![]() |
reflu ve tedavisi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
erkannn1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 15-Eyl�l-2014 Konum: Aydin Durum: Çevrimdışı Puan: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: reflu ve tedavisiGönderildi: 08-Aralik-2014 tarihinde 21:56 |
|
Merhaba murat hocam bendeki koku kaynagi nedir bilmiyorum ama cok sicak soguk yiyp ictigimde cok sik reflu olurum gosum yanar bogazim yanar agzima aci su gelir endoskopi yaptiricam herhangi problem cikarsa mideden sadece antibiyotikmi verilecek kalici cozumu yok mudur ameliyat vs ? Endoskopi sadec mide icinmi yapilir bogaz daki hastaliklari teshis eder mi ?
|
|
![]() |
|
I feel it comin
�ye
Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Haziran-2018 tarihinde 18:59 |
|
merhaba arkadaslar hekim tescilli refl�m ve burun eti b�y�kl�g� problemim var. refl� ameliyati olacag�im izmirde yasiyorum isinde tecr�beli bir doktoru ariyorum ��mk� eger k�t� bir doktor olursa yemek borusunu �ok dar dikebiliyor buda yeni bir soruna yol a�iyor. l�tfen yardim ve �nerilerini bekliyorum. tesekk�rler
|
|
|
Hayat mi yoksa Karanlik yalnizlik mi
|
|
![]() |
|
Muratdesperate
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Haziran-2018 tarihinde 21:25 |
|
Herkese Merhaba, Bir�ok kisinin yasadigi agiz kokusu sikayeti mevcut. Yillardir bu illet y�z�nden hayatimdan sogudum. Psikolojim bile bozuldu. Kiz arkadasim dahi olmadi (olmayacakta). Artik hayata dair umudumu bile yitirdim. Asosyal biri oluyorum. Kendimi bile ifade edemiyorum. Dis doktoruna, KBB doktoruna, Gastroenteroloji uzmanina, Dahiliyeye gittim agiz kokusu sikayetlerimi belirttim. Dis doktoru gerekli tedavileri yapti ve dissel kaynakli agiz kokumun olmayacagini s�yledi. KBB uzmani agiz kokusuna sebep olacak bir rahatsizligimin olmadigini s�yledi. Dahiliye uzmani kan tahlillerim sonucu agiz kokusuna sebebiyet verecek bir sey bulamadi. B�brek, Akciger, karaciger, seker hastaligim vs. yok. Midem rahatsiz tip 3 agiz kokusu galiba endeskopi sonucu gastro duodenit- hiatal gevseklik tespit edildi. Doktorum Refl� rahatsizligimin oldugunu ve agiz kokusunun hayatim boyunca devam edecegini bir ihtimal yapilan ila�li ve yasam d�zeltmeleriyle azalacagi s�yledi. Merak ettigim neden benim kaderime terk edildigim hayatim boyunca hi� zevk almayacagim artik yoruldum. Refl� agiz kokusu yapar mi? yaparsa bunun ila�li tedavi ile kontrol altina almak m�mk�n m�? Ne olur bana yardimci olun Murat hocam. Agiz hijyenimi d�zenli olarak yapiyorum. �inkolu dis,dil macunu kullaniyorum. Dil temizligini dilimi kazimiyorum �zel dil fir�asi ile fir�aliyorum. �inkolu agiz gargarasi,dis ipi kullaniyorum ama nafile. Bu branslardan farkli doktorlara g�r�nd�m onlarda ayni seyleri s�yledi. Kusura bakmayin uzun yazdim foruma yeni kaydoldum her seyi detayli olarak yazmak zorunda kaldim.
|
|
![]() |
|
Bikkin
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Haziran-2018 tarihinde 09:33 |
|
Sizinle belirtilerimiz ayni bende de midemde antral gastrit ve kapak gevsekligi var ama reflu ameliyati oluncada gecmemis arkadaslar var yaptirmaya gerek yok,sabah kalkinca agzim dilim sapsari tukurugumde ayni sekilde ve berbat koku ile uyaniyorum tabiiki bircok ilac kullandim rahatsizligimi hafifletsede koku oldugu gibi kaliyo hicbisekilde kaybolmuyo uzgunum sacma ama tedavimiz yok doktorlar buna cozum bulamiyor
|
|
![]() |
|
Wonderwoman
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Aralik-2019 Konum: Ardahan Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Aralik-2019 tarihinde 01:03 |
|
Arkadaslar bunun i�in Endoskopi yaptirdim barret �zafagusu ve refl� tanisi kondu. Ne yaparsam yapayim agiz kokum ge�miyor. Bu dertten muzdarip olup kurtulan var mi? Artik umudum t�kendi ��nk�
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Aralik-2019 tarihinde 21:55 |
refl� yastigi kullaniyor musunuz ? |
|
![]() |
|
Unuttum
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Aralik-2019 tarihinde 22:57 |
|
Kurtulanlarin b�y�k �ogunlugunun d�n�s yaptigini d�s�nm�yorum a�ik�asi 😔 bu da bizim gibi bu sorunu yasayanlari �mitsizlik batakligina s�r�kl�yor. Kesinlikle �aresi olduguna inaniyorum. Ins bbulabilir ve birbirimizin kurtulusuna vesile oluruz
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |