Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Tip1 agiz kokusundan kurtuldum

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2024 tarihinde 11:24
Son �m�dim bu Doktor bakalim ne diycek
Başa Dön
Gececekinsl Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2024 tarihinde 15:47
Slm arkadaslar 6 Tage Bakteri Mi ne cikti doktordayim kagitlarimi Aldim .. yazanlar sunlar burundan alinan �rnekde 2 Tage sey cikti m��ig yaziyor t�rkcesi iliman demek
1 corynebacterium accolens
2 stapyhlococus epidemidis

Bogazdan alinandada 4 sey cikti birisi cokca yaziyor

1 streptococcus mitis
2 rothia ( syn. Stomatoccoccus ) mucilaginosa
3 neisseria sicca
4 Neisseria flavescens

Aynen bu yaziyor hepsi bakteri olmamasi Olan seyler bitti bu is Doktor gircem happy yazacak Bakterien �lcek okay kapanacak galiba hahahahha
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2024 tarihinde 15:57
�nerilen 5 hap var 3 � eksi olarak fayda g�stermeyebilir yaziliyor iki tanesi doxycyclin linezolid Arti g�steriyor Baltimore en yeni Antibiotika linezolid hastanelerde kullaniliyormus super
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2024 tarihinde 16:02
Daha cok sey yaziyor Burda sonuclar b�l�m�nde su sekilde

Bogaz �rnegi sonuc .
Detritus ve fibrin arti yok
Epithelzellen 2 arti
Gram-pos: Korken 3 arti
Gram -neg . Korken 2 arti

Burun �rnegi

Detritus ve fibrin 0 arti
Epithelzellen 1 arti
Gram -POS kokken 2 arti
Gram -POS St�bchen 2 arti ( St�bchen) cubukcuk Demek
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2024 tarihinde 16:06
Hepsini nasil yaziyorsa yazdim isinize yarar belki
Ama sanki bu bakterilerden bir tanesini bu kokuyu yapior insl �yledir ..

He bide su 5 tane �nerilen hablarin arasinda Penicillin g de var ama eksi olan o kullanan hapi cok kullanan arkadaslar oldu aranizda ama tam c�z�m olmadi yeniden geldi koku o y�zden eksi sanki yess 100den vurdum bu defa
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2024 tarihinde 16:11
Linezolid alcam kesinlikle en pahali Antibiotikmis 10 tanesi 33.65 Euro hic umrumda degil ztn iki Tage Artikel var bi doxyclinin ve bide bu ooo yes sanki b�t�n hersey bitcek
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2024 tarihinde 19:05
Slm arkadaslar suan evdeyim bana yazdigi hab

Doxycyclin gen tbl lsl 100 mg

Yaninda burun spray gargara yazdi

Penicillin hapini sordum yok onun etkisi olmaz dedi ztn laboratorium da ideal happy degil die eksi isareti var yaninda .. linezolid hapini sordum inpufsyon o dedi hastane veriyor dedi hap olarakda sana yazmak istemiyorum c�nk� cok yeni bir hap laboratorium Farsi gibi �st�nde denemiycrm dedi yan etkileri olabilir diyor

Artikel isareti Olaf tek bu hab var

�rneklerde bulunan bakteriler ist 3 Artikel olanlar y�ksek son seviye yani 2 orta ve 1 hafif kokken denilen bakteri 3 Artikel bende valla Ben bu adamin dedigi herseye inaniyorum 100 y�z gececek dedi al haplarini dedi bakalim sali g�n� basliycam
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2024 tarihinde 19:10
Beide bulunan bakterileri arastirdim ve adamin dedidigi hei�en dogru .. �zellikle Penicillin hapi o hap �ld�rm�yor diyor sadce azaltiyor ve birakinca yine cogaliyor bakteriler dedi ..

Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Subat-2024 tarihinde 11:19
Arkadaslar Murat hocanin youtube kanalinda sadece 30 abonesi var, adamin emeklerine yazik. �cretsiz sekilde Abone olup bildirim zili simgesine basip yeni videolar geldik�e haberiniz olsun ki yutup daha �ok kisiye g�stersin videolarini ve izlenme oranlari arttik�a bu dertten sadece dil fir�alayarak kurtulabilecek ve bunu bilmeyen onbinlerce kisiye bi yardimimiz olsun.

Bunu mutlaka izleyin : tikla
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2024 tarihinde 20:52
30 olmus mu?
Eski kanalim kapanmadan �nce 4bin civarindaydi

Bu kanali yeni a�tim. Son baktigimda abone sayisi 6 kisiydi :-)
https://www.youtube.com/@dr-murat-aydin
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Subat-2024 tarihinde 13:35
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

30 olmus mu?
Eski kanalim kapanmadan �nce 4bin civarindaydi

Bu kanali yeni a�tim. Son baktigimda abone sayisi 6 kisiydi :-)
https://www.youtube.com/@dr-murat-aydin

An itibariyle 41 olmus hocam. :)
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Subat-2024 tarihinde 20:36
Selam Engin Aslan, kokunun durumu ne halde?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Mart-2024 tarihinde 13:39
Murat hoca harika bir video y�klemis.

tikla
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.