![]() |
Grip, Soguk Alginligi Agiz Kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
umutvar
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2015 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Grip, Soguk Alginligi Agiz KokusuGönderildi: 27-Ocak-2015 tarihinde 23:04 |
|
�ncelikle agiz kokusu alaninda �alismalar yaparak bizleri bilgilendiren Sayin Murat Aydin Hocamiza sonsuz tesekk�rlerimi sunuyorum. Herkes doktor olabilir �gretmen olabilir ama �ok az kisi kendi alaninda uzmanlasip arastirmalar yaparak bilime katki saglar. Murat Hocamiz o ender kisilerdendir.
Uzun zamandan beri agiz kokum var. Yaklasik 7 yildir. Herkes bu durumla ilgili ne �ekmisse aynisini �ekiyorum. Bazen Sosyal, psikolojik, �zg�ven y�nden yerle bir oluyorum. 1. Bademciklerimde sik sik bademcik tasi olusuyor. Benim sorum su olacakti : Grip oldugumda, soguk aldigimda kisaca bademciklerim ile ilgili bir sorun oldugunda bademciklerime baktigim zaman bademciklerimin temiz g�r�nd�g�n� g�r�yorum ve isin garip yani gge�ici olarak agiz kokum olmuyor . Bunu birka� defa grip oldugumda veya soguk aldigimda hissettim. Murat Hocam bu durumu nasil a�iklayabiliriz? Arkadaslar sizde de bu veya buna benzer durumlar oluyor mu ? Herkese simdiden tesekk�r ediyorum.Allah yardimcimiz olsun. |
|
|
Her zaman umut var!!!
|
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Ocak-2015 tarihinde 18:32 |
|
bende de bu durum oluyor ben bunu kendi �apimda burnumun s�rekli aktigi i�in kuru kalmamasina ve hasta oldugum i�in antikor sayisinin artmasina baglamistim
|
|
![]() |
|
umutvar
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2015 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Subat-2015 tarihinde 01:53 |
|
Acaba neden tonsiller temizlendigi i�in olabilir mi?
Murat hocam sizin bu konuda bu fikriniz var mi ? |
|
|
Her zaman umut var!!!
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Subat-2015 tarihinde 11:05 |
|
Soruyu tam olarak anlamadim? Grip oldugumuzda neden agiz kokusu kayboluyor mu diye sordunuz.
Flora degistigi zaman veya patojen olanlar faaliyetlerii artirdigi i�in odorijenik (koku yapici) bakteriler baski altina giriyor, siniyor, sayica azaliyor, meydani diger bakterilere terk ediyor, metabolik ihtiya�larini (yemeklerini) digerlerine kaptirdigi i�in koku �retemiyor olabilirler. Grip, nezle, soguk alginligi kokuyu kesinlikle, net ve kesin bir sekilde ortadan kaldiriyorsa Agiz kokusu Tip 3 ve 5 olmayabilir. -M |
|
![]() |
|
kurtulus55
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Subat-2015 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Subat-2015 tarihinde 19:21 |
|
Yillardir agiz kokusu ile ugrasiyorum ki bu 10 yilin �zerinde bir zaman... her t�rl� doktora muayene oldum gastrit refl� sin�zit tedaviseri g�rd�m dislerim i�in her t�rl� temizlik ve bakimi yaptirdim. ama �ok basarili olamdik. yalniz sizin ds�ylediginiz gibi girp ve nezle d�nemlerimde net bir sekilde agiz kokusunun azadigini hatta hissedilmedigini farkettim. Bunu en basta kullandigim antibiyotiklere baglasamda ssonra antibiyotik kullanmadigim halde bu kokunun grip nezle oldugumda azaldigini hissettim.
|
|
![]() |
|
latte
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Subat-2015 tarihinde 00:51 |
|
grip ya da nezle oldugumuz zaman burnumuz tikanir ve koku alamaz ya( bende �yle oluyor en azindan) o y�zden yani ge�ici koku kaybi nedeniyle agiz kokumuzun da gittigini d�s�n�yor olabilir miyiz acaba??
|
|
![]() |
|
bad-i saba
�ye
Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Subat-2015 tarihinde 01:17 |
|
Grip veya nezle durumunda koku ve tad alma duyularimiz etkilendigi i�in olabilir mi? Yani aslinda kokuda bir degisiklik yoktur da siz hasta oldugunuz d�nemde bu kokuyu hissedemiyor olabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |