmak istiyorum ama göremiyorum bademciklerimi çok garip:)insaAllah tamamen kurtulursun.

Mesaj Tarihi: 24-Haziran-2013 Saat 18:29
4 yil önce üniversitedeyken yaptirdigim bi dolgudan dün aksam koku almaya basladim bugün dis doktoruna gittim apse yapmis dedi 4 gün antibiyotik kullanip cuma günü disimi çektirmeye gidicem. sorunumun disle alakali oldugunu pek düsünmüyorum çünkü dis kaynakli bi koku bu kadar etkili olamaz diye düsünüyorum ama ins disi çektirdigimde kurtulurum bu illetten..

Mesaj Tarihi: 24-Haziran-2013 Saat 22:20
bu bademcik tasini duyduktan sonra kaç gündür 1 saat aramistim ayna karsisinda ki ben düzenli dil temizligi yaparim dil arkasinida temizliyodum saniyodum. bademcik tasi ararken dilimin arkasi bembeyazdi 2 gündür nefesimi içime çekerek küçük dilimi kaldiriyorum ve dilin arkasini temizliyorum bayagi ugras veriyorum bazen ögürüyorum ama alisiyorum sonuç ise çok olumlu önceden her parmagimi götürdügümde dilimin arkasina kokuyodu simdi yüzde 70- 80 azaldi ayrica tükürük kokusu bile azaldi mutlaka bunu deneyin arkadaslar uzun zamandan beri ilk defa mutlu oldum

Mesajı Yazan: furkan
Mesaj Tarihi: 06-Temmuz-2013 Saat 16:48
Arkadaslar siz 4 kisiymissiniz bende besinci kisiyim problemler ayni bugün özel kbb hadtanesine gittim baktilar kronik sinüzit yok kulak ta sorun yok burunda hafif egrilik ama genelde iyi sorun yok bademciklerin alinacak dedi simdi benim için son çözüm bademciklerimin alinmasi bende agizdan mideye bütün bölümleri dolastik tek biyer hariç her yerime kamera girdi ama nafile muhtemel bende bademciklerimi aldirinca kurtulucam diye düsünüyorum...

Mesaj Tarihi: 08-Temmuz-2013 Saat 21:04
Internette baktigim hemen her sitede bademcik taslari için ameliyattan baska kesin çözüm yok diye okuyordum. Ancak " TheraBreath " adli bir ürünün bademcik taslarina , çok agir agiz kokularina faydali oldugu söyleniyor. Dr Katz adinda bir dis doktoru üretmis. Kullanici yorumlarini okudum kullananlarin çogu memnun. Ingilizce çeviriden okudum; agizdaki bakterileri öldürür, sülfür kokusunu yok eder gibi açiklamalar yapilmis. Çinkolusu, oksijenlisi gibi türleri de var. Ingilizcesi iyi olan bir arkadas sitesinden ve yabanci sitelerden okuyarak daha açiklayici bilgiler verebilir.

Listerinden kötü degildir ama ne kadar faydali olur bilinmez. Agizdaki bakterileri öldürmesi etkili oldugunu gösteriyor.

Mesajı Yazan: john vayne
Mesaj Tarihi: 11-Temmuz-2013 Saat 13:59
istanbulda agiz kokusu konusunda uzman olan bir dis hekimi var mi?yada böyle bir uzmanlik alani var mi?

Mesajı Yazan: irfan98
Mesaj Tarihi: 16-Temmuz-2014 Saat 18:41
kardes müsait misin bi sey sorucaktim

Mesajı Yazan: gizemmmm
Mesaj Tarihi: 17-Temmuz-2014 Saat 17:42
#misafir ben therabreath i aldim 3 paket ise yaradi mi diye sorarsan maalesef.Normal bir gargara iste.Parana yazik bir de kargo falan derken 100 lirayi asiyor

Mesajı Yazan: iremcee
Mesaj Tarihi: 06-Ocak-2015 Saat 11:09
ben propolis sivi ve kapsül aldim.Siviyi bir vardak suya 10damla kullandim.Kapsülüde günde 1 kez.4-5.günde taslar gitti.Günde iki kere gargara yaptim siviyla sabah aksam olmak üzere.Ben artik antibiyotik vs kullanmiyotum ve neredeyse 2 ay oldu hiç sikintim kalmadi.Tavsiye ediyorum arkadaslar

Mesajı Yazan: msms
Mesaj Tarihi: 08-Ocak-2015 Saat 06:22
Hangi marka propolis kullandiniz
Bir de önerin reklam amaçli ise büyük ah alirsin haberin olsun

Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 08-Ocak-2015 Saat 15:46
msms kardes ben arkadasin dedigi biçimde kullanmadim kapsül seklinde kullandim mide kaynakli sorunlarim için.ise yaramagi birak beni daha beter hale getirdi
geyiriklerim igrenç kokuyo onun yüzünden.benden söylemesi

Mesajı Yazan: latte
Mesaj Tarihi: 10-Ocak-2015 Saat 15:05
yeni üye olup daha ilk mesajinda ben sunu kullandim hemen geçti süper iyi geldi diyenlere nedense güvenmiyorum. iyi niyetliyseniz bile yanlis yoldan gidiyorsunuz.

Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 18-Ocak-2015 Saat 18:07
Sana katiliyorum Lette. Birileri birseyler pazarlamaya,dikkati sanki baska urunlere cekmeye calisiyor.

Mesajı Yazan: arjinbager2763
Mesaj Tarihi: 20-Subat-2015 Saat 18:15
merhabalar bende agiz kokusundan sikayetçiyim geçen ay bademcik tasi dolayisiyla bademciklerimi aldirdim fakat fayda etmedi. bir bitkisel ilaç önermissiniz dogrulugu hakkinda biraz süphe duymaktayim bende bagirsak mantarindan süpheleniyorum yardimci olabilirseniz sevinirim.

Mesajı Yazan: msky
Mesaj Tarihi: 02-Mayis-2016 Saat 21:57
dadas kardesim hangi markanin kudret narli propolisini alcaz yazarmisin

Mesajı Yazan: mehmet27
Mesaj Tarihi: 05-Mayis-2016 Saat 12:49
propolisi bende kullandim pek ise yaramadi kullanip kullanmamak size kalmis tabi

Mesajı Yazan: mehmet27
Mesaj Tarihi: 05-Mayis-2016 Saat 12:54
benim bogazimdan ara ara bademcik tasi geliyor,bende nefes kokusu var kokunun bir kaç metreden bile hissedildigi kanisindayim murat hocam bademcik taslari bu derece kokma ihtimali varmi

Mesaj Tarihi: 05-Mayis-2016 Saat 15:42
bilmiyorum.

Mesajı Yazan: BezginBetül
Mesaj Tarihi: 14-Mayis-2016 Saat 05:09
Ameliyat olan arkadaslar ne durumda? Ilk sayfada ismi gecen kbb uzmanina gidenler? Sonuc alanlar? Yok mu hic bir gelisme ya? 2013 yilinda acilmis baslik...

Mesajı Yazan: Bilal16
Mesaj Tarihi: 16-Agustos-2016 Saat 20:26
Ben 3 yil önce bademcik tasi ameliyati oldum ilk 3 gün gerçekten zor geçiyor ama sonradan agrilar azaliyo 15 günde ameliyattan eser kalmiyo sonra iyi ki olmusum diyosunuz . Gönül rahatligiyla olabilirsiniz.

-------------
bs16

Mesajı Yazan: mrerror
Mesaj Tarihi: 09-Ekim-2016 Saat 14:12
çok sey denedim.çocuklugumda bademcik ameliyati olmustum. gitmedigim doktor kalmadi. burun ameliyati, prpopolisler falan kullanmadigim ilaç da kalmadi. 20 lik disler, gömülü disler hepsini aldirdim.en son mide kapakcigi ameliyati oldum. koku azaldi sanki ama kahrolasi dildeki tabaka geçmedi. koku kaynagi sanirim tabaka. helicobakter demislerdi kiti kullandim 2 kez ama geçmedi. internetten izledigim video sonucu brokoli kürü kullanip test yaptirdim geçmisti ama koku ve pas yine vardi. dildeki pasi çözünce olay bitecek sanirim ama nasil???

Mesajı Yazan: apollo
Mesaj Tarihi: 09-Ocak-2017 Saat 18:06
Merhaba,yillardir agiz kokusu ve bununla iliskilendirebilecegim birçok sorunla yasiyorum.
Diger sorunlarla bir sekilde basa çikiyorum,ama agiz kokusu sosyal yasantimi mahvetti,ve mahvetmeye de devam ediyor.Bu hastaliktan kurtulamama düsüncesi insani psikolojik olarak yikiyor.
Arabada giderken kis günü yaninizdaki kisi cami açinca,ve her seferinde bunu tekrarlayinca bu hastaligin her iki taraf içinde ne kadar rahatsiz edici oldugunu anliyorsunuz.
Isin en kötü tarafi ise bir tedavi umudu olmadan bu katlanilmaz duruma razi olmak.
Bu zamana kadar gittigim KBB doktorlarindan hiçbir fayda görmedim.

Nette yaptigim arastirmalarda kayda deger birsey bulamadim.birçogunda birbirine benzeyen genel bilgiler var.
Sadece bu forum digerlerinden daha farkli bir içerige sahip.Bilimsel ve faydali konular var.benim sahip oldugum sorunlarin aynisini veya benzerini yasayan insanlarin anlatimlari var.
Bu yüzden derdimi en iyi sizler anlayip en azindan neler yapabilecegime dair fikir verirsiniz diye düsündüm.

Agiz kokusuyla ilgili olabilecegini düsündügüm sorunlarim sunlar;

1-Mide:Yillardir mide hastasiyim.özellikle reflüden çok çekiyorum.her sabah ppi kullanmak zorundayim.bir gün bile kullanmasam o gün reflüm aziyor.son endoskopide reflü,ülser,gastrit hepsi çikti.
Ayrica sindirim sistemim stresten çok etkileniyor.

2-Sinüzit:Eskiden siddetli akut sinüzitim vardi.askere gidip geldikten sonra nasil olduysa kendi kendine kayboldu.ama çok nadiren arada bir hafif yokluyor.
Birde söyle ilginç bir durum var;Denize girdigimde dibe dalip çiktiktan sonra sinüs bosluguna su doluyor.eve geldikten sonra bile saatlerce çikmiyor.kafami saga sola salladigimda cilk cilk diye suyun sesini duyabiliyorum.amuda kalkar gibi kafami bas asagi tuttugumda su burnumdan çikmaya basliyor.bu durum neden olur? biryerde tikaniklik mi var demek?
Ayrica burnumda genelde tikanik.hele soguk havalarda iyice tikaniyor.nedense sag taraf daha çok tikanik.ek olarak burundan gelen bir kokuda mevcut.

3-Agiz,Dil:Dilimin üzerinde sarimsi beyaz pas var.ayrica dilimin iki yaninda dis izi gibi yerler var.bugün ilk kez forumda ögrendigim bir yöntemi uyguladigimda sok oldum.isaret parmagimi dilimin arkasina degdirip kokladigimda bu igrenç kokunun sürekli agzimda olduguna inanamadim.agiz kokumun kaynagi burasi mi acaba?ayrica tükürük kokusu testide facia.
Agizla ilgili yillardir çok rahatsiz oldugum bir konuda tat bozuklugu ve acilik.
Agzima bir lokma birsey attigimda veya bir yudum birsey içtigimde agzimda hemen acilasiyor,tadi degisiyor ve koku yapiyor.acilik daha çok dil pasinin yogun oldugu bölgede oluyor.dilin orta-arka kisminda.agzimi hiç ferah,temiz hissedemiyorum.

4-Geniz akintisi:Bazen az bazen çok oluyor.

Ayrica üzerimde sürekli yorgunluk,isteksizlik,bunalimli bir ruh hali var.

Her türlü görüs ve önerilerinize açigim,simdiden tesekkürler.

Mesajı Yazan: apollo
Mesaj Tarihi: 09-Ocak-2017 Saat 18:42
Birde hapsirinca etrafa tarçin kokusuna benzer agir pis bir koku yayiliyor.

Mesajı Yazan: allahkurtarsin
Mesaj Tarihi: 28-Ocak-2017 Saat 23:49
Hocam merhaba bende de benzer sikintilar VR

Mesajı Yazan: Hakk
Mesaj Tarihi: 02-Subat-2017 Saat 09:02
buradaki arkadaslardan sorununu çözebilen oldu mu acaba

Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 02-Subat-2017 Saat 14:44
hocama birkaç kafamda takilan soru var sayin Murat AYDIN hocam size sormak istiyorum

1-idrarimizin rengi sari olmasi bi anormallikmidir evet su içmedigimizde genellikle öyle oluyor bunun agiz kokusuyla bi alakasi varmidir sizce

2-Sizin tespit yöntemlerinizde agiz kokusunun kaynagini arastirirken Örnegin bendeki Bademcik veya Mide hypilorisi ise bunu sizin cihazlariniz farkedebiliyormu çok merak ediyorum bunuda

tesekkürler hocam aklima geldikçe sizin fikirleriniz ve bilgilerinizi ögrenmeyi çok istiyorum

-------------
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      

Mesaj Tarihi: 02-Subat-2017 Saat 21:13
Orjinalini yazan: bazenhissediyor

1-idrarimizin rengi sari olmasi bi anormallikmidir evet su içmedigimizde genellikle öyle oluyor bunun agiz kokusuyla bi alakasi varmidir sizce

Eritrosit(alyuvar)ler 120 gün yasar ve ölür. Onlardan açiga çikan bilurubinin bir kismini böbrek yakalayip disari atar. Idrara çikan biluruibin sari rengi verir.

1 damla boyayi 1 sürahi suya damlatirsaniz açik, 1 bardak suya damlatirsaniz koyu boyandigi gibi, az su içerseniz idrarin sarisi koyulasir

Agiz kokusu ile her hangi bir iliskisi bulunmadigini düsünüyorum

-M

Mesaj Tarihi: 02-Subat-2017 Saat 22:38
Orjinalini yazan: aydinmur

Eritrosit(alyuvar)ler 120 gün yasar ve ölür. Onlardan açiga çikan bilurubinin bir kismini böbrek yakalayip disari atar. Idrara çikan biluruibin sari rengi verir.

1 damla boyayi 1 sürahi suya damlatirsaniz açik, 1 bardak suya damlatirsaniz koyu boyandigi gibi, az su içerseniz idrarin sarisi koyulasir

Agiz kokusu ile her hangi bir iliskisi bulunmadigini düsünüyorum

-M

tesekkür ederim hocam

2. soruyuda yanitlamanizi isterdim , bi sakincali soru sordugumu düsünmüyorum sadece merak ediyorum sizin ve tüm bilimlerin %100 lügü zaten yoktur ama sadece merak ediyorum mesela benim bildigim kadariyla

siz hem mesleginiz geregi size gelen hastanin tip1 oldugunu nihai tespit edebilirsiniz ve akcigerden gelen gazlarinda cihaz araciligiyla anlayabilme imkaniniz var

mide veya bademcik gibi seyleri de anliyabilmektemisiniz onu çok merak ediyorum hocam saygilar yani cihazlarin böyle bi özelligi varmi onlarida tespit edebilme

-------------
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      

Mesajı Yazan: Magdurum
Mesaj Tarihi: 05-Subat-2017 Saat 15:46
Arkadaslar Merhaba herkese. Forumda bikaç arkadas iyilestik tamamen kurtulduk. Açikçasi hala neyi dusunuyorsunuz anlamiyorum. En azindan bi deneseniz bizim yontemimizi de.belki sizler de kurtulursunuz. Ben 18 sene bu kokuyla yasadim arkadaslar ama 3. Hafta oldu hala koku yok.kurtuldum tamamen. Ve o kadar basit bir yöntemle kurtuldum ki ben hala bile inanamiyorum 3 hafta olmasina ragmen. 'Iyilestim mutlu son ' basligini kendiniz ve önünuzdeki güzel günler için okuyun ve hatta deneyin derim. Ben gerçekten sizlerin de iyilesmesini istiyorum forumda kalmamin tek sebebi bu. Sizleri en iyi ben anlarim arkadaslar kaybedecek biseyiniz yok deneyin ve kurtulun. Deneyen arkadaslar her türlü soru sorabilirsiniz, ben çogunlukta online im ve hepinizin sorularini cevaplamaya hazirim. ZamanaDair nickli arkadasimiz da bu tedaviyle kurtuldu ona da sorabilirsiniz. Kokusuz günlere arkadaslar :)

Mesaj Tarihi: 08-Subat-2017 Saat 22:17

Orjinalini yazan: dadas87

dr. irfan gözübüyük

Evet.
Dogru.
Dis kaynakli bi kokunun dilde pas yapmasi ve burundan nefes alinip burundan verildiginde disariya koku yaymasi mümkündür.
-M

hocam bu bilimsel kanitlanmismi yoksa sizin deneyleriniz sonucunda ettiginiz bir bilgimi birde merak ettigim birsey her dil pasi koku yaparmidir

birde örnegin ispanak yedim agzim ispanak kokuyor patates yedim patates kokuyor yani agzimda artik olmadigi halde bu kokuyor ve zamanlada kötü kokuya dönüsüyor bu mideden mi geliyor hocam

-------------

Mesaj Tarihi: 09-Subat-2017 Saat 07:58

Dis kaynakli bi kokunun dilde pas yapmasi ve burundan nefes alinip burundan verildiginde disariya koku yaymasi mümkündür.-M

hocam bu bilimsel kanitlanmismi yoksa sizin deneyleriniz sonucunda ettiginiz bir bilgimi birde merak ettigim birsey her dil pasi koku yaparmidir

Tabi tabi. Bu çok bilinen bir seydir. Benim deneyimlerim de ayni yöndedir.

birde örnegin ispanak yedim agzim ispanak kokuyor patates yedim patates kokuyor yani agzimda artik olmadigi halde bu kokuyor ve zamanlada kötü kokuya dönüsüyor bu mideden mi geliyor hocam

Bilmiyorum agbicim.
Kisisel sorularin yanitlarini bilmiyorum.
-M

Mesaj Tarihi: 09-Subat-2017 Saat 11:39
çok tesekkür ederim hocam yalniz merak ettigim birsey daha dilde beyazlik varsa agir veya hafif bu koku yaptiginin isaretimidir

-------------

Mesaj Tarihi: 09-Subat-2017 Saat 12:01

çok tesekkür ederim hocam yalniz merak ettigim birsey daha dilde beyazlik varsa agir veya hafif bu koku yaptiginin isaretimidir

Evet.
Eger dilin yüzeyinde kaplama var ise az veya çok belirli miktarda agiz kokusu yapar. (Bu koku duyulmuyor olsa bile)
-M

Mesaj Tarihi: 09-Subat-2017 Saat 15:51

Evet.
Eger dilin yüzeyinde kaplama var ise az veya çok belirli miktarda agiz kokusu yapar. (Bu koku duyulmuyor olsa bile)
-M

yaa off be , fircaladigimda cok az yada yari yariya azaliyor ne yapabiliriz ve neden bu beyazlik olusur kalici çözümü varmidir hocam?

-------------

Mesaj Tarihi: 10-Subat-2017 Saat 14:12

fircaladigimda cok az yada yari yariya azaliyor ne yapabiliriz ve neden bu beyazlik olusur kalici çözümü varmidir hocam?

Beklentilerinizi azaltin.

Bir defa bir sey yapayim ömür boyu, gün boyu veya saatler boyu dilimin sirtinda beyazlik kaybolsun gibi bir beklentiniz olmamali.

Bir defa bir ilaç süreyim dilimin sirtinda saatlerce, günlerce veya gün boyu beyazlik kaybolsun seklinde bir beklentiniz olmamalidir.

Nasil ki burnumuzda sümük biriktikçe temizliyoruz, nasil ki kulagimizda kir biriktikçe temizliyoruz, dilimizde pas biriktikçe temizleyecegiz.

Dil sirti pas, bazilarinda hizli bazilarinda yavas birikir. Gerekiyorsa 12 saatte bir defa temizleriz gerekirse 3 saatte bir defa temizleriz. Ne siklikta birikirse o siklikta temizleriz.

Böyle düsünürseniz rahat edersiniz.

Çinko, soguk, asit, mineral, çerez, çig meyve dilde pas birikmesini geciktirebilir.

-M

Mesaj Tarihi: 11-Subat-2017 Saat 18:57
hocam inanin bende çaresizlikten bazen ne dedigimi bilemiyorum fakat su ilginçtirki bazen dilim pespebe hal aliyor ve sik sik dilimi çikarip baktiktan dakikalar sonra eskisi gibi beyazliyor yemek yesemde yemesemde firçalaak çözüm olmadi eger sizin dediginizi yaparsam ömrümün %70 ini firçamalakla geçiricem herhalde çünkü inaniki bitmiyor beyazlik yok olmuyor

-------------

Mesaj Tarihi: 14-Subat-2017 Saat 15:29
peki dil pasi olmuyanlarda bizden ne + lari varda yok hocam yani bu kader kismet sans baht isimi yoksa birseyin nedenimi bu pas bir sey ifademi ediyor? bunu nasil yorumluyorsunuz

-------------

Mesaj Tarihi: 15-Subat-2017 Saat 07:50

peki dil pasi olmuyanlarda bizden ne + lari varda yok hocam yani bu kader kismet sans baht isimi yoksa birseyin nedenimi bu pas bir sey ifademi ediyor? bunu nasil yorumluyorsunuz

Onlar dediginiz bireyler de sizin gibidir. Tek farkiniz farkindaliginizdir. O bunun farkinda degil ama siz hep bunu düsünüyorsunuz.

Dil pasini burundaki sümük gibi düsünün. Herkeste sümük vardir. Kimisinde fazla kimisinde azdir. Bir insanin sümügü bazen fazladir bazen azdir. Bazen sulu bazen katidir. Bazen sik temizlenmesine ragmen hizli olusur bazen geç olusur.

Nasilki buundaki sümük biriktikçe ve firsat buldukça, müsait oldukça mümkün oldugu kadar temizleniyor ise, dil pasi da ayni kosullar ile yani biriktikçe temizlenir.

-M

Mesaj Tarihi: 15-Subat-2017 Saat 11:41
sogan yedigimizde agzimizin sogan kokmasi normal birseydir her insanda olur peki bunun kaynagi nedir hocam bunu merak ettim yani soganin sogan kokusunun agzimizda uzun süre kalmasi neyle baglantilidir mide mi bagirsak mi yoksa agiz içerisine sogandan geçen koku maddesimi ?

-------------

Mesajı Yazan: denizedogru
Mesaj Tarihi: 16-Subat-2017 Saat 15:45
Hocam burun tikanikligim burun etlerimin sismesinden kaynaklaniyormus, burun etleri alerjim yüzünden sismis. Alerji için asi tedavisine baslayacagim burun etlerim bu süreçte kendiliginden küçülür mü? Ameliyat gerekli mi?

Mesaj Tarihi: 16-Subat-2017 Saat 20:21
Orjinalini yazan: denizedogru

Hocam burun tikanikligim burun etlerimin sismesinden kaynaklaniyormus, burun etleri alerjim yüzünden sismis. Alerji için asi tedavisine baslayacagim burun etlerim bu süreçte kendiliginden küçülür mü? Ameliyat gerekli mi?

Evet. Bu dogru bir yaklasimdir. Kalici iyilesmeler olabiliyor.
-M

Mesajı Yazan: denizedogru
Mesaj Tarihi: 16-Subat-2017 Saat 22:50
Deneyip görecegiz o zaman,tesekkürler hocam.

Mesajı Yazan: caresizinsanim
Mesaj Tarihi: 14-Aralik-2017 Saat 20:10
Abi merhaba ben 17 yasindayim 18 yasima giricem az kaldi 6 - 7 senedir bu nefes kokusuyla çile çekiyorum o kadar berbat ediyor ki hayatimi sosyal yasam diye birseyim kalmadi arkadaslarimla rahat rahat gezemiyorum yanlarinda agzimi açip konusamiyorum özgüvenim 0 a iniyor doktorlara gittim hiç biri takmiyor disten degil mideden degil neyden bu konu anlamadim agzima çok saglikli bakiyorum günde 3 kez dis firçalarim dislerim piril piril ama bu nefes kokusu beni intihar etmeme bile yönlendiriyor abi sen nasil kurtuldun benide kurtar bu çileden lütfen.

Mesajı Yazan: bikmis
Mesaj Tarihi: 23-Aralik-2017 Saat 20:15
arkaslar üstteki arkadasin verdigi ilaçi siparis ettim ise yararmi.ayni anlattigi gibi bendede olaylar.dilim beyazliyor koku çok.2 yil oldu.

Mesajı Yazan: Reisbey233
Mesaj Tarihi: 04-Haziran-2018 Saat 10:25
hem propolisi hemde macunlusunu kullandim kudret narinin hic bir faydasini gormedim aksine dahada artti koku ben artik teslim olacam bu lanet kokudan kurtulus yok son dort yildir butun maasimi doktorlara ilaclara veriyorum ama nafile hem maddi hem manevi hemde piskoloji yunden coktun artik yeter anasini satim

-------------
Allahimyardimet

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat