Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Refl�s� ve bogaz refl�s� olanlar

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı esmacetinkurt Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Refl�s� ve bogaz refl�s� olanlar
    Gönderildi: 17-Haziran-2021 tarihinde 21:00
Sorum refl� veya bogaz refl�s� yasayanlara arkadaslar ben kendimden s�pheleniyorum acaba bunlar var mi diye ama en belirgin olarak bogazima veya agzima hi� aci su gelmedi midemden gegirirken de elimi bogazima g�t�r�yorum hatta yine hi�bir sey yok yani midedden gelen asit vs midemde yanma falan da yok eksime hi� yok acaba bosa mi endise ediyorum
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Haziran-2021 tarihinde 21:07
Ben de kendimde bunlardan s�phelendim bi s�re. Endoskopi yaptirdim doktor hafif refl� var demisti ama bogaz refl�s� falan demedi. Asitli yiyecekler zaten hi� t�ketmiyorum ama beslenmeyle ilgili degil agiz kokum yani yedigim seyler etkilemiyor. Midem agrimiyor, yada midemde belirgin bir yanma yok. Sadece kahvalti yapmadigim zamanlar hafif bir yanma ve guruldama oluyor a�liktan. Disimi fir�alasam bile 5 dk sonra ayni o yogun koku. Agzima aci su da gelmiyor. Bazen demli �ay i�ince yemek borumda guruldama hissediyorum yukari dogru, bu refl� evet ama kokuyu artirmiyor
Başa Dön
esmacetinkurt Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı esmacetinkurt Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Haziran-2021 tarihinde 21:09
Bilen arkadaslara sorum su:Bogazimda midemde herhangi bir yanma yok bogaza/agiz aci su gelme yok sizce bunlara ragmen koku mide kaynakli olabilir mi
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.