![]() |
psikolojik koku |
Yanıtla
|
| Yazar | |
daraldim
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: psikolojik kokuGönderildi: 15-Mart-2012 tarihinde 11:48 |
|
merhaba,buradakilerle ayni sorunu ben de yasadim.ara ara sorunumu sizinle paylastim.agiz kokuma bir �are bulamadan evlendim,evlendigimde acaba sorun olur mu diye baya kafama taktim.nikah g�n� rahat olmaya karar verdim ve Rabbime sigindim.�zerimdeki stresi attik�a agiz kokum azaldi.agiz kokum eskisine oranla baya azalmis.var ama az...temel sebebinin psikoloj,k oldugunu anladim.burada yazanlarin �ogu agiz kokusunu kafasina takmakta ve kendini �evrelerine kapamakta.size tavsiyem agiz kokunuzun pek �st�nde durmayin.gereken temizliginizi yapin ve agiz kokunuz yokmus gibi hayata devam edin.b�ylece stresiniz azalacak ve buna paralel agiz kokunuzda azalma da olacaktir.agiz kokum var diye evlenmemezlik te yapmayin derim.yuvanizi kurun gerisini Rabbinize birakin ve ona siginin.evlilikte az �ok sikintisariniz olabilir(agiz kokusu ile ilgili).bunun bir imtihan oldugunu unutmazsaniz rahat edersiniz
|
|
![]() |
|
rasitcalik
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Agustos-2012 tarihinde 14:40 |
|
daha mantikli bir yol oneriyorum : agiz kokunuzun sebebini bulun ve tedavisini yaptirin. psikolojik durum kalici agiz kokusu yapmaz. bendeki sorun orta kulak itlihabindan kaynaklaniyormus. yillardir ilgisiz doktorlar yuzunde bu kadar basit tedavisi olan bir durum icin yillarim heba oldu. yasadigim sorunlarin ve stresin yaptigi cokuntunn telafisi yok neredeyse. Allah basimizdan eksik etmesin dedigimiz doktorlari tenzih ederek geri kalanlarinin Allah belasini versin. insan yaptigi isin hakkini vermeli. 7,5 tl ye aldigim iki adet kulak damlasiyla iyilestim ben. bu kadar basitmiydi. bu kadar yillarim kayboldu helak oldu. nasil geri dondurucem. kaybolan sadece yillarim olsa keske. evlenip yuva kuramadim, cocugum yok, psikolojim yok, param yok, hicbiseyim yok... ve mucadele gucum bitmis durumda. kendimi yenilemek icin tutunabilecegim hicbiseyim yok. yazicak cok sey var daha...
|
|
![]() |
|
klm
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Agustos-2012 tarihinde 13:58 |
|
@Daraldim
Bu sizin y�nteminiz.Bu bozuklugun zamanla insani yipratip m�cadele g�c�n� de etkiledigini d�s�n�rsek,sorunun kaynagini bulmak yerine kaderci bir yaklasimi benimsemenizi belki anlayabiliriz ama benzer yaklasimi (takma kafana,herkeste olur,yapacak birsey yok,rahat ol vs..) tip egitimi g�rm�s bir doktortan duymak insani �ildirtiyor.Yahu dizilerde g�r�yoruz, kisisel dinlenme zamanini hastasinin problemine neden olacak sorunlara dair ipu�lari i�in evine kadar gidip bilgi toplayan doktorlar var,muayene odasini ila� saticilari ile doldurup,kahvahaneye �eviren bu bizim doktor m�spettelerini g�zlemledik�te nedense ��z�ne dair umutlarim alevleniyor. Forumu takip eden diger hastalari ilk g�nderideki �nerileri dikkate almamalari konusunda uyariyorum.Bosverecek bir mevzu degil bu. |
|
![]() |
|
rbirick
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Eyl�l-2012 tarihinde 21:58 |
|
arkadasim rahat olun demissin ama olmuyor iste karsindaki insan y�z ifadesi degistigi zaman yerin dibine giriyosun
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |