Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Sinüs Rinse Kit(Sinüzit,Geniz Akintisi Kaynakli)

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı badrhari Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Sinüs Rinse Kit(Sinüzit,Geniz Akintisi Kaynakli)
    Gönderildi: 01-Aralik-2014 tarihinde 15:29
Arkadaslar herkese iyi günler,benim rahatsizligim burun kuruluguydu hem agzimdan hemde burdumdan gelen kötü koku vardi,bi kaç doktora gittim hepsi sinüzit olabilir dediler(bulgularin hepsine rastlanmasada).Internetten yaptigim arastirmada ozena(burun kurulugu)'ndan muzdarip oldugumu anladim.Forumda gezerken üye arkadaslardan birinin açtigi konuya rastladim Sinüs Rinse Kit'den (nazal yikama suyu)bahsediyordu;velhasil bugün alip denedim daha ilk kullanisimda agiz kokumu neredeyse bitirdi burnumdan gelen kokuyuda kesti ayni dertten muzdarip olan arkadaslar kullanabilir.Ayni sorun için yurtdisi forumlarinda burun nemlendirici kremlerden de bahsediyorlardi onlarda denenebilir.Ise yaramasi umuduyla,Allah yardimciniz olsun.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2014 tarihinde 22:09
burundan gelen koku varsa sinüzitten dolayi kendimden biliyorum. sinüs rinse yaptiktan sonra bol sümükte geliyor degilmi .
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 16:26
Arkadaslar bu ürünü kullanip nefes kokusundan kurtulan varmi ? Veya nefes kokusuna etki eden ?
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Aralik-2014 tarihinde 23:14
İlk gönderen: chocalate chocalate yazdı:

Arkadaslar bu ürünü kullanip nefes kokusundan kurtulan varmi ? Veya nefes kokusuna etki eden ?

bu ürün degil dogal bir sey. tuzlu su bildigin ve sinüzitin varsa tüm doktorlar mehmet öz vs kbb ciler devlettekiler hariç tabi onlar ilaç yaziyor . her neyse sinüzitin varsa bu sinüzite 1 e 1 sinüzitin geçtimi eger bundan kaynakli ise kokuda gidecektir. tabi akutsa
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2014 tarihinde 10:09
Evet evet, dogruluyorum.
Sinüs rinse kit, Tip 2 agiz kokusu için faydalidir.
Kullanmanizda mahzur olmaz
-M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.