Medisana anti alerji cihazi
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=976
Tarih: 18-Haziran-2025 Saat 17:55 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Medisana anti alerji cihazi
Mesajı Yazan: suskonusma
Konu: Medisana anti alerji cihazi
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2013 Saat 19:19
http://www.medisanaturkiye.com.tr/frmUrunDetay.aspx?UrunID=852
Arkadaslar kullanmis, denemis olan var mi? Burna sokularak günde 3 kere 4.5 dk'lik seanslarla alerjik belirtileri iyilestirdigi söyleniyor! @aydinmur sayin hocam bu konuda bir fikriniz var mi acaba?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2013 Saat 20:55
Çok mantikli geldi.
Inceleyecegim.
-M
|
Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 24-Eylül-2013 Saat 22:06
Murat Hocam mantikli dedi:)
kaç liraymis ürün hemen söyler misin:)?
|
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2013 Saat 10:45
Evet mantikli.
Almanya kökenli oldugu için dünya üzerinde de kullaniliyor. Yurt disinda kullanan kimse var mi diye agiz kokusu yabanci forumunda 1 kisiye rastladim. rahatsizlik beyan etmedi.
Firma ile temas ettim. Ürün sorumlusu Mesut bey ile tanistim. Önümüzdeki hafta Adana'ya gelip 1 tane numune getirecek. Ayrica tibbi yayin getirecek.
Ben bunlari inceleyinceye kadar bekleyiniz.
Geçtigimiz hafta Oderol gargarayi üreten Helpa ilaç ile Ankara'da bir toplanti yaptik. Birlikte neler yapabiliriz diye görüstük. Sanirim agiz kokusu için burun damlasi formülüne sicak baktilar. Arge için dügmeye basacaklarini ifade ettiler. Bakalim zaman ne gösterecek.
-M
|
Mesajı Yazan: nyse_o
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2013 Saat 12:16
wallahi hocam böyle gelismelerin olmasi bizi tekrar hayata bagliyor.
|
Mesajı Yazan: king
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2013 Saat 16:33
Siz bizim dertlerimize derman ariyorsunuz ya Rabbim de sizin dertlerinize derman olsun insallah alerji cihazi testinizi merakla bekliyoruz:))
|
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2013 Saat 17:03
Estagfurlah
Bana tesekkür etmek istiyorsaniz "bunlari biliyor muydunuz" basligindaki -bir test yapalim- forumunda tarif ettigim testi yapip sonucunu yaziniz.
Bu sonuçlari yine sizin için kullanacagim. Yani yine kendinize yardim etmis olacaksiniz. Ama pek aziniz hariç hiç biriniz parmaginizi bile kimildatmiyorsunuz.
-M
|
Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2013 Saat 19:15
Hocam ayni sekilde, emeginiz, ugrasiniz için binlerce kez tesekkürler.
Kokudan emin oldugum anda testi hemen yapiyorum. Arkadaslar siz de lütfen katilim saglayin.
|
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2013 Saat 19:39
Fiyati internette 180-220 arasi degisiyor, en azindan nasal alerji semptomlarini ortadan kaldirirsa geniz akintisi da azalir. Tabii bu igrenç koku da!
|
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2013 Saat 19:53
Su arge isi olsun diye hergün dua edecegim, sonuçta sadece agiz bosluguna yönelik ilaçlar degil bu sorunu çözüme kavusturacak olan. Çok tesekkürler murat hocam. Su çabanizi gören baska hekim yok mu acaba? Sadece çabanizdan ötürü bile, tip dalinda nobel ödülü sizindir benim nazarimda. Zira "hekim" insanliga hizmet ve deger verendir!
|
|