Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Sonunda bitmis olabilir mi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Sonunda bitmis olabilir mi
    Gönderildi: 22-Temmuz-2022 tarihinde 22:08
Birg�n bu baslik altinda birseyler yazmayi hi� tahmin etmiyordum ama arkadaslar birka� g�nd�r koku yok gibi ben kimseye daha �ncede soramamistim simdide soramiyorum ama tepkilerden yola �ikarak yazmak istedim kimse elini y�z�ne getirmiyor ifadeleri degismiyor anlamadim ek olarak birsey yapmadim sadece burdan okuduklarimdan yola �iktim kabizlik problemim vardi bunu ��zmeye �alistim idrara �ok �ikiyorum ama b�y�k tuvalete iki �� g�nde birdi bunu herg�n g�nde bir kez olarak d�zene soktum �ay sadece aksam 2 bardak i�iyorum olabildigince seker �ikolata uzak durdum �ok idrara �ikmama ragmen su i�me sikligimi �ogalttim anlamiyorum bunlardan bisey etki etmis olabilir mi yada ben erken mi davraniyorum ama kimseden tepki almiyorum �ik ilgin� �nce birka� c�mle ettikten hemen sonra insanlar ya basini �eviriyor ya ellerini y�z�nde herhangi bir yere g�t�r�yordu hi� anlamadim bu sekilde bir s�re devam etmeyi d�s�n�yorum bakalim sonu� ne olucak tek problemim ne yersem yada i�ersem tadi da kokusuda uzun s�re ge�miyordu salatalik yesemde patates tursu yani herhangi birsey bu sis macununda bile b�yleydi sanki bu biraz azaldi gibi �rnegin bisey yeyip g�n i�erisinde bir uyup uyansam dahi o agirlik hissi yokmus gibi geliyor acele etmiyorum insallah hepimize birsey sebep olacak ve bir sekilde iyilesecegiz gelisme olursa yazarim tekrar
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.