IYI GELEN SEYLER
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=985
Tarih: 19-Haziran-2025 Saat 01:36 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: IYI GELEN SEYLER
Mesajı Yazan: 01adanali
Konu: IYI GELEN SEYLER
Mesaj Tarihi: 01-Ekim-2013 Saat 19:07
Arkadaslar okul bagladigindan dolayi devamsizlik söz konusu malesef ve doktora gitme sansim hiç yok.Siz kullandiginiz zaman agiz kokusunu geçiren ilaçlari bana söyler misiniz.Bilinçsiz ilaç kullanimi çok tehlikeli farkindayim ama okul elimi kolumu bagliyor.Çok rica ediyorum yardimlarinizi bekliyorum.Nidazol,kontil,üst solunum yollari için kullandigim antibiyotik etki etmedi.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 02-Ekim-2013 Saat 12:43
Ciddi bir temizlik yapabilirsin. Okulda dahi dislerini, dilini firçala. Dilini seker kasiklari ile kazirsan çok faydasini görürsün. Pharmol Zn gargara ve nanotech z kullanabilirsin nanotech küçük bir sey zaten çantanda tasirsin sikistikça sikarsin seni kisa süreli idare eder. Sabahlari aç karnina sicak limonlu su iç ve gün boyu sekerli gidalar sakin tüketme. Bir de flagy diye nidazol türevi bir antibiyotik var belki bu ise yarar çünkü forumda nidazolun etki etmedigini ama flagy nin iyi geldigini söyleyenler olmustu. Ama uzun süreli kullanmaman gerektigini zaten biliyorsundur. Çok ihtiyacin oldugunda alabilirsin belki.
|
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 02-Ekim-2013 Saat 15:33
bana bi ara mikostatin(mantar ilaci) adli ilaç iyi gelmisti genelde agizdaki pamukçuk,aft vb. için kullaniliyor ilacin içinden damlalik çikiyo agzina damlatiyosun(kaç damla su an hatirlamiyorum) ve 3-4 dk agzinda tutup sonra yutuyosun ayrica bu ilaç mantar ilaçlari arasinda karacigere en az zarar veren ilaç diye biliyorum
|
Mesajı Yazan: ölümcül
Mesaj Tarihi: 02-Ekim-2013 Saat 16:08
Pulcet dene mide ilaci. Nidazol banada etki etmedi. Ama bu yüzde 70 azaltti.
|
|