Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Tip 2 lazer tedavisi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı asil35 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Tip 2 lazer tedavisi
    Gönderildi: 11-Mart-2015 tarihinde 17:23
'Basi �ne egerek �ekilen (Waters isimli) sin�zit r�ntgenleri hen�z baslamis
veya silik devam etmekte olan sin�zitleri tespit edemezler. Bu sebeple sadece
r�ntgen �ekilmesi sin�zit teshisi i�in yetersizdir.'

Benimde g�n i�inde ve geceleri s�rekli burnum tikaniyor,gece agzimdan nefes almak zorunda kaliyorum yalniz KBB sin�s r�ntgenlerimde herhangi birsey �ikmiyor bu y�zden doktorlar sadece burun spreyleri kullanmami �neriyor, Aydin hocam kitabinizda bademcik y�zeyine lazer verip Tip 2 agiz kokusu tedavisi yapilabildigini yazmissiniz,lazer tedavisi i�in teshis nasil konuluyor ve bu tedavi nerede yapiliyor??
yorum(suz)
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Mart-2015 tarihinde 20:05
Doktorlar i�in yazdigim agiz kokusu kitabimi okumussunuz. O kitap kafanizi karistirabilir.

Bu y�ntemi mantikli buldugum i�in ve meslektaslarimi cesaretendirmek i�in kitapta yer verdim. �lkemizde hen�z uygulayan yok. Israil'de finkelstayn isimli bir meslektasim bademcik �zerine uyguluyor.

Bizim kanunlarimiz �ok sert. Yeni bir ila� �ikarmak yeni bir uygulama yapmak imkansiza yakindir. Bu sebeple �ok istedigim halde ben bu uygulamayi yapmiyorum.
-M

Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Mart-2015 tarihinde 23:14
Murat hocam sizin dogru bir y�ntemdir diye s�ylediginiz bir uygulamaya karsi bir d�s�nce dile getirmek
haddimiz olmadigini bilerek m�sadenizle bu sorunu yasamis biri olarak sunu demek isterim.

Bence eger bir birey bademcik sorunundan sikayet�iyse bundan kurtulmasi i�in(kesin bir sekilde) ameliyat olmasi daha uygundur.
Diger tedavi yollari pek fazla g�venirli olmadigini d�s�n�yorum.
Mesela bademcigi traslama, birini alip digerini birakma, bademcikten sadece hasarli yerleri alma gibi.
Ve bu lazer y�ntemini siz daha �ok iyi bilirsiniz ama ben bu ve diger y�ntemlerin yerine direkt ameliyat olmalarini �neriyorum.(Termal Welding)

Yalniz bu lazer tedavisi hakkinda bilgi sahibi olmayan biriyim. O y�zden b�yle dedim.
Yoksa lazerle tedavi y�ntemi belki bir ameliyattan daha avantajlidir, daha g�venirlidir.(ameliyatlarinda �ogu basarili ge�medigini d�s�nerek)

Tekrar s�yliyim dogrusunu siz daha iyi bilirsiniz.
Bir de s�yle bir sey daha var: lazer y�ntemi, adinin g�zel olusu nedeniyle ve ayni sekilde kanamasiz ve agrisiz bir y�nteme benzedigi i�in uygulamaya ge�erse daha �ok ragbet g�recek gibi:)

bu konuda sadece fikrimi belirtmek istedim..
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mart-2015 tarihinde 00:11
Estagfurlah.
Ben lazeri dil sirti i�in d�s�nm�st�m bademcik i�in s�ylememistim.
Bahsettiginiz gibi bademcigin tamamen alinmasi daha iyi olabilir. Bu konuda bir derleme yapmistim. Bir m�sait zamaninizda g�z atabiliriniz:
http://aydinmur.com/Halitosis-Tonsil.pdf
-M

Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mart-2015 tarihinde 02:03
kusura bakmayin hocam, yanlis anlamisim.

Biraz konuyla ilgisiz olacak ama akademik ingilizceniz �ok iyi hocam.:)
ingilizceyi bilmiyorum ancak ben bile nerdeyse anlayabilecegim yazdiklarinizi. (tam �eviremezse de google translate sagolsun:)

Hocam ingilizce demisken bir zamanlar yabanci forumlarda da baya aktiftiniz.
Biz yetmiyormusuz gibi, bir de yabanci derttaslarimizla da ilgileniyordunuz.
Hala yabanci forumlarda aktif misiniz hocam?
Bu konuda yabanci dostlarimiz ne durumdalar?
Ayni sekilde yurtdisinda bu konu �zerinde yenilikler veya herhangi bir gelisme var mi?

Hocam hem zamaniniz olmadigi i�in hem de konumuz disindan sorular sordugum i�in cevap vermeyebilirsiniz.
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mart-2015 tarihinde 07:48
Estagfurlah.
Yilbasindan beri http://www.badbreathhalitosis.com/ forumuna pek girmez oldum. Hasta bulmak i�in girdi katildi demesinler diye soru sorulmazsa konusmuyorum. Sorulandan fazlasini da anlatmiyorum.

Onlar da ayni �ikmazdalar. Tibbi destek bulamayinca otlara ve alternatif tibba y�neliyorlar. Bilinen her testi tek tek yaptirip kendilerine tedavi ariyorlar. Aralarina bir t�ccar girerse satis yapmaya �alisani hemen fark edip azarliyorlar hatta k�f�r ediyorlar. Halitomafia'ya ve hurafeye bizim kadar toleransli degiller. �r�n satmaya �alisani derhal afaroz ediyorlar. Birbirlerini ve beni �ok dikkatli okuyorlar, s�yleneni suistimal ve spek�le etmiyorlar, saygili ve ilgililer. Daima bilimsel kaynak okuyorlar, gogil'in g�t�rd�g� siteye degil, bilim sitelerine bakiyorlar. Internet hurafesi okuyani da var elbette, fakat bir kismi tip makalesi okuyor. �yle noktadan soruyorlar ki bazen meslektasimla konusur gibi oluyorum.

Aslinda bu forumlar hi� olmamaliydi. Bizler g�revimizi yapabilseydik sizler bu durumda olmayacaktiniz.
-M

Başa Dön
asil35 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı asil35 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mart-2015 tarihinde 12:28
Murat hocam rontgende tespit edilemeyen ve KBB doktorlarinin teshis koymadigi silik siniz�tlermiz i�in kendi imkanlarimizla ne yapabiliriz sizin �nerileriniz ne olabilir? Ben �zellikle geceleri burnumun az yada �ok tikali olmasindan sikayetciyim tuzlu ve karbonatli su ile yatmadan �nce yikama islemi yapiyorum ama �ok bi faydasini g�remedim..
yorum(suz)
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mart-2015 tarihinde 14:59
Waters cinsi Rontgende tespit edilemeyen sin�zitlerin tespiti i�in bilgisayarli tomografi gerekir. (Veya MR)
-M

Başa Dön
asil35 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı asil35 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mart-2015 tarihinde 17:00
Bilgisayarli tomografide de bir sey �ikmazsa sorun sin�z�t'ten kaynaklanmiyor diyebilir miyiz ?
yorum(suz)
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mart-2015 tarihinde 22:13
İlk gönderen: asil35 asil35 yazdı:

Bilgisayarli tomografide de bir sey �ikmazsa sorun sin�z�t'ten kaynaklanmiyor diyebilir miyiz ?

Hayir.
Bilgisayarli tomografide de bir sey �ikmazsa sin�zit yok diyebiliriz.
-M
Başa Dön
H�lya Aydin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hülya Aydin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Haziran-2015 tarihinde 10:57
na lazerli ��z�m bulundu
Ingiltere'de yayimlanan 'New Scientist' tip dergisinde yer alan bir makalaye g�re, Israil'in Kfar Saba Tip Merkezi'nde kronik agiz kokusu sorunu olan 53 hasta �zerinde uygulanan 15 dakikalik yeni teknik basarili oldu.

Agiz kokusunun en k�t� bi�imine yol a�an 'halitosis' hastaliginin tedavisinde yeni bir y�ntem olan Lazer tedavisinde, hastalarin yaridan fazlasi i�in bir seans yeterli oldu. Yeni y�ntemle iki, �� seansta sorun tamamen ��z�ld�.

Doku lazerle temizleniyor, agiz kokusuna �ogunlukla damak ve dislerin �evresinde yerlesen bakteriler yol a�tiyor. Ilerlemis vakalarda bademciklerdeki bakteriler de agiz kokusunda etken oluyor.

Yeni tedavi y�nteminde bademciklerde enfekte olan doku lazerle temizleniyor ve bir daha bakterilerin yasayamayacagi bir doku olusturuluyor

Murat bey, bu konuyla ilgili bilginiz var mi? Geniz akintisindan nasil kurtulacagiz? bize tavsiyeniz varmi?Tsk.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Haziran-2015 tarihinde 21:37
Hulya Hnm ben bu haberi tam 8 yil once okumustum!
Hatta gecenlerde de lazerle tedavi meselesini bir arkadas sordu burdan,ve bende hatirladigim kadariyla Kfar ismini ve israil de boyle bir merkez oldugunu yazmistim.
Demekki ayni haber.Ama gundeme getirmeniz iyi olmus.Ben gidemesemde belki bir arkadasimiz gider,kurtulur ve bize de ornek olur.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hülya Aydin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Haziran-2015 tarihinde 09:42
Mahoni, ben simdiye kadar bu dertten kurtulmak i�in 20.000 Tl harcadim,doktorlar bu anlamda beni �ok suistimal etti, %100 garanti verip te %1 sonu� bile alamadim, hepsi cebini d�s�nd�, bu doktorlar da KBB nin T�rkiye de �n yapmis doktorlariydi,ama herseye ragmen bilsem ki Israil de sorunuma �are bulunacak oraya da giderim, yalniz bir de sunu belirtmek isterim Ankara da 3 kez Lazer tedavisi denedim 10 yil �nce sonu� aldim geniz akintimda ki o zehir yok oldu agzim ferahlamisti ama 1 hafta kadar s�rd� sonra 2 kez daha gittim ama maalesef onlardan sonu� alamadim, bence geniz akintisina ameliyat ��z�m degil ki zaten ben 3 kez bu ameliyati oldum, bizi alternatif tip kurtarir ama nasil bulacagiz, kime gidecegiz bilmiyorum..
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Haziran-2015 tarihinde 11:25
Ben bu lazer isleminin ozonla yapildigi yerle g�r�sd�m sorun agiz kaynakliysa ��z�l�yor dendi ge�en hata randevu aldim is yerinde sorun oldu gidemedim sonra tekrar aradim randevu istedim ayin 18 dediler dr hn burda bende ALLAH izin verirse oru�lu olacagim i�in gelemem dedim yanisbayramdan sonraya kaldi bana mantikli geldi ozonla koku yapan bakterilerin yasayamayacagi bir ortam yapiyoruz b�ylelikle agiz kokus bitiyor dediler Murat hocam bu konuda ne s�yler merak ediyorum bir umut kapisi dogdu insALLAH
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Haziran-2015 tarihinde 16:49
İlk gönderen: Hülya Aydin H�lya Aydin yazdı:

Ankara da 3 kez Lazer tedavisi denedim 10 yil �nce ...makas...

Lazeri hangi dokuya uyguladilar?
Burun mu? agiz mi? bademcik mi?

İlk gönderen: Arayan Arayan yazdı:

ozonla koku yapan bakterilerin yasayamayacagi bir ortam yapiyoruz b�ylelikle agiz kokus bitiyor dediler

Ozon agizda dile, bogaza buruna uygulanmaz, koklanmaz, sikinti sonu�lari olabilir. Vaad edilen uygulamanin detaylarini �grenir ve yazarsaniz sevinirim

-M
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hülya Aydin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Haziran-2015 tarihinde 08:46
�OK �NEMLI!
Arkadaslar, ben ozon tedavisini denedim hi�bir sonu� alamadim denemeyin derim, ayrica effect �ok �z�r dilerim homeopati y�ntemini denemedigimi, duymadigimi s�ylemistim ama o kadar �ok y�ntem denemisim ki dosyama baktigimda onu da denedigimi g�rd�m, Ankara da B�lent bey diye birine gitmisim, sonradan hatirladim 3 seans gittim ingiltereden bir ila� getirtmisti ama onun da faydasi olmadi, yine de siz bilirisiniz , bu y�ntemleri denemis biri olarak sonu� alamadim..

Murat bey, lazer tedavisini agiz ve burun i�ine uyguladilar 10'ar dakikadan olmak �zere 10 seans gittim,kisa s�reli sonu� aldim ama maalesef tekrarladi..
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Haziran-2015 tarihinde 13:20
Hulya Hanim tabiki �are nerdeyse oraya gidecegiz.
Yani suistimale ugramissiniz,uzuldum.
Ama umudumuzu yitirmeyelim,biz bu tur hastaliklara sahip insanlar,yine biz bulacagiz �aresini.
Ben bu aralar bol su iciyorum ve inanmazdim ama su gercekten cok azaltiyormus kokuyu.Denemeden soyleselerdi sacma,derdim. (Ki dedim de)
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Haziran-2015 tarihinde 14:21
Hulya hn ozelden soyledini ama diden kutum silemedeqimden donemedim su an bitkisel bi urun kullaniyorum cok iddalilar bakalim ne olacak ama ozonu yaptirmak zorundayim aklimda kalmasin umut dunyasi evlilik var yakinda bi cozum bulmak zorundayim ama bu orabrush iyi geldi tavsiye ederim an azindan disimi fircaladiqimda koku gitmezdi simdi bi sure gidiyo ve azalma yapti siz wvlimisini ozel olmaSa nasil bas ediyosunuz
Başa Dön
�aresiz 99 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Çaresiz 99 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Mart-2024 tarihinde 21:58
Selam lazer tedavisi hakkinda bilgi verirmisiniz, hangi doktordan aldiniz, ben de arastiriyorum
Başa Dön
�aresiz 99 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Çaresiz 99 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Mart-2024 tarihinde 22:01
Ozonu yaptordiniz ve sonu� aldiniz mi
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.