Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

sebebi nedir

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı esmacetinkurt Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: sebebi nedir
    Gönderildi: 15-Haziran-2021 tarihinde 22:15
Merhaba herkese 21 yasindayim g�zellik merkezinde �alisiyorum son zamanlarda hem agzimdan hem de burnumdan k�t� koku �ikiyor etrafimdakiler rahatsiz oluyor isim geregi insanlarla yakin mesafede bulunuyorum bu y�zden bir an �nce sebebini bulmam gerek arkadaslar refl� degilim midemde eksime yanma yok hi� olmadi biraz arastirdim bogaz refl�s� olabilir mi acaba bir sorum daha olacakti bogazimda bi gurultu sesi olduktan sonra mideme iniyor ayni sekilde o ses midemde oluyor daha sonra da gece yatarken bagirsaklrimda gurultu oluyor okudugunuz i�in �ok tesekk�rler....
Başa Dön
ali1111 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Haziran-2021 tarihinde 22:20
benim de gurultu sikayeti var esma kardes ayni sekilde tam da �nce bogaz sonra mide sen de su i�tikten sonra balgam da oluyor mu veya seffaf yapiskan bogazda
Başa Dön
ali1111 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Haziran-2021 tarihinde 22:28
farenjit te var mi bogaz arkasinda kizariklar yani
Başa Dön
esmacetinkurt Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı esmacetinkurt Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Haziran-2021 tarihinde 22:33
oha ger�ekten de var kizariklar anneme baktirdim simdi su i�erken yapiskanlikta oluyor genizde acaba geniz akintisi mi bogaz refl�s� m� l�tfen bilen biri s�ylesin aglicam simdi ayni sorunlari yasiyoruz resmen
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Haziran-2021 tarihinde 08:52
Bende de faranjit var ama su i�ince guruldama sikayetim yok bogazimda. Ama yapiskan bir balgam oluyor yani sadece su i�erken degil genel olarak. Mesela disimi fir�alarken agzimi a�ik tuttugumda balgam geliyor sanki agzima
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Haziran-2021 tarihinde 23:08
İlk gönderen: esmacetinkurt esmacetinkurt yazdı:

oha ger�ekten de var kizariklar anneme baktirdim simdi su i�erken yapiskanlikta oluyor genizde acaba geniz akintisi mi bogaz refl�s� m� l�tfen bilen biri s�ylesin aglicam simdi ayni sorunlari yasiyoruz resmen

geniz akintisi, burun eti, burun bozuklugu vs gibi sorunlardan dolayi olur. tahminimce refl�. bogaz kirmizi kizariklik kabarcikli mi hafif.

refl�, geniz akintisi yapiyor, bogaz refl�s� �zellikle mide de eksime filan belli etmez kendini. sessiz refl� diye biliniyor.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Haziran-2021 tarihinde 07:23
Ne yapmak gerek bunun i�in. Benim yedigim besinler kokuyu etkilemiyor. Saglikli besleniyorum koku azalmiyor mesela, ya da bazi g�nler hamur isi kizartma yagli vs yiyorum koku artmiyor
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Agustos-2021 tarihinde 19:37
Arkadaslar banada bogaz refl�su teshisi kondu bende de ayni belirtiler var birde ek olarakbazen �yle bir bogazim kuruyup aciyorki anlatamam su icsemde gecmiyo birde agzim s�rekli yapis yapis sizinde oylemi
IP Sil

Hizli Cevap
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Agustos-2021 tarihinde 19:57
Benim agzim yapis yapis degil ama �zellikle sabahlari bogazimda degisik tadi olan bi balgam oluyo �ikaramiyorum ama asla �ikmiyor 1 saat ugrassam da �ikmiyor kusuyorum yine cikmiyor �g�rd�kce artiyor. Biseyler yiyince biraz rahatliyor bogazim
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Agustos-2021 tarihinde 20:18
Benim bu aralar bogazim acayip kuruyo birde aciyo asinmis gibi ve koku artti
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Agustos-2021 tarihinde 21:16
Faranjit olmussun b�y�k ihtimal
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.