Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Yeni üye

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı odor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Yeni üye
    Gönderildi: 25-Kasim-2014 tarihinde 22:35
Selam arkadaslar.siteye yeni üye oldum,ama epey oldu bu siteyi takip edisim ve uye olmaya karar verdim.
ilk basta bu illetin sadece bana musallat oldugunu
düsünmüstum taaki neti kurcalayincaya dek. Ve benim gibi magdur olan arkadaslari bu sitede görunceye kadar...
Acikcasi Hiç umudum yok.amacim sadece benim gibi bu durumdan muzdarip olan arkadaslarla ayni ortami paylasip dertlesmek.
ayrica Murat hocaya da selamlar.birçok doktora gittim, nette olsun ya da birçok doktorun koku hakkindaki açiklamalari tatmin edici olmadi Murat hoca disinda.
Başa Dön
Gizoss Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gizoss Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Eylül-2015 tarihinde 01:23
Arkadaslar merhaba. 21 yasimdayim ve kendimi bildim bileli agiz kokum var. (ilkokuldan beri) ve bu beni psikolojik olarak cok etkilemekte. Kan tuttugu icin doktora gidip tahlil vs yaptiramiyorum. Dahiliyeye gittim gecen ay Gaviscon surup ve lansor hap verdi mide icin hic bir ise yaramadi sdce icerkrn koku cok az azaliyordu. Simdide diski testi yaptiricam bakalim nolcuak bilmiyorum. Benzer sorun yasayan var mi yani kan tutan falan?
Başa Dön
Asli Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Asli Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 10-Kasim-2016 tarihinde 09:28
Arkadaslar fotograf nasil atabilirim buraya resim den yükle diyorum maksimum boyut olmali diyo kirpiyorum atiyorum yine kabul etmiyo
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 11-Kasim-2016 tarihinde 13:20
sitenin izin verdigi boyutta resim yüklüyebilirsiniz en fazla 15kb
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.