Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Küçük beyazimsi seyler

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=927
Tarih: 21-Haziran-2025 Saat 00:40
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com


Konu: Küçük beyazimsi seyler
Mesajı Yazan: Mehmet
Konu: Küçük beyazimsi seyler
Mesaj Tarihi: 03-Agustos-2013 Saat 10:35
Arkadaslar, bir sey fark ettim. Geniz akintisini bazen çikarttigim zaman o balgamsi seyin içinde beyaz beyaz sert olmayan bazi birikintiler var. Bu ne olabilir?



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Helicobacter
Mesaj Tarihi: 04-Agustos-2013 Saat 11:09
evet aynisi bende de var. tomografi çektirmistim. doktora gösterdim sinüzitin yok ama burunda biraz egrilik var dedi. biri burun spreyi, biri alerji ilaci digeri efervesan tablet olmak üzere 3 ilaç yazdi. geniz akintim simdilik durdu diyebilirim. eskisi gibi agzimda viskoz bir sivi da yok diyebilirim. ama ümitlenmek için çok erken.


Mesajı Yazan: MMMM
Mesaj Tarihi: 04-Agustos-2013 Saat 13:53
Bende bogazima baktigimda ilk defa beyaz birsey gördüm. Arkalarda. Bademciklerim sis biraz fakat onlar beyaz degildi. Yani geniz akintisi muhtemelen senin gibi. Bende de kemik egriligi var. Geniz akintim da çok azaldi nedense bilmiyorum. Burnum da akmiyor, genizim de. Aksa bile çok az aktigini hissediyorum. O beyazimsi seyi bir kere gördüm.

Sorunlarimiz muhtemelen kemik egriligi. Kemik egriligi ameliyati olmadan agiz kokumuz geçmeyecek galiba.


Mesajı Yazan: Helicobacter
Mesaj Tarihi: 04-Agustos-2013 Saat 16:56
deviasyon veya bademcik ameliyati olup bu dertten kurtulamayan askadaslar var. kurtulma ümidiyle gereksiz yere biçak altina yatmak mantikli degil. sagligimiz, deneme yanilma yoluyla tedavi olunmayacak kadar degerli ama psikolojimiz de alt üst durumda.


Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 05-Agustos-2013 Saat 09:41
Aslinda arkadaslar ben tam ergenlik döneminde yani burnumun sekli degistigi dönemde agiz kokusu olustu. Burnum da kemik egriligi var ve 11 senedir de var ve tam bu kadar süredir de agiz kokusu var bende. Nasil ameliyat olacagim ne yapacagim bilmiyorum.


Mesajı Yazan: yeni_uye
Mesaj Tarihi: 07-Agustos-2013 Saat 21:39
beyazimsi olarak bahsettgin seyler buyuk ihtimal bademcik tasi. internetten arastirmani oneririm.


Mesajı Yazan: cihat1762
Mesaj Tarihi: 16-Mayis-2017 Saat 02:30
dis doktoruna gittim 2 disimin çürük oldugunu söyledi. sorun su çürük dis dilde beyazlik olustururmu?



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat