Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sefalosporin grubu antibiyotik ile sifir koku

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=965
Tarih: 18-Haziran-2025 Saat 15:59
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: sefalosporin grubu antibiyotik ile sifir koku
Mesajı Yazan: kurtul
Konu: sefalosporin grubu antibiyotik ile sifir koku
Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2013 Saat 19:54
arkadaslar kbb doktoruna göründüm genzimin yandigini kulaklarimin tikali oldugunu ve geniz akintim oldugunu söyledim. doktor bakti geniz akintin çok fazla dedi. ayrica bu forumda da bahsetmistim yesil bir pas oluyordu dilimde ondan da bahsettim. sinüslerden süphelendi fakat sorun genzimmis iltihap gibi bir durum. ayrica burnunda hafif bir kemik egriligi ve et var dedi. etin içi kikirdakli bu yüzden küçülmez ancak aldirirsin dedi. horlama yapmadigini ve nefesimde sorun olmadigini söyledim o sebeple bunu es geçtik. iltihap için sefalosporin içeren antibiyotik yazdi bi alerji ilaci ve burun açici sprey verdi bugün hiç koku duymadim antibiyotikten sonra. benim gibi genzi aciyip kasinip yananlar varsa bir baktirsinlar derim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: nyse_o
Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2013 Saat 23:33
kurtul kardesim burda çogu kiside antibitiyotik içtiginde koku geçiçi süre ile kaybolup tekrar gene geliyor. umarim sende kalici bir çözüm olur. BEN BURUN ETI DEVISYON AMALIYATI OLDUM. SIMDIDEN BISEY SÖYLEMEK IÇIN ÇOK ERKEN 10 GÜNÜ GEÇTI AMA SUANDA GENIZ AKINTIM ESKIYE NAZARAN YOK DENECEK KADAR AZALDI. TEKRAR ESKI HALIME DÖNERMIYIM BUNU ZAMAN GÖSTERICEK. DERSEN AGIZ KOKUSU GEÇTIMI GEÇMEDI DIYEBILIRIM. AMA HERKES IÇIN AYNI SONUÇLAR ÇIKMAZ. ben bagirsak bakterilerin üzerinde yogunlasicam bu aralar. kendimce bunu tedavi etmeye çalisicam. BIR DIS DOKTORUNA GITMISTIM SIKAYETLERIMDEN BAHSETMISTIM TENYA TESTTI YAPTIR DEMISTI YAPTIRDIM BIR SEY ÇIKMADI. BENDE ES GEÇMISTIM BASKA ALANLARA YÖNELMISTIM. SUANDA GENE BASA DÖNDÜM NASIP BAKALIM 1- 2 AYLIK BIR TEDAVI UYGULUCAM BIR SONUÇ ÇIKARSA SITEDE PAYLASIRIM.

Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2013 Saat 00:51
banada ayni teshisi koydular ''kurtul'' ama hemen iyilesmez dedi doktor bir aydir kullaniyorum ilaci spreyde sabak ve geceleri sadece bir kac kullan sonra gel bakicaz dedi hayirlisi yirmi alti gundur içiyorum falan ama bir degisiklik yok

Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2013 Saat 09:02
umarim kalici olur ben genzi yananlar için söyledim en azindan belki sorunun kaynagini bulurlar baska alanlara yönelmemek için iyi olabilir diye umuyorum.

Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2013 Saat 09:05
bir de ben simdiye kadar hastalaninca grip olunca bir çok antibiyotik denedim kullandim doktor da yazdi, yalnizca bu antibiyotik kokuyu geçirdi bunu da belirtmek istedim. nidazol kullanmadim ama sanirim o da geçirirdi.

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2013 Saat 11:10
Geniz yanmasi zaman zaman olmakla beraber, sik bir sekilde geniz akintisi problemi geçiriyorum. Hangi doktora gideyim en büyük derdim bu oldu!

Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2013 Saat 15:57
sendede kronik geniz akintii ve sinuzit var ozaman bende ole cikti tomografi

Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2013 Saat 17:20
kbb uzmanina görün mümkünse tomografi çeksinler iyice bi muayene iste mevsimsel bilmemne diye geçistirmesinler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat