Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kurtulmak icin SON Adim

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=946
Tarih: 18-Haziran-2025 Saat 15:59
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Kurtulmak icin SON Adim
Mesajı Yazan: Moony41
Konu: Kurtulmak icin SON Adim
Mesaj Tarihi: 29-Agustos-2013 Saat 19:14
Ben 16 yasinda biriyim ne zaman agiz kokum basladi bilmiyorum 1 veya 2 sene olmustur

Gel gelelim bu basit gorunsede bezdirici hastaliga cok agiz kokusu olan hasta bireyler varmis ben bu kadar tahmin etmiyordum herkes insallah sifa bulur

Cok sey denedim hergun gargara yaptim paramda fazla yok ogrenciyim sirke - su
Gargarasi dahil bazen ise yariyor bazen hic bir ise yaramiyor bende cok biktim ama asla ALLAH a isyan etmedim bizi boyle yaratmis boyle yasamaya devam etmeliyiz namazlarimda her zaman mutluluk huzurdan sonra agiz kokusu gecsin diye dua ediyorum hala dua ediyorum gecse bile hergun sükür edip sizlerede dua ediyorum

Hastaligim hepimizde oldugu gibi beyaz tabaka var dilimde , arastirdim senelerce sonunda tek denemedigim sey bademciklerim cok buyuk ve delik sanirim bademcik tasi olabilir ve var bunlar kokuya sebep veriyor ve delik delik ve bogazimda surekli takilmalar basladi bu aralar yogun bir sekilde bagdemciklerimi aldiricam bu kis ve buraya sonrasini yazicam hic bir zaman bu forumu ve hasta olan insanlarin bu garip hastalikdan psikolojisi bozulan bu insanlari unutmucam

HERKESE ACIL SIFALAR ABILERIM ABLALARIM.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Kader
Mesaj Tarihi: 02-Eylül-2013 Saat 21:10
amin bende 17 yasndaym gençlgmi yasayamyorm bu yüzdn

Mesajı Yazan: madselo
Mesaj Tarihi: 11-Eylül-2013 Saat 18:08
özlem hanim size yardimci olmak isterim .eger uygun görür isenizz..

Mesajı Yazan: nyse_o
Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2013 Saat 13:06
yardimci olabilecekseniz ne mutlu arkadasimiza ama nasil yardimci olacaksiniz onu merak ettim. siz problemi çözdünüz mü. EGER BIZIM BILMEDIGIMIZ BIR SEYI BILIYORSANIZ sitede paylasirsaniz herkes mutlu olur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat