Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

sebebi nedir?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahmut Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: sebebi nedir?
    Gönderildi: 13-Haziran-2014 tarihinde 11:50
murat Hocam bi sey sormak istiyorum.dilin sebep oldugu agiz kokusu sadece dilden kaynakli midir?
Başa Dön
kartal10 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kartal10 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Haziran-2014 tarihinde 11:29
Murat hocam ben askeri personelim guneydoguds gorev yapiyorum, yillardir nefesimde bir koku dilimde ise pas gibi bir salgi olusuyor,kasikla o salgiyi temizliyorum kokluyorum cok kotu bir koku..ne yapmaliyim bana yardimci olabilirmisiniz?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Haziran-2014 tarihinde 13:51
Birinci sorunun cevabi i�indedir. Dilin sebep oldugu koku dediginize g�re dilden kaynaklidir.

B�t�n v�cut �ukurlari kokar. Parmaginizi agziniza bogaziniza veya bademciklerinize sokup kokladiginizda �irkin koku duyabilirsiniz. Bu normaldir, tedavi edilmez.

Başa Dön
mahmut Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahmut Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Haziran-2014 tarihinde 18:05
murat hocam s�rekli k�t� tad hissediyorum agzimda,ve dilden kaynaklandigina eminim.dilimi temizliyorum 2 kere ama, koku azaliyo ge�miyo, ne yapmaliyim
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Haziran-2014 tarihinde 20:55
kartal10, mideyle ilgili bir sorun olabilir. �ok sigara i�enlerde de bazen �yle oluyor. Dil pasinin sebebini bulmak lazim. Bazilarinin sebebi bulunamiyormus ama sendeki pas dedigin kadar kalin ve sariysa bence nedenini bulurlar.
Başa Dön
Cihangir Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cihangir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 16:24
Forumda bi arkadas karbonatli su ile iyilestigini yazmis bunun �zerine bende denedim agiz kokusunu %75 azaltsada sonradan tekrar olusuyordu.Ise yaramayinca markette satilan colgete agiz gargarsini aldim tek kullanimda agiz kokum ge�ti belkide ben �yle saniyorum.
Ben agiz kokumu elimi yaliyarak test ediyorum.Baska t�rl� anlamanin yolunuda bilmiyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim
Başa Dön
Isimsizdunya Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 19:12
Birini koklat �yle dene gargara ile ge�iyorsa gidip bir dis�iye gozuk
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cihangir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 20:35
Annem kokmadigini s�yledi.Bundan �nce dis�iye gittim.Teshis koyamadi.Kbb g�r�nd�m tomografi fln �ektiler sonu� �ikmadi.Son bi dahiliye kaldi ona gidicem bakalim nolucak
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 21:09
İlk gönderen: Cihangir Cihangir yazdı:

Annem kokmadigini s�yledi.Bundan �nce dis�iye gittim.Teshis koyamadi.Kbb g�r�nd�m tomografi fln �ektiler sonu� �ikmadi.Son bi dahiliye kaldi ona gidicem bakalim nolucak

Colgate'nin hangisini kullandin, mavi mi yesil olani mi?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cihangir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Aralik-2021 tarihinde 18:24
Mavi ama koku tekrardan geldi bi halta yaradigi yok,etkisi 1 ya da 2 g�n s�r�yor.Kaynagini bi kestirebilsem ��z�cem ama..
Başa Dön
Inception Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Aralik-2021 tarihinde 19:45
Cihangir bana �zelden yaz elimden geldigince yardimci olayim.Bilmedigimiz bisey kalmadi artik arastira arastira.
Başa Dön
melisa01 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı melisa01 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Aralik-2021 tarihinde 21:36
Arkadaslar nolur bana da yardim eder misiniz
19 yasindayim 10 senedir agiz kokusundan muzadaribim yasam kalitem �zg�venim yerlerde �gretmenlik okuyorum ilerde bu sorunla nasil basa �ikacagimi bilmiyorum psikolojim bozuluyor dilimde beyaz kalin pas var yedigim seylerin tadini alamiyorum tam olarak geniz akintisi var burnumun bir tarafi hep kapali nefes alamiyorum o kadar �ok doktor gezdim ki artik yoruldum Sin�zit farenjit alerji burun eti b�y�mesi kemik egriligi denildi bir �ok ila� kullandim antibiyotikler kullandim agiz kokusunda eksilme olmadi dilimi fir�aladiktan 10 dakika sonra ayni oluyor �zellikle peynir s�t yogurt yedigimde agzim aci oluyor ve asiri koku oluyor ne yapmaliyim bilmiyorum ger�ekten bu yasta yasama sevincim hevesim kalmadi hi� ge�meyecek bu
Mylrdrm
Başa Dön
Marsss Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Marsss Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Aralik-2021 tarihinde 00:32
Hem burun tikanikligin hem de geniz akintin varsa sin�s rinse kit kullan g�nde iki kez. Dilinde olan pasta bundan kaynaklaniyor. Mukusla birlikte yemek artiklarinin sonucu kardesim. Daha �nce gittigin kbb doktorlari i�inde �neren olmadi mi? Burun da kuruluk varsa rinse kit sonrasi nazalnem kullanabilirsin
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.