Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

sabahlari kulak tikanmasi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kurtul Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: sabahlari kulak tikanmasi
    Gönderildi: 10-Eyl�l-2013 tarihinde 22:19
arkadaslar benim �ok uzun s�redir sabahlari kulaklarim tikanik uyaniyorum ve kbb'ye agiz kokusu sorunuyla defalarca gittim kulaklara da baktilar bir sorun oldugunu s�ylemediler hi� acaba baglantisi var midir ve sizce tikanik olmasinin sebebi nedir?
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Eyl�l-2013 tarihinde 10:43
Bazen bende de ne hastalik varmis arkadas diyorum:)Iste bu da bende var:) Ama bende uzun yillardir var kulak tikanikligi ve �inlamasi hatta bazen sanki deniz kabugunun ugultusu gibi bir ugultu oluyor sizde de var mi bilmiyorum. Ve �zellikle dus alip �ikinca �ok �ok fazla oluyor uzun bir s�rede gitmiyor. Doktora tabi bende gittim kulak pamugu kullanmaktan kirleri hep i�eri itmissin tikanmis dedi temizledi ama ge�medi:)
Başa Dön
kurtul Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kurtul Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Eyl�l-2013 tarihinde 17:32
aynen sabah kalkip dus anca koca g�n tikanik kulakla geziyorum kendi s�ylediklerimi bile ugultulu duyuyorum bu y�zden hep kisik sesle konusuyorum ses tonumu ayarlayamiyorum ayni sekilde bende de var yillardir. acaba sin�zit faranjit vs ile ilgili mi bulamadim hi�.
Başa Dön
king Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Eyl�l-2013 tarihinde 20:21
gizli bir orta kulak iltihabi gibi bir durum olabilir mi acaba?
Başa Dön
kurtul Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kurtul Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Eyl�l-2013 tarihinde 22:43
bug�n kbb'ye g�r�nd�m tekrar. kulaklarima bakti burnundan dogru nefes alamazsan tikanabilir dedi �nemsemedi a�ik�asi
Başa Dön
kartal Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kartal Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2013 tarihinde 06:29
38 yildir agiz kokum var 38 yildir kulaklarim �inliyor
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.