![]() |
tip 3 agiz kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
xauke7
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: tip 3 agiz kokusuGönderildi: 27-Ekim-2016 tarihinde 05:55 |
|
|
tip 3 agiz kokusu olan arkadaslar varsa hangi tedavileri uyguladi ne s�re�lerden ge�ti olumlu veya olumsuz tedavi s�recini anlaticak arkadaslar varmi ?
|
||
![]() |
||
kirmizi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Subat-2024 tarihinde 15:11 |
|
|
Merhabalar arkadaslar, yillardir yasadigim bir problemi anlatmak istiyorum. Yillardir bogazimda
-kuruluk -takilma hissi -ses kisikligi -gicik hissi ve bogaz temizleme ihtiyaci hissediyorum. Ka� kez doktora gittim, ses tellerimi kontrol ettirdim. Her seyin normal oldugunu s�ylediler. Bug�n tekrar kbbye gittim ve refl�m oldugunu bu y�zden bogazimin tahris oldugunu s�yledi doktor. Yalniz s�yle bir durum var, ben bir yil �nce endoskopi yaptirdim ve midemde hi�bir sorunun olmadigini ortaya �ikti. Bu nasil bir durumdur anlayamadim. Benzer seyler yasayan arkadaslar var mi ? |
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Subat-2024 tarihinde 17:02 |
|
|
Merhaba bendeki sorunda ayni bu bir hastalik ama ne hikmetse kimse bulamiyor ne oldugunu hala balgam giciklik ses kisikligi ver mide amaleyati oldum g�g�s agrim ve yanma Gitti ama sizin yazdiklariniz hala duruyor bende bu nedir neden tedevisi yok aklim almiyor insl iylesirsiniz iyi g�nler
|
||
![]() |
||
kirmizi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Subat-2024 tarihinde 22:02 |
|
�ok tesekk�r ederim, size de �ok ge�mis olsun, umarim hepimiz iyilesiriz. Size refl� teshisi kondu mu? |
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Subat-2024 tarihinde 11:01 |
|
|
Evet bende asiri refl� cikmisti ve midemin bir b�l�m� mide borusunun yaninan yerlesmisti g�g�s b�lgesine kacmisti amaleyat oldum gecti cok s�k�r ama hala seffaf balgam var cok s�k�r o agrilar gecti inanilmaz acilardi okadar alismiski insan acilara normal zannediyor ..
Suan aldigim antibiotik su ile karistilan bir t�r Eger icer icmez yatarsan mide borun agrir dedi doktor bende ictim 1 Saat sonra yatmaya gittim ve o agrilar yine geldi cok agridi 3 4 Saat sonra yatmak gerekiyormus amaleyattan sonra o acilar ilk defa geldi ve gercektente insan vucudu alisiyormus acilara yillar boyunca vardi sonra yok oldu ve bir hapta gelinde farkettimki cok manyak bir aciymis Git kontrol ettir kendini mide girisine baksinlar ne bilim ben �yle yaptirdim ve ve suan refl� kalmadi |
||
![]() |
||
kirmizi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Subat-2024 tarihinde 22:11 |
|
�ok ge�mis olsun ben endoskopi yaptirdim benim midemde herhangi bir hastaligin olmadigini s�ylediler. Bu y�zden sasirdim. |
||
![]() |
||
xauke7
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Nisan-2024 tarihinde 19:48 |
|
|
sorunu midesinde zannedipte baska sebebten oldugunu kesfeden varmi ?
benim sorunum h.pylori refl� bagirsak felan derken artik s�phelenmeye basladim bu geniz akintisi burun egriligi felan baska seyler �ikmaya basladi farkli �yelerde bademcik tasiyla ge�tigini s�yleyen burun egzersizi felan yada bir�ok y�ntem deneyip soruna geri d�nenler var merak ettim |
||
![]() |
||
Kurwa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Nisan-2024 tarihinde 04:34 |
|
|
�ncelikle merhaba lafi uzatmayacagim,dis tasi ve koku sorunum vardi.6 ayda bir dis temizligine gidiyordum bazen 1 ay bazen 3 sonra tekrar basliyordu.Sonunda �ok s�k�r ��zd�m.�zellikle peynir t�revlerini t�ketmedik�e kesinlikle bir gram koku yok.S�t ve yogurt yiyebiliyorum onlarda sikinti yok.Sonunda kurtuldum ve �ocuklar gibi mutluyum.Baslangi� i�in kesinlikle dis temizletme sart.Allah yardimciniz ve yardimcimiz olsun.
|
||
![]() |
||
Anonim Tosbaga
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2023 Konum: Elazig Durum: Çevrimdışı Puan: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Nisan-2024 tarihinde 22:04 |
|
|
�ncelikle �ok ge�mis olsun insallah tekrar gelmez.Yediginiz yiyeceklerden kaynakliysa tip 3 oluyor galiba. Birka� sorum olacak s�t �r�nleri t�ketmeyi biraktiktan ne kadar sonra koku gitti? Dislerinizi temizletip fir�aladiktan sonra koku kisa bir s�religine geciyor muydu? Midenizde teshisi konulmus hastaliginiz var miydi(refl�,gastrit vb.)? Bir de burnunuzdan koku geliyor muydu?
|
||
![]() |
||
Anonim Tosbaga
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2023 Konum: Elazig Durum: Çevrimdışı Puan: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Nisan-2024 tarihinde 22:44 |
|
|
Agiz i�inde problem olmadigindan emin oldunuz mu da diger yerlere yoneldiniz? Gorunurde bir problem yok deyip gecmeyin bu bok nasil �alisiyor bilmiyiyorum ama tertemiz gozukse de koku yapiyor etrafimda dis fircasi olmayan adamlar var surekli disim kaniyo diyen yirmiliklerden muzdarip olan kanal yaptirmam gerekiyor diyen her turlu sorunu olan adamlarin agzi gram kokmuyor ben gunde 3 sefer fircalarim dis ipi ,gargara ,dil temizleyici kullanirim ama 10 dk sonra les gibi olur Murat hocam Allah askina bu nasil oluyor ya benim aklim ermiyor😔
|
||
![]() |
||
Kurwa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Nisan-2024 tarihinde 06:39 |
|
|
Tesekk�r ederim darisi herkesin basina,evet cok �nceden konulan bir gastrit tanisi vardi.Uzun zamandir �ok s�k�r mide sikayetim olmadi.Ben d�zenli dis�iye gidiyorum her 6 ayda bir hem temizlik yapiyorlar hem kontrol,temizlikten sonra koku hemen kesiliyordu ama nedenini sonradan �grenecegim peynir yedikten sonra koku tekrar basliyordu g�nl�k dis bakimlarimi d�zenli yapmama ragmen.En son gittikten sonra peynir yemedim(�zellikle kasar peyniri)koku tekrarlamadi.Koku varken fir�alamalardan sonra yaklasik bir iki saat ge�iyordu sonra hi� fircalamamis gibiydi.Evet �ogunlukla burnumdan koku geldigini hissedebiliyordum.�ok s�k�r hepsi kesildi.
|
||
![]() |
||
xauke7
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Nisan-2024 tarihinde 18:43 |
|
|
dis doktorum dislerimde sikinti olmadigini s�yledi burnumdan pek emin degilim fakat mide kaynakli yada agirlikli oldugunu s�yleyebilirim ��nk� h.pylore i�in kullandigim ila�lar 15 g�n boyunca sifir koku vardi demekki bakteri yada mideden olusan gaz nefesimi kokutuyor ve dil �st�de kamp alani gibi takiliyor sadece sunu sordum midesinde oldugunu benim gibi d�s�n�pte yanilan oldumu onu merak ettim
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Nisan-2024 tarihinde 19:43 |
|
Daha �nce tartisildi bu konu burda. Antibiyotik i�ince dil de dahil t�m bakterileri �ld�rd�g� i�in koku ge�ici olarak gidiyor ama ilaci birakinca tekrar geri geliyor. |
||
![]() |
||
Kurwa
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Nisan-2024 tarihinde 05:20 |
|
Ayni durum bende de vardi, bir daha koku mu evlerden irak. |
||
![]() |
||
xauke7
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2024 tarihinde 21:42 |
|
benimde buna benzer problemim var fakat ama bendeki daha �ok bogaz ve burun birlesiminde sanki bi yumak var b�t�n pisligi orasi tutuyor bi t�k�rsem atsam sanki orasi d�zelicek gibi ama s�rekli var :) |
||
![]() |
||
kirmizi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Nisan-2024 tarihinde 00:35 |
|
Bu arada ben tekrar doktora gittim, yogun bir geniz akintisinin, faranjitin ve alerjik rinitin oldugunu s�yledi. Bogaz reflusu yok dedi. Sin�zit icin tomografi istedi ve alerji testi istedi. Bayramdan sonra yaptirmaya �alisacagim |
||
![]() |
||
kirmizi2
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Nisan-2024 tarihinde 18:18 |
|
|
Bir g�ncelleme yapmak istiyorum. Alerjik rinitim oldugunu s�yledi ve bogazimda faranjit oldugunu s�yledi. Sin�zit i�in tomografi istedi. Tomografi sonucumda :
Sfenoid sin�s sol yarisinda fokal mukozal kalinlasma vardir; minimal k�p�ks� dansite bulgusu da izlenmistir. (Hafif d�zeyli sol sfenoidal sin�zit a�isindan anlamli olabilir). Her iki ostiomeatal birim a�ik olarak izlenmistir. Nazal septum genelde orta hatta olmakla birlikte orta-posterior kesimde bir sag nazal septal spur formasyonu vardar; konkalar ile mukozal temasi yoktur. Murat Hocam, bu durumun agiz kokusuna katkisi olabilir mi sizce? |
||
![]() |
||
xauke7
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Nisan-2024 tarihinde 13:58 |
|
bu isin uzmani degilim fakat burunda galiba kokuya en etken saglayan ortam mukoza galiba dildeki gibi orasida kokuya etken diye duydum fakat yanlis y�nlerdirme yapmak istemem bilen arkadaslar varsa yazabilirmi bende buruna y�nelebilirim ne olur ne olmaz diye |
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Nisan-2024 tarihinde 17:28 |
|
|
Farenjit tip1 kokuya katki sagliyor diye hatirliyorum. Alerjk rinit de tip2 sebebi olabilir.
|
||
![]() |
||
aromabaloncugum
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2024 tarihinde 21:22 |
|
|
merhabalar, burada refl� gibi seyler yasayan arkadaslar var midir? ben ��zemedigim bir refl� benzeri durum yasiyorum, doktora da gittim bir ��z�m veremediler.
helicobacter pylori testi yapildi negatif. daha �nce burada post a�tim 2 kere ikisi de silindi neden bilmiyorum, son bir senedir hapsurma veya kahkaha atma sirasinda bir anda ortaya �ikan bir mideden aroma gelmesi sorunu yasiyorum bu beni �ok endiselendiriyor. t�m beslenmemi ona g�re degistirdim, kahveyi azalttim, degistirdim asidik kullanmayinca azaldi. en son patatesi biraktim, azaltti fakat yine de ara sira oluyor. ��zemiyorum, yasayininiz var mi? mide kaslarimin gelismesi i�in ne yapabilirim, orada olan orada kalsin diye ne yapabilirim.. |
||
|
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
|
||
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |