Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

OXYFRESH GARGARA

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=945
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 18:58
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: OXYFRESH GARGARA
Mesajı Yazan: 01adanali
Konu: OXYFRESH GARGARA
Mesaj Tarihi: 28-Agustos-2013 Saat 11:58
Bugün oxyfreshin sitesine girdim ve bir tanitim videosu vardi.Dinledim çok mantikli geldi.Içindekilere baktim çinkoda varmis ayrica oksijen varmis dildeki sülfürü oksitliyerek kokuyu azaltiyormus.Tek takildigim nokta bu içinde oksijen olmasi.Oksijen kullanimi kansere yol açiyormus bu gargarada böyle bir risk var mi ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Arayan
Mesaj Tarihi: 18-Aralik-2015 Saat 14:46
Selamun Aleykum Dr Murat Aydin hocam merak ettiqim bir konu var.Oksifresh bilindiqi uzere cinkolu ama kokuya karsi en etkili urunu naneli limonlu .Yani tatlandiricili galiba yani en azindan kullanildiqinda aqziniza limon tadi veriyor.Is boyle okuluncada sizce bu urun aqiz kokusunu coqaltirmi?

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 18-Aralik-2015 Saat 17:59
Evet Oxyfresh piyasamizda iyilerden birisidir.
PharmolZn, Oderol, Oxyfresh 'i severim

Tabi gargaranin kompozisyonunda tatlandirici bulunuyor olmasi etki süresini sorgulanir yapiyor ama alkollü gargaralardan (listerin, andoreks, cb12, vs) defa iyidir

Ithal ürün olmasi sebebi ile fiyat bakimindan zorluk yaratabiliyor, fakat Oxyfresh iyidir

-M

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 08-Ekim-2016 Saat 15:37
Theramed gargara içerigindeki alkole dikkat ediniz.

Ayrica gargarada yer alan çinko bilesigi suda kolay çözünmeyen ZnSO4 seklindedir, etkisi zayiftir.

Sabun dahil, çok sayida hidrokarbon içerir. Bunlar organik gazlara dönüsebilir özelliktedir.

Aqua-sorbitol-hydrated silica-alcohol-sodium lauryl sulfate-aroma-alimuna-PEG32-xanthan gum- PEG30 glyceryl stearate,sodium flouride-sodium saccharin-disodium phosphate-cocamidopropyl betaine-caprylic/capric triglyceride-zinc sulfate-dextrin-sodium chloride- sodyum sulfate-gellan gum-silica-sodium benzoate-limonene-cl 77007-cl77891-sodium floride (1450 ppm) içerir.
-M

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat