![]() |
Sari dis |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
123yine
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Sari disGönderildi: 25-Mayis-2014 tarihinde 13:56 |
|
|
hos gelmisin aramiza caresi bulunmayan bir sey ayni sorunlari yasiyoruz
|
||
![]() |
||
White now
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Subat-2018 tarihinde 16:05 |
|
|
Dis beyazlatmak i�in satilan tozlar saglikli mi? Dislerimi en ucuz ve sn saglikli bir sekilde nasil beyazlatabilirim Murat bey?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Subat-2018 tarihinde 15:16 |
|
|
Soru i�in tesekk�r ederim
Dislerinizin y�zeyinde birikmis sari-kahve rengi kirlilikler varsa, 15-20 dakikalik basit bir temizlik islemi ile dis hekimi kolayca temizleyebilir, parlatabilir ve �ok tatmin edici sonu�lar alirsiniz. �neriyorum. Ancak eger y�zeyde leke yok ise, minenin kendi dogal rengini biraz beyazlatmak istiyorsaniz o zaman karbamit veya hidrojen peroksit adi verilen bir kimyasal madde s�r�lerek ve isikla aktive edilerek mine renginde yarim veya bir ton beyazlik elde edilebilir. Bu islem bir ka� seans s�rebilir ve sanirim biraz pahali olabilir. Fakat bir ka� ay veya yil sonra eski rengine geri d�n�yor ve sanki hi� beyazlatilmamis gibi oluyor. �nermiyorum. -M |
||
![]() |
||
White now
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Subat-2018 tarihinde 18:56 |
|
Dis beyazlatici bantlar zararli mi? Crest whitestrip 3D gibi bantlar? |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Subat-2018 tarihinde 07:30 |
|
Bana kimyasal yapisini yazabilir misiniz? Düzenleyen: aydinmur - 10-Subat-2018 tarihinde 07:30 |
||
![]() |
||
White now
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Subat-2018 tarihinde 16:56 |
|
|
https://crest.com/en-us/oral-health/why-crest/faq/what-are-the-ingredients-crest-3d-white-whitestrips
Burada yaziyor. |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Subat-2018 tarihinde 21:14 |
|
|
Etken madde hidrojen peroksitmis. Dogrudur. Disin minesini beyazlatir.
Fakat yavas ve zor gelisen, ge�ici ve zayif bir beyazliktir. -M |
||
![]() |
||
White now
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Subat-2018 tarihinde 21:18 |
|
Kullananlarin �ogunun inci gibi disleri var. �r�n ise yariyor. Zararli mi sizce Murat bey? |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Subat-2018 tarihinde 21:24 |
|
Disleri inci gibi yapmaz. Inci gibi olmasi temenni mahiyetinde subjektif bir tespit olabilir. Beklentinizi azaltin. Yavas ve zorlukla bir veya 2 ton beyazlatir. Zaman i�erisinde disler eski rengine geri d�ner. Biliyorsunuz Hidrojen peroksit oksijenli sudur. Uzun s�re kulanilirsa kanserojen olabiliyor. Bunun disinda bir zararini bilmiyorum. -M |
||
![]() |
||
White now
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Subat-2018 tarihinde 21:29 |
|
Dis hekimlerinin yaptigi beyazlatma islemi eski haline d�nm�yor m�? |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Subat-2018 tarihinde 22:01 |
|
Evet eski haline geri d�n�yor. Dis hekimleri de hidrojen peroksit veya bunun benzeri olan karbamit peroksit kullanir. Kim uygularsa uygulasin (dis hekimleri dahil) disler zorlukla, ge� ve yavas olarak beyazlasir. Bir s�re sonra disler eski rengine geri d�ner. -M |
||
![]() |
||
White now
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Subat-2018 tarihinde 12:34 |
|
Murat bey siz en ucuz dis macununu alin heps ayni diyorsunuz ama bazi dis macunlari disleri daha iyi beyazlatiyor. Bunun sebebi nedir ? Colgate optik white mesela. |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Subat-2018 tarihinde 12:58 |
|
Ben �yle d�s�nm�yorum. Bende olusan d�s�nce macunlarin arasinda kayda deger bir fark bulunmadigi seklindedir. I�eriklerini elinize alip okuyunuz. Ya tatlandiricisi, ya asindiricisi, ya renklendiricisi, ya koku vericisi azicik farklidir Veya flor ve kalsiyum i�erikleri binde birka� miligram farklidir. �nemsiz farklar vardir. �ok �zel ama�li ve ila�li bazi macunlar vardir. Onlari ayri tutarsak dis macunlarinin i�erikleri birbirlerine �ok yakindir. Siz bir markanin daha iyi oldugunu d�s�n�yorsaniz onu alin tabi. Bana fikrimi sorduklari i�in bireysel fikrimi s�yledim. Markete girin ve en ucuzunu alip kullanin. Paraniz cebinizde kalsin. -M |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ocak-2020 tarihinde 20:08 |
|
|
Hocam bir sorum olucak cevabiniz �ok �nemli ve merak ediyorum ,
Dis taslarim yogundu ve doktora randevu alip temizlettim o g�nden sonra hep dis ve mide a�isindan saglikli ev yiyecekleri t�kettim ve yarim saat sonra fir�aladim doktorun temizledigi gibi o g�n ge�ti ertesi g�n arkadasimin israriyla 1 bardak kahve i�tim fakat aradan 6 7 saat gibi bir s�re ge�ti ve hi� disimi fir�aliyamadim su ile gargara yapamadim sadece agiz t�k�r�g�m kahve tadini yok etti zamanla , fakat dislerime baktigimda �ok hafif noktaciklar g�rd�m yani tertemizdi 1 g�n �nce temizletmistim dedigim gibi 1 kahve i�tim 7 saat sonra hemen bu halini aldi agzimi elma sirkesiyle gargara yaptim normal fir�a ve macunla �ok kez fir�aladim fakat o noktalar duruyor ve ben biliorum bu noktalar arttik�a yine distasina d�n�scek bu durum normal midir? siz bana ne �nerirsiniz hocam tekrar doktordan sira alip o ufacik lekeleri kaldirtmak dogru olur mu yoksa kendimizin yapabilecegi bir y�ntemle o minnacik en fazla 6 7 tane nokta �ok ayrik duruyorlar bunlar kendiliginden yok olmasi m�mk�n m�? t�m bunlarin disinda dis eti kanamasi yasiyorum yogun sekilde yaklasik 1 aydir fir�aliyorum k�t� beslenmiyorum d�nki kahve istisna olarak fakat dis eti kanamam ge�medi halen bana ne �nerirsiniz hocam biraz karmasik anlattim kusura bakmayin. |
||
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ocak-2020 tarihinde 21:42 |
|
|
Dis eti kanamasi k�t� fir�aladiginizin eb belli ip ucudur. Muhtemelen ya yumusak fir�a kullaniyor ya yumusak fir�aliyor veya 3 dakikadan kisa fir�aliyorsunuz. Defalarca bu sayfayi yazdim. Yine yaziyorum:
http://www.drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html 6-7 tane leke muhtemelen d�s y�zeyinde bulunmasi muhtemel �ukurcuklara dolmus olabilir. sayfada yazdigim sekilde fir�alarsaniz ge�ebilir. Kalmasi bir hastalik degildir. Tas yapmasi kesin degildir. G�z�m�zde b�y�tmemek lazimdir. -M |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ocak-2020 tarihinde 23:03 |
|
heryerde yumusak fir�a satiliyor orta sert fir�a ger�ekten bulamiyorum :( eczaneler bile yumusak satiyor , dogru fir�alama yapildiginda dis etinin d�zelmesi maksimum ka� g�nde d�zelir hocam ve ben her yemekten sonra fir�aliyorum �� dakikadan fazla bile fir�aliyorum fazla fir�alamanin zarari yoktur degilmi? faydasi varmidir? bunuda yanitlarsaniz sevinirim hocam tesekk�rler. |
||
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Ocak-2020 tarihinde 09:01 |
|
Dogru dis fir�asi ile kanayan dis eti ertesi g�n d�zelmis olur. Eger d�zelmiyorsa dis hekimin tarafindan dis tasi ve plak temizligi yapilmasi gerekir. 3 dak uzun veya g�nde 2 den fazla dis fir�alamanin zararli oldugunu d�s�nm�yorum. Agiz kokusu sebebi ile bana m�racaat edenlerin ikinci en �nemli b�l�m� yumusak fir�a kullananlardan olusuyor. Yumusak fir�ayi terk etmeden agiz kokusundan kurtulmak pek m�mk�n degildir Yumusak fir�ayi terk etmeden dis eti kanamasindan kurtulmak da pek m�mk�n olmaz. -M |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Ocak-2020 tarihinde 15:03 |
|
sizin tavsiye ettiginiz orta sertlikte fir�ayi 2 lira gibi bir fiyata aldim yumusak fir�aya 15 lira param bos yere gitti , hocam kanama genelde i� kisimdaki dis etlerinde oluyor dediginiz stilde d�rt d�rtl�k bir fir�alama yapicagim insallah disetlerim d�zelir |
||
|
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Ocak-2020 tarihinde 16:16 |
|
Evet Banat Compact model fir�a 2 liradir. Sitede yazdigim sekilde bastirip kanamasina g�z yumarak 2 defa 3 er dakika fir�alayiniz. Dis eti kanamalarinizi 1 g�n sonra buradan yaziniz. Birinci g�nde dis eti kanamaniz konusunda bilgi sahibi olamadiysaniz ikinci g�n yaziniz. Toplulugu ve beni bilgilendirirseniz sevinirim -M |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ocak-2020 tarihinde 16:35 |
|
|
Hocam eski kanayan i� kisimlarda kanama g�r�nm�yor iyilesme g�zlemliyorum fakat bu seferde ilgin� sekilde �n �st dislerimde kanama basladi acaba oralardaki dis etlerini bundan �nceki zamanlarda yetersiz mi fir�aladigim i�in kanamaya basladilar yoksa sert mi uyguluyorum? birde �n �st dislerimde kanama var demistimya hocam kanama cebinin �zerinde �ok minik 1 2 tane nokta beyaz ve 2 dis arasi mesafe kadar yari seffaflikta beyaz tabaka gibi birsey var internetten merak edip baktim l�koplaki gibi bir tanim �ikti ama benimki o mu degil mi bilmiyorum ve bu beyazliklarda tam kanamanin �st kisminda , orta sert dis fir�am macun kullanmiyorum durum bu sekilde hocam 2 g�n oldu i� kisimlar iyilesti ama �n �st dislerde 2 g�nd�r kaniyor sabahta kanadi �gleden sonra yemek yedim yine kanadi ben g�nl�k �� �g�nn yiyorum ve sadece �g�n sonralarinda fir�aliyorum disimi yatmadan �nce su i�iyorum genelde yemek sonrasi pek birsey yemiyorum o y�zden ����nc� son �g�nde dis fir�alamam yeterli diye d�s�n�yorum. Simdi nasil bir yol izlemeliyim hocam ne yapmaliim kanamali yerin �zerine devam mi etmeliyim beyaz �ok ufak 2 tane falan nokta ve 2 dis mesafesinde yari saydam beyaz �rt� tarzinda tabaka yeni g�rd�m bunlari kanamayla ortaya �ikti sanki , biraz karisik anlatmis olabilirim kusuruma bakmayin simdi nasil bir yol izlemeliyim hocam bu durumda tesekk�rler.
|
||
|
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ocak-2020 tarihinde 16:53 |
|
|
Dis fir�anizin ve Dis etinizin fotografini g�sterebilir misiniz?
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ocak-2020 tarihinde 10:24 |
|
Hocam simdi sabah disimi fir�alarken o beyaz tabakaya degdirmemeye �zen g�sterdim ama o tabaka dagildi ve altindan diger dis etlerime kiyasla daha kirmizi ve yanma hissi veren bir dis eti var ve dis fir�asi yine deger degmez bu tabakanin oldugu alttaki disten kan geliyor hizlica bende �ok hafif dokunus yaptim oraya bu nedir ne degildir doktora gitmeye gerek varmidir tabaka dagildi kirmizi bir dis eti ve yanma hissi kaldi geriye kanasada yinede orayi fir�alamaliyim yoksa belli bir s�re oralari es mi ge�meliyim dis fir�asinin ambalajinda orta sert yaziyordu bu arada hocam suan nasil bir yol izlemeliyim tesekk�r ederim. |
||
|
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ocak-2020 tarihinde 13:52 |
|
|
Fir�anizin resmi geldi Bu Fir�a benim istedigim fir�a degildir.
Diger fotograflariniz gelmedi. -M |
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ocak-2020 tarihinde 16:04 |
|
|
Hocam ozaman sert yazan fir�a mi alalim?
Ya da siz foto yollarmisiniz? Hem marka hem de �zerinde tam ne yazdigini g�steren bilgiler olsun l�tfen 🙏🏾 |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ocak-2020 tarihinde 18:39 |
|
Bu sayfaya bir g�z atabilirsiniz: Dis fir�asi markasi fotografi fir�alama sekli mevcuttur http://www.drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ocak-2020 tarihinde 20:21 |
|
|
Hocam paylasmistim resimleri 2 tane daha atmistim �ikmisti sabah nasil boxulmus g�r�nt�ler anlamadim cevap verdinixmi diye bakmaya gelmistim resimler g�r�nmemis sildim resimleride y�kledim diye :S y�kledigim site mi sorunlu anlamadim hocam suan o beyaxlik yok oldu kirmixilik var dis etinde belirgin sekilde kanama hafifledi ama devam ediyor sixe attigim fir�a �ok iyi artiklari temixliyor hocam neden begenmedinix banat markayi bulamadim interetten getirmek laxim ama bu fir�a hem sert hem iyi temixliyor gibi disetine xarar verdigi i�inmi �yle dedinix hocam?
|
||
|
|
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Ocak-2020 tarihinde 18:23 |
|
|
Tesekk�r ederim hocam 🙏🏾
|
||
![]() |
||
dvrzener
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 01-Subat-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Subat-2021 tarihinde 14:25 |
|
|
Hocam dis beyazlatma islemi yaptiktan sonra agiz kokusu derdiniz de kalmaz. Bir �ok islem ile agiz kokusu olabilecek seylerden agziniz arindiriliyor.
https://www.periodent.net/dis-beyazlatma-fiyatlari/ Burdan fiyatlar hakkinda bilgide alabilirisniz. �ok pahalli bir islem degildir. |
||
![]() |
||
sincaramistico
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2021 Konum: Yozgat Durum: Çevrimdışı Puan: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Nisan-2021 tarihinde 01:28 |
|
|
Murat hocam dislerdeki hafif renk degisimleri nasil ge�er?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Nisan-2021 tarihinde 20:40 |
|
Fotograf g�rebilir miyim? |
||
![]() |
||
sincaramistico
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Nisan-2021 tarihinde 13:12 |
|
|
https://i.resmim.net/iZmFc.jpg<br>
https://resmim.net/i/iZs5f hocam �zellikle 3. ve 6. dislerde sikinti var dediginiz gibi banat compact ile sert�e fir�aliyorum ama ge�miyor. |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Nisan-2021 tarihinde 09:28 |
|
|
3 �nc� dis hangisi
6 ici dis hangisi ? sagdan mi saydiniz soldan mi? Alttakiler mi �sttekiler mi? Hangi disi sordugunuzu bilseydim bile fotograf k�t� �ekilmis bu sebeple disler net g�r�nm�yor Disin arkasi g�r�nm�yor? "Sikinti" dediginiz sey nedir belli degil? Bu soruya ne s�ylesem kehanet olur :-) |
||
![]() |
||
sincaramistico
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Nisan-2021 tarihinde 12:31 |
|
|
Hocam vallaha en net �ekebildigim fotograf buydu yeniden �ekmeyi deneyeyim. Saymaya sol alttan baslamistim.
|
||
![]() |
||
sincaramistico
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Nisan-2021 tarihinde 12:35 |
|
|
https://i.hizliresim.com/5d7ho3.jpg hocam g�rd�g�n�z gibi alttaki disler �stteki dislere g�re daha sari bir renge sahip.
|
||
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |