Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Sanirim Buldum. Umarim Bazilarimiza Isik Olacak.

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Sanirim Buldum. Umarim Bazilarimiza Isik Olacak.
    Gönderildi: 30-Mayis-2014 tarihinde 23:31
Arkadaslar tekrar merhaba. �ncelikle hepimize ge�mis olsun. Hen�z iyilesmedim ama nedeni buldum ve bir�ogumuzun nedeninin de bu oldugunu d�s�nm�yor degilim. Yine belirteyim, ben tip sekt�r�nden biri degilim, sadece bir�ogunuz gibi �ok bilin�li bir hastayim. Gittigim doktorlardan birinin sorunu "tesad�fen" g�rmesiyle ve birtakim tetkikler sonucunda bu belirlendi ve ben de taniyi takiben arastirmaya basladim ve seyrek g�r�len ve tanisi zor olan bu hastaligin agiz kokusuna ve burun kokusuna neden oldugunu literat�rden �grendim.

Murat hocam affiniza siginiyorum, siz genelde tespitlerime olumlu seyler yazarsiniz, insallah bu konuda da sizi yaniltmam:) bransiniz degil biliyorum fakat sizin de fikrinizi alirsam ya da arastirmaya firsatiniz olursa �ok sevinirim.

Sorunumun t�m diger branslar (dis, akciger, mide, b�brek karaciger) elimine edildikten sonra, KBB ile alakali oldugu kesinlesmisti. Fakat onlarca doktora gittim yok yok, g�remiyorlar hi�birsey. Ne detayli seylere bakildi. Alerjiden tutun, burun kuruluguna, sin�zitten tutun akut farenjite.... Hep yanlis teshisler konuldu. Ve �ogu i�in de tedavi edildim nolur nolmaz diye. Bademciklerim zaten yoktu. Burnumdan bile ameliyat edildim. Yok. 10 k�s�r yildir �ekiyorum. Birg�n yine bir doktora gittim. Y�zlerce defa kamerayla bakilmis olmasina ragmen bir de o bakti ve farkedilmeyeni g�rd�. �ncelikle hekimin iyi incelemesi ve hatta kameranin tipi bile �ok �nemli. Net bir kamera olmasi lazim, m�mk�nse de esnek olandan, genizdeki t�m a�iya girmesi lazim. Burnunuzdan nefes almayin o esnada, yoksa flu oluyor g�remiyorlar.

Burada bir aksilik var dedi. Bir iltihap. Genzinizde, �st farenkste. Sarimsi renkte. Antibiyotik tedavisine basladik. Israrla ge�miyor. Doktorlar sasiriyorlar. Sonra nazofarenx mr'i yapiliyor.

Bunun adi THORN- WALDT KISTI. Bakiniz resmi su :

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQezmiivQzZke1N6aBAbVesayiJssHcKVdSwX1vznAiU3Vj5DxnGw

Ludwig Thorn Waldt isimli bir Alman doktor bulmus 100 yil �nce. Anlasilir dilden anlatmam gerekirse; nazofarenksle beyin arasinda bazilarimizda yapisal bir bosluk varmis ve bu boslugun orada bir iltihap gelisirse agzi tikaniyor ve kist olusturuyormus. Toplumda seyrek g�r�l�yor ( %3 ), kistin tipine g�re sizi rahatsiz ediyor veya etmiyor. Kapali tip var, a�ik tip var. A�ik tipte kistten bogaza s�rekli drenaj oluyor, yani kokulu bir akinti. Toplumda kistiyle herhangi bir sikintisi olmadigi i�in farketmeden yasayan da var, benim gibi hasta olan da. Siklikla 15-30 yas arasinda ortaya �ikiyor. Kist iyi huylu , fakat b�yle rahatsizliklar veriyorsa alinmasi yada bosaltilmasi gerekiyormus.

Asagida verecegim linklerin bazisi Ingilizce, tip diline biraz haiz oldugum i�in bastan sona hepsini defalarca okudum, �zetle belirtiler sunlar :

*Ge�meyen s�rekli Agiz kokusu
*Artmis burun akintisi ve bu p�r�len burun akintisinin k�t� kokulu olmasi
*Bogazda gran�ll� farenjit g�r�n�m�
*Prevertebral boyun kaslarinda agri, hassasiyet, sertlik
*Kafanizin hareket etmesiyle ani giren basagrisi, bulanti
*S�rekli bir "d�s�k ates" hali
*Kronik yorgunluk
*Kulak tikanikligi ve denge problemi
*Zihin bulanikligi, konsantre olamama

http://dergipanel.gop.edu.tr/dosya/dergi_3/yayimlananlar/yil_2012_sayi_4/GTFD120407.pdf

http://www.manuscriptmodule.com/zz01/download_fulltext.asp?pdir=kbbihtisas&plng=eng&un=KBBI-37167

http://www.ejgm.org/files/EJGM-567.pdf

https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060719172122AAOPDnk

L�tfen beni kimse yanlis anlamasin, sizin de hastaliginiz budur demiyorum. Ama tanimlanmakta uzun s�redir yol alinamadiysa bir de buna baktirin derim. Detayli farengoskopi yaptirin ve farenks mr'i isteyin. Bir de su beni �ok etkiledi : Kistin i�erigi bolca protein ve ANAEROB bakteriden olusuyormus. Kist bir travma nedeniyle zedelenirse �atliyor ve bu anaerob bakteriler bogaza d�k�l�yor, k�t� kokulu S�REKLI geniz akintisini yapiyor. �zellikle NIDAZOL dan fayda g�ren arkadaslar... Nidazol biliyorsunuz ki "anaerob bakteriler" i�in bir antibiyotik t�r�d�r. Belki bu y�zden fayda g�r�l�yordur diyerek bu bilginin de faydali bir ipucu olabilecegini d�s�nd�m.

Acil sifalar hepimize.
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Haziran-2014 tarihinde 23:31
telfast kardesim �ncelikle seni takdir ediyorum...
gittigin doktorun yapmis oldugu tani ve tespitlerin bana da �ok mantikli geldi.
zaten bize eziyet eden bu hastalik ancak b�yle sinsi ve gizli bir vakaa olabilir. �yle kolay kolay ��z�lebilir bir bir durum degildir yani.
benim anlamadigim bu teshis 100sene evvel konmus ve tip alaninda simdiye kadar neden yeterince �zerinde durulmamis
hade onu ge�tik d�nydaki doktorlar neden bu teshisi ya bilmiyorlar yada �zerinde durmuyorlar ? anlasilacak gibi degil ger�ekten ( tabi sorunumuzun tedavisi bu teshisse)

bu konuyla ilgili durumunu ileri g�nlerde tekrar g�ncelleyebilirsen iyi olur. ins g�zel haberler verirsin bize. Allah sifa versin
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
gizemmmm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Haziran-2014 tarihinde 10:34
Evet telfast arkadasim yazdiklarin cok mantikli geldi banada.Peki hangi ildesin
Başa Dön
Josephine Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Haziran-2014 tarihinde 20:03
İlk gönderen: bir hayalim var bir hayalim var yazdı:

telfast kardesim �ncelikle seni takdir ediyorum...
gittigin doktorun yapmis oldugu tani ve tespitlerin bana da �ok mantikli geldi.
zaten bize eziyet eden bu hastalik ancak b�yle sinsi ve gizli bir vakaa olabilir. �yle kolay kolay ��z�lebilir bir bir durum degildir yani.
benim anlamadigim bu teshis 100sene evvel konmus ve tip alaninda simdiye kadar neden yeterince �zerinde durulmamis
hade onu ge�tik d�nydaki doktorlar neden bu teshisi ya bilmiyorlar yada �zerinde durmuyorlar ? anlasilacak gibi degil ger�ekten ( tabi sorunumuzun tedavisi bu teshisse)

bu konuyla ilgili durumunu ileri g�nlerde tekrar g�ncelleyebilirsen iyi olur. ins g�zel haberler verirsin bize. Allah sifa versin

bu hastalik Farenjitle veya Genizeti ile �ok karistiriliyor, bence o y�zden pas ge�iyorlar. Antibiyotik veriyorlar.

sunu da belirtmem gerekir ki, agiz kokusu/burun kokusu sikayetleri ile kbb'ye basvuruldugunda, genellikle en �ok akla gelen Sin�zit, Rinit , Tonsillit veya Farenjit oluyor, ��nk� genelde bunlar bu sorunu yaratiyor.
Ama bence sunu atliyorlar. T�m bu iltihaplarin Akut evreleri var. Bunlardan biri olsa, insanin iyi ge�irdigi g�nler-saatler de olur. Ama ben 24 saat ve 365 g�n �ekiyorum. Kronik bir sey oldugu belli, bana ila� kar etmiyor.

Bu kist yurtdisinda daha iyi biliniyor, buradaki tezler az. Muayenede �ogu hekimin aklinin ucundan gecmiyordur eminim. Kistle ilgili bir hasta forumunda birka� soru-cevap konusuna denk geldim, hekimlere soruyorlar, benim MR sonucumda T.kisti yaziyor diye, hekimler genelde "iyi huylu bir kisttir, kisiyi rahatsiz etmez" diye nitelendirmis. "Enfekte olur ve bas agrisi yaparsa ameliyat edilir" yazmislar. Agiz kokusunu doktorlarin �nemsememesi �ok �z�c�.

bir de sunu buldum:
Meger bu kist, agizkokusu nedenleri arasinda zaten ge�iyormus....

http://hekimce.com/index.php?kiid=259

Ben istanbuldayim arkadaslar. Gelismelerden haberdar ederim, ameliyat vs. Su aralar doktorumu bulamiyorum malesef.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Haziran-2014 tarihinde 16:23
merhaba bende ge�en ay kbb a gittigimde sinuslerimde kist oldugunu soyledi doktorum antibiyotik verdi ama ne �are...
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Haziran-2014 tarihinde 17:44
tabletten girdigim i�in yukaridaki linkleri a�amamistim. Yanilmisim , bu konu hakkinda arastirma yapan doktor mevcutmus bunu s�ylemek istiyorum �nce.

Sonra bu teshisin bana neden mantikli geldigini yasadigim somut bir olaydan yola �ikarak a�iklamak isterim.
Aslinda belki bu konuyla o kadar bir ilgisi yok ama buraya yazmak istiyorum. olay s�yle;

Yaklasik bir - iki haftadir mutfak lavabosundan ciddi manada sorun yasadik. Sorunumuz da mutfaktan diski kokusu ile �l� bir canli kokusu karisimina benzer bir koku geliyordu.( �ok affedersiniz bunu yazarken bile insanin k�t� hissetmesine neden oluyor)

Bu koku �zellikle sabahlari bariz bir sekilde hissediliyordu ve dayanilacak gibi degildi. Ee.. sonu�ta burasi da mutfakti. Yiyeceklerimizi sakladigimiz, yedigimiz ve zamanimizin �ogunu(�zellikle bayanlar) burada ge�irdigimiz bir yer. Sorun basladigi ilk g�nlerde �ok �zerinde durmamistik belki kendi kendine ge�er diye. Ancak birak ge�mesini her ge�en g�n koku artarak devam ediyordu. Haliyle ev ahalisi de sorunun �st�ne gitmeye basladi. Basta hijyenden dolayidir diye bizimkiler mutfagi bir g�zel altini �st�ne getirip g�zel bir sekilde temizleyip yikadilar. Bu temizlikten sonra '' tamamdir, ge�ti'' diyorduk aramizda. Ama ertesi sabah bu koku tekrar olusmasin mi? Artik kokunun hijyenden dolayi olusmadigini anlamistik bizde. peki sorun neredeydi?

Bunu arastirmaya basladik. �yle ki fare gibi mutfagin her k�sesini tek tek koklayip kokunun kaynagini aramaya basladik. En sonunda kokunun agirlikli olarak geldigi yerin mutfak lavabosuna yakin yerlerden geldigi kanisina vardik. Bu koku �yle bir seydi ki nerdeyse her yere bulasmisti ve her yerden hissediliyordu resmen. Oradan geldigini anlamamiz biraz g�� oldu.

Neyse, sorunun kaynagini bulmustuk ve mutfak lavabosundan geldigine hepimiz hemfikirdik. Bundan sonra lavaboya yogunlastik ve lavabonun altindaki borulardan geldigini d�s�n�p hepsini s�kt�kten sonra bir g�zel i� ve dis temizliklerini kimyasal su ve maddelerle titiz bir sekilde temizledik. Yalniz o kivrimli borularin i�leri ger�ekten de berbat bir haldeydi. Hani bir sigara reklami vardi ya nefes borusunun i�inde katran �ikariliyordu... Ayni o sekilde lavabonun kivrimli borusu da katran gibi bir kirle kapliydi. Bu kirleri ve boruyu temizledikten sonra olay bitmistir deyip konuyu kapatabiliriz artik dedik. Ama boru kivrimli oldugu i�in ve biraz da olsun eski oldugundan o kadar hijyene ragmen tam temizleyemedik. ��nk� kivrimli yerler her ne kadar temiz gibi g�r�nse de a�ik bir sekilde hala kirli oldugu g�r�l�yordu. �zellikle sadece kivrimli yerlerin i� taraflari kirliydi. Kirli dedigim birikmis herhangi bir artik falan degil. Sadece distan bakildiginda kivrimli yerler siyah g�r�n�yordu.

O kadar temizlikten sonra bu kadari yeter deyip her seyi g�zelce yerine taktim. Ancak ne yazik ki kokuda herhangi bir degislik olmadi ve koku oldugu gibi devam ediyordu.
Tabi mutfagi ve kokunun geldigi yer olan lavaboyu temizledik deyip artik olaya farkli y�nde bakmaya basladik. Psikolojik olarak ta mahvolmustuk. Artik sorunun komsu evlerden kaynaklandigini d�s�nmeye basladik. Hatta birka� g�n ufak �apta s�zl� tartismalara bile girdik :-) �ok affedersiniz kokunun tuvalet borularindan geldigini d�s�n�yorduk. B�yle d�s�nmemize de tesad�f bu ya o hafta komsularimiz kanalizasyon borularinda sorun oldugu i�in degistirmislerdi. Bizde bu y�zden s�phelendik a�ik�asi. Olaya muhtar bile dahil olmustu. :) ne yapalim? ne edelim ? derken muhtar ve komsularimizla istisarelerimiz sonucu komsumuzun kokuyla ilgileri olmadigi sonucuna vardik. Peki nerden geliyordu bu koku?

Yine en basa d�nd�k ve kokunun lavabodan geldigini d�s�nd�k. Daha �nce mutfagi ve borulari zaten g�zel bir sekilde temizlemistik. Olay artik canimiza tak etmisti ve en son �are olarak lavabonun b�t�n borularini s�k�p yenilerini taktik. Sonu�; kokudan eser kalmadi. Evet, mutfagimiz eskisi gibi olmustu artik.:)

Bu olaydan sonra kokunun bir t�rl� ge�iremedigim lavabonun o kivrimli borularinda birikmis olan kiden geldigini d�s�n�yorum. Demek orda biriken bakteriler buna sebep oluyormus. Isin ilgin� tarafi daha �nce temizledikten sonra koku alamiyorduk. Ne hikmetse sonradan basliyordu. Aslinda belki kullanmis oldugumuz borunun kalitesiz olusundan da bu koku meydana geliyordu. kim bilir?

Simdi olayi b�yle anlattim ama yasamak bambaska :) Bu olayin bizim sorunumuzla nasil bir baglantisi olduguna gelince, lavabo ve altindaki borular ayni bizim agiz ve sindirim sistemi kanallarimiza benzetebiliriz.
Yani bizim sorunumuzun ana kaynagi da aslinda i�imizdeki borularimizdir :) Evet, belki yemek borumuzda belki nefes borumuzda belki de ince bagirsak ve kalin bagirsagimizda sorun vardir ve ana kaynagimizin oralarda oldugunu d�s�n�yorum. hepimizin olmasa da �ogumuzun sebebi belki b�yle olabilir. Zaten �ogumuzun bunu biliyor ve farkindayiz. Ben sadece bunu tekrar belirtmek istedim.

Son olarak evde kokudan her bahsedildigi zaman ister istemez �st�me aliniyordum ve a�ik�asi y�z�m kizariyordu hep.bunu da dipnot ge�eyim :)

Başa Dön
evian1 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Haziran-2014 tarihinde 17:45
bugun clinige gittim alt solunum yollarina bir senelik innovair verdi akciger doktoru hersey normaldedi 499euro 88 cts yillik ilac :) bakalim bir alt solunum yollarini denemedim gecenlerde disim kirildi accik doktorada gitmedim simdi rdv istesem iki uc aya zor verir bide su baryummudur nedir onu icip bide ben tube digestive radyosu cektircem ! murat hocam ben evian yine sifremi kaybettim bu hesaplan girdim ! hocam simdi su benim disimin kenari accik kirildi film cektirimmi doktora gitmeden gerekirmi aceba durup duruken dis pirinc gibi dustu ! tesekkur ederim
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Haziran-2014 tarihinde 19:44
:(( saat ge� oldu doktoru arayamiorum icinde ethanol var :( alcool haram spreyi kullanmiycam yarin bir arayip sorucam alcoolsuz armi diye
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Haziran-2014 tarihinde 20:59
evian, dislerin sik sik kirilir mi veya hassas midir? bu sorundan kaynakli oldugunu d�s�nd�g�m bi dis hassasiyetim var. neredeyse b�t�n dislerimi yaptirdim. bazilarini kirildigi i�in, bazilarini da �abuk ��r�d�g� i�in yaptirmak zorunda kaldim. ge�enlerde �st sol arka tarafta bi disim kirildi, bir par�asi kirildi. insanin disi �ikolata yerken kirilir mi? ayrica yemeklerden hemen sonra k�rdanla dislerimi karistirdigim zaman iltihapli akintiya benzer, k�t� bir tat geliyor dilime. murat hocam bunlara sebep ne olabilir?
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Haziran-2014 tarihinde 21:27
arkadaslar bunlari �zel mesajla sorsaniz? konu amacindan �ok sapti. emege saygi lutfen
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Haziran-2014 tarihinde 12:41
yok gardas ''halico'' ilk defa kirildi disim on yillardir curukte olmaz disimde yillardir hergun yikiyorum ka� kez ! kurdanla oynuyodum tak dustu par�alar yada kiriktida kurdanla kurdalayinca ozgur kaldi iki azi dis arasi minnacik bir sey mercimekten kucuk ama yaptirmassam curur Allah korusun ! sorun disci rdv lari �okkkkkkkkkkkkkk uzun bazen uc dort ay beklioz sanirsiniz fransa tum hasta eczaneler hi� sormayin millet ila�lari seker niyetine avuc avuc birde buralarin insanlari ihtiyar bizim gibi degil hep hastalar !sanki onuda ilk rdvda nerdeyse his bir sey yapmiolar doktorlar a� agzi AAAAAAAAAAAAA de ! hmmmmmm! al sunu bir hafta i� su gun geri gel hoppaala gitti bir ay daha idare et be telfast :) simdi kim girecek mesaj falan
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Haziran-2014 tarihinde 15:34
doktoru aradim seretide 125( le degistiricek recetemi :))) alcoolsuz ila� ise alt solunum yoollari ve acgier ve bronslari icerikli enfection ,irritation vs v vs i�in
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Haziran-2014 tarihinde 12:49
arkadaslar. sanirim sunu anlamiyorsunuz. Bu forumu Murat bey sorunlarimizi paylasalim ��z�m bulalim diye yapti. Hepimiz bir g�n�m�z�n nasil ge�tigini anlatirsak burasi sa�masapan bir yer olur, l�tfen duyarlilik biraz, biraz saygi.
Ben ve diger arkadaslar her seferinde konuyu aktif g�r�nce bir gelisme mi var diye, bir hevesle giriyoruz ama biriniz lavabosunu anlatmis, biriniz dis�iye AAAA dedigini. Bakin 262 kere okunmus bu nedenle, ama birdaha kimse girmeyecek, ��nk� ciddi bisey de yazsak geyik d�n�yor diye artik bakmayacaklar. L�tfen arkadaslar.

Murat hocam konuyla alakasiz mesajlari yada silmenizi isteyebilirmiyim �z�r dileyerek ?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Haziran-2014 tarihinde 13:41
harbiden konu baska yerlere sapmis :D ben kendi adima �z�r diliyorum kardesim, sen bize bakma , gelismeleri aktarmaya devam et.
baska baslik altinda yazmaya �senmistim a�ik�asi yoksa yazmazdim buraya.
bundan sonra �nemli baska bir olay yasamadigim s�rece bir daha konunu sabote etmeyecegim :)
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Haziran-2014 tarihinde 18:01
telfast, milletin filme �ektigini biz sineye �ekiyoruz. anlatacaz tabii derdimizi...
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2014 tarihinde 23:11
İlk gönderen: Helicobacter Helicobacter yazdı:

telfast, milletin filme �ektigini biz sineye �ekiyoruz. anlatacaz tabii derdimizi...

kendinize Konu a�ip anlatabilirsiniz.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Haziran-2014 tarihinde 15:41
Telfast ozur dileyerek yaziyorum mesaj kutun dolmus mesajlari gondermiyor :/
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Haziran-2014 tarihinde 23:17
telfast haberlerini beklioruz yazdiklarin �ok mantikli geldi bana. Heycanlandirdin bizi
Başa Dön
doksanikii Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı doksanikii Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Haziran-2014 tarihinde 15:51
Telfast yazdigin belirtilerin disinda sende de siddetli polen yada toz alerji var miydi?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Haziran-2014 tarihinde 16:56
TELFAST kullanici ismi JOSEPHINE olarak degistirilmistir. Genele duyururum.

Sanirim ADANALI kullanici ismi SERDAR olmustu.
-M
Başa Dön
nrgsnrgs Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nrgsnrgs Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Aralik-2014 tarihinde 11:13
Josephine kullanici adli arkadasa ulasamiyorum hangi dra gittigini �grenmem lazim �ok zor durumdayiz,d�zg�n bi dr bulmamiz gerekiyor kimse bisey yapamadi,anlamiyorlar,��z�m� bulamiyorlar.Bi de arkadasin dedigi dra gidelim dedim �ok umutlandim ne olur bi sekilde �grenip iletirseniz bana �ok duaci olacagim.
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Haziran-2015 tarihinde 17:53
Josephine arkadasimiza nasil ulasabiliriz ???
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Haziran-2015 tarihinde 21:44
İlk gönderen: sifa sifa yazdı:

Josephine arkadasimiza nasil ulasabiliriz ???

Telfast -> Josephine olarak degistirilmisti

Josephine isimli sahisin foruma son girdigi tarih: 24-Eyl�l-2014 Saat 21:24
-M

Düzenleyen: aydinmur - 13-Haziran-2015 tarihinde 21:45
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Haziran-2015 tarihinde 08:19
sanirim iyilesti ve forumu unuttu. keske biraz iyilesme s�recinden bahsetseydi.

@murat hocam
josephine bu sorunu bir s�r� doktorun g�remedigini yalnizca birinin farkettigini yazmisti. Doktorun adini alamadik. Bizim de detayli burun-geniz muayenesi yaptirabilecegimiz cihazlari gelismis bir hastane yok mudur? Sizin baglantilariniz vardir. ben burda �ok iyi hastanelere gittim ama hi� umursamadilar.

Bu arada burun tikanikligi ile geniz akintisi arasinda hi� bir baglanti olmadigini netlestirmis oldum.
rf ten sonra burnum a�ildi ama akinti aynen devam ediyor.
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Haziran-2015 tarihinde 12:38
Birsey soracagim. Burnumun icinde diskimsi bir koku var. Dilimin de arkasi boyle kokuyor. Ama geniz akintim yok. %99 sorun burundan kaynaklaniyor diyebilir miyiz?
Başa Dön
Aleho Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Aleho Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Haziran-2015 tarihinde 10:28
Birs�r� doktorun g�rmedigini bir doktor g�rm�s demis Imternetten bir KBB doktoruna anlattim sikayetlerimi oda yok denmesi birseyin yok oldugunu kanitlamiyor bu notada bakan kisinin g�rmesi gerekir g�recek kisiyi bulmalisiniz Insallah ta buluruz

Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Haziran-2015 tarihinde 23:16
biri su doktorun kim oldugunu �grensin �abuk
Başa Dön
kimki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kimki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2015 tarihinde 19:59
Josephine isimli arkadasimizin bu yazdiklarimizi okudugunda foruma tekrar giris yapmasini rica ediyorum. Umarim kist konusu sorunun kesin sonucu olmustur,ama cok cok merak ediyorum, su an durumu nedir acaba. Gercekten (sayet alindiysa kist) koku gecti mi.

Ben de bu konuda kontrol ettirecegim tekrar bir BB uzmaninda, c�nki belirtilerin hemen hepsi var. Ve farkettim ki �st damagimi,yani dilin �st tarafinin temas ettigi b�lgeye de firacyala baski uyguladigimda o kati sivi daha da fazla akiyor ve geniz,bogaz,nefes alma durumu d�zeliyor. Kontrolden sonra buraya neticesini yazarim.

Josephine,bizi okuyorsan su an, l�tfen bir giris yap ve kisaca anlat durumunu. Cok seviniriz.

Bu konuyla alakali BB uzmanina giden olmadi mi hic bu s�rede?

Selamlar
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Agustos-2015 tarihinde 17:38
Bu basligi ilkez g�r�yorum heyecanla okudum ayni sekilde bendeki kokuda 7/24 var yemek yedigim sirada bile ge�msyor.�ok acayip birsey �st�ne gitmek lazim bu kistin
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Agustos-2015 tarihinde 15:07
Vallah helal olsun b�y�k ihtimal �ogumuzun kaynagi budur.

https://www.youtube.com/watch?v=UqdFYPqH5PM

Buda operasyon islemi basit yani burundan giriyor apseyi bosaltiyorlar lokal anestezi ile yapiyorlar galiba istanbulda utku adinda bir doktor eger tabi varsa
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Agustos-2015 tarihinde 18:13
Murat hocam bu kistin burun disinda baska bir yerde olma ihtimali varmi agizla burnun birlestigi yer mesala yada kafaya �ok yakin bir yerde
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Agustos-2015 tarihinde 07:41
�ekilen her hangi bir r�ntgende bas-bas bagiran kolayca anlasilan bir kisttir. Zannettiginiz gibi gizli kalmasi, teshis edilmeden sessizce varligini devam ettirmesi pek m�mk�n degildir. Bu sebeple acaba bende bu kist var mi diye evham yapmayin. Olsa bilirdiniz.

Evet organizmanin orta �izgisi basta olmak �zere her hangi bir yerinde farkli isimde kistler olusabilir.
-M
Başa Dön
Dertbuyuk Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Dertbuyuk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2015 tarihinde 23:35
Ayni hastaligi oldugu dusunen arkadaslar, belirli yiyeceklerde iceciklerde bu artiyo mu? Benim ozellikle kasar peynir pogoca kek milkshake de artiyo ve koku daha cok burnumdan geliyo. Bi sorum daha var. Onceden hic onemli bir hastalik gecirdiniz mi ? Ben epilepsi gecirmistim ve ondan supheleniyorum..
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.