Otrivine
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=893
Tarih: 18-Haziran-2025 Saat 20:04 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Otrivine
Mesajı Yazan: MMMM
Konu: Otrivine
Mesaj Tarihi: 09-Haziran-2013 Saat 18:40
Otrivine, burun açici bir spreydir. Yaklasik 2 gündür kullaniyorum. Burnumu müthis bir sekilde açti. Rahatlikla nefes aliyorum. Bunu neden bize söyledin bizim sorunumuz agiz kokusu diyorsaniz, alakasi var :)
Ne zaman güzel nefes aldigimda dilimin arkasindaki beyazlikta büyük bir azalma oluyor. Otrivine ile baya azaldi. Agzimda diski kokusu vardi. Kokuda da azalma oldu.
Bence eczaneden alin 5 gün kullanin. Güzelce nefes aldiginizda agiz kokunuz gidiyorsa, sebebi burun demektir. En azindan sebebini anlarsiniz, bu noktaya yogunlasirsiniz. Yalniz 5 günden fazla kullanmayin bagimlilik yapiyormus.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 10-Haziran-2013 Saat 07:29
Yukaridaki mesajda faydali bilgiler var. Dikkatinizi çekmek isterim
-M
|
Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 10-Haziran-2013 Saat 08:47
Gene faydali bir konu. Simdi bu sprey ise yariyorsa;
1)Sinüzit belasi yüzünden burnun tikanmasi ve geniz akintisi
2)Burunda deviasyon problemi yüzünden sürekli tek tarafin kapali olmasi.
Benim merak ettigim bu deviasyon yüzünden olusan tikanmalari da açar mi bu otrivine? Benim her zaman tikali olmuyor. Neyse çok konusmak gereksiz, alip kullanmak lazim.
|
Mesaj Tarihi: 10-Haziran-2013 Saat 11:37
Aldim ve 30 dk önce kullandim. Deviasyon olmasina ragmen, iki burnum da güzel bir sekilde açildi. Ferah ferah nefes aliyorum :) Güçlü bir koku geldi burnuma, sanirim spreyin etkisi ile agiz yolundan balgam olarak atilmasinin bir sonucu olabilir. 2 gün daha deneyecegim, bakalim o atilan mukusumsu seyler kokulu mu degil mi?
|
Mesaj Tarihi: 10-Haziran-2013 Saat 16:00
Yalniz kullandigin süre boyunca güzel nefes almaya dikkat et ve gece yatmadan önce mutlaka sik. En fazla 5 gün kullan. Sebebini anlamak için burnunun tikanmamasi gerekiyor.
Birde dilinin arkasina parmagini degdirip koklayarak agiz kokunun azalip azalmadini anlayabilirsin. Çünkü hohlayarak tam olarak anlasilmiyor.
|
Mesaj Tarihi: 10-Haziran-2013 Saat 18:20
Nidazol aldigimda parmak testi yapiyorum ve 3 gün boyunca (2 hap) koku moku kalmiyor. Bakalim otrivine nasil etki edecek. Ondan sonra limonlu su deneyecegim
|
Mesaj Tarihi: 12-Haziran-2013 Saat 14:58
Sonuç? Kokuda azalma oldu mu?
|
Mesaj Tarihi: 12-Haziran-2013 Saat 20:08
2 gündür kullanamadim. Insallah bu aksam basliyorum Cumartesi gününe yazarim kardesim.
|
Mesaj Tarihi: 23-Haziran-2013 Saat 19:06
Mesaj Tarihi: 24-Haziran-2013 Saat 09:34
Çok düzenli kullanmadim ama burnum açildigi zaman, agiz kokumu daha iyi duyar hale geldim. Yani hohlayip kokladigim zaman az algiladigim koku, otrivine kullandiktan sonra daha belirgin hale geldi.
Tabi, düzenli kullanmamis olmanin vermis oldugu yaniltici bir hissiyatta olabilir.
Siak suyun içine atilan viks midir nedir ondan aldim vakit bulursam onuda 2 gün kadar deneyecegim. Bakalim sonuç ne olacak?
|
|