![]() |
pharmol zn balikesir'de var mi ? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
chocalate
�ye
Kayıt Tarihi: 27-Eyl�l-2014 Konum: Balikesir Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: pharmol zn balikesir'de var mi ?Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 19:37 |
|
murat hocam ve diger arkadaslar pharmol zn balikesir'deki eczanelerde satiliyor mu ? veya pharmol zn nin satildigi sehir ve eczane listesi gibi bi liste var mi ? �reticiye sordum ama geri d�n�s alamadim o y�zden buraya konu a�tim.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 20:15 |
|
http://www.pharmolzn.com/ sayfasinin en altinda �reticisinin temas bilgileri var. Ilhami beyin Cep telefonu 0530-5103342 Size yardimci olmak i�in bana telefonunuzu eposta ile ([email protected]) bildirirseniz Ilhami beye iletirim ve takip ederim. Keske elimden baska bir sey gelse. -M |
|
![]() |
|
chocalate
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 20:43 |
|
Sagolun hocam internet sitesinin birinde stoklarinda varmis onlardan aldim.ilginiz ve alakaniz i�in tesekk�r ederim.aklima takilan bi soru var b�ylesine g�zel bi �r�n niye yaygin olarak bilinmiyor ve kullanilmiyor ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 22:11 |
|
Vallahi ben de bilmiyorum :-)
Eczaciya soruyorum neden yok ? Kimse sormuyor diye getirtmiyorum diyor. Ila� deposuna soruyorum, elimizde var eczaci bizden istemiyor diyor. Doktorlar ve hastalara soruyorum: biz eczaneden soruyoruz ama yok diyor. Okus pokus :-) Baska gargara firmalari eczaciya her 5 sise i�in 1 sise bedava veriyormus. Bu sebeple eczaci diger gargaralar ile re�etedeki ilaci degistiriyormus. Bu da piyasada bulunmayisi i�in bir fakt�rm�s. PharmolZn firmasi o kadar zengin bir firma olmadigi i�in 5 te 1 bedava veremiyor. Ingiltere'den gelen bir hasta 2 koli satin almak istedi. U�akta sivi almiyoruz demisler Ne bileyim, bir garip bir seyler oluyor iste ... -M |
|
![]() |
|
chocalate
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Aralik-2014 tarihinde 22:54 |
|
Anladim hocam bu ila� piyasasinin bu kadar karisik oldugunu bilmiyordum her alanda kimde para varsa o kazaniyor T�rkiye'de zaten.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Aralik-2014 tarihinde 07:40 |
|
Istanbul'da bir eczane sahibi her zaman PharmolZn bulunduracagini , m�mk�n olan sehir i�i adreslere ila� g�nderebilecegini, bu ama�la isim ve telefonunun burada yayinlanabilecegini s�yledi
Fulya eczanesi Nisantasi Mah. Tesvikiye Cad. No:45/A Nisantasi, Sisli, Istanbul - Avrupa Tel: 0212 241 12 62 |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |