Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Tip 4 (Nefes) kokusu nasil olusur

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Tip 4 (Nefes) kokusu nasil olusur
    Gönderildi: 30-Temmuz-2017 tarihinde 17:30

Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2017 tarihinde 06:36
Bu da nefes kokularinin s�zl� anlatimi

https://youtu.be/CrA1ZPXvsX8

Düzenleyen: aydinmur - 31-Temmuz-2017 tarihinde 06:41
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2017 tarihinde 06:40
Nefes kokusu nasil �l��l�r s�zl� anlatim:
https://youtu.be/xcYsVi6oWco
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Agustos-2017 tarihinde 19:02
hocam ilk videonuzu �nceden izlemistim 2. sinide yeni �ekmissiniz onuda izledim bu konuda Allahtan istegim size ilim g�c� vermesi ve dahada kendinizi gelistirmenizdir :=) Hocam agizdan kaynakli olan kokumu sanirim buldum bademciklerim temizledigimde koku yok oluyor , fakat s�yle bi durumum ortaya �ikti spor yaptigim zaman nefesimin koktugunu ben baskasi benle konusurken sanki baskasindan geliyor gibi hissediyorum ama o koku aslinda benim kokum ve sarimsak degil ama o tarz bir koku herneyse sizden merak ettigim sey sporda yorulan organlarimiz karaciger ve b�breklerden mi s�phe etmeliyim sizce ��nk� birazda yoruldugumda karnimin sag ve sol taraflarinda sikisma kesilme yasiyorum , siz muayne etmeden tabi bilemezsiniz ama yinede anlattiklarim dahilinde bana verebilceginiz birka� tavsiye mutlaka olmalidir diye d�s�n�yorum hocam saygilarimi sunuyorum iyi �alismalar diliyorum.
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Agustos-2017 tarihinde 21:26
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

....makas... anlattiklarim dahilinde bana verebilceginiz birka� tavsiye mutlaka olmalidir diye d�s�n�yorum hocam saygilarimi sunuyorum iyi �alismalar diliyorum.

Emin olun b�yle bireysel sorularin cevaplarini bilemiyorum. Yanlis bir sey konusup zihin bulandirmaktansa cevaplamamak daha iyidir
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2017 tarihinde 10:11
peki siz doktor oldugunuz i�in daha detayli biliyorsunuzdur hocam ben b�y�k sehirde yasamiyorumda birsey merak ediyorum karaciger veya b�brekle ilgili sanirim dahiliye b�l�m� doktoruna muayne olunmalidir degilmi? peki onlar hangi uygulamalarla bu organlarimin saglikli olup olmadigini anlarlar hocam
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2017 tarihinde 13:37

peki siz doktor oldugunuz i�in daha detayli biliyorsunuzdur hocam ben b�y�k sehirde yasamiyorumda birsey merak ediyorum karaciger veya b�brekle ilgili sanirim dahiliye b�l�m� doktoruna muayne olunmalidir degilmi? peki onlar hangi uygulamalarla bu organlarimin saglikli olup olmadigini anlarlar hocam

Yapilacak test(ler) listesi yapilabilecek kadar standart ve sirali degildir.

Sikayetler masa �zerine konur, klinikte ne intiba uyandirdiginiz masa �zerine komnur, nasil bir tablo ortaya �ikiyorsa ona g�re bir test veya testler yapilir.

Bir isim ve liste vermek hem m�mk�n degildir, hem gerekli degildir, hem dogru degildir.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Agustos-2017 tarihinde 18:46
anladim sagolun hocam peki kafama takilan soru ciddi veya �nemli bir rahatsizligi olan bir kisinin kan testi gibi idrar testi gibi basit �rneklerden karaciger ve b�breklerinde problem oldugu �grenilebilir mi?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Agustos-2017 tarihinde 21:31

anladim sagolun hocam peki kafama takilan soru ciddi veya �nemli bir rahatsizligi olan bir kisinin kan testi gibi idrar testi gibi basit �rneklerden karaciger ve b�breklerinde problem oldugu �grenilebilir mi?

Ifade ettigim gibi Yapilacak test(ler) listelenecek kadar standart ve sirali degildir. Bir algoritmasi yoktur.
--M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.