![]() |
Endoskopi olacam . |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Endoskopi olacam .Gönderildi: 22-Subat-2015 tarihinde 22:07 |
|
Hafif korku var daha �nce olan arkadaslar varmi devlet hastanesinde olacam anestesiz.
|
|
![]() |
|
mmervve
�ye
Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Subat-2015 tarihinde 23:10 |
|
Merhaba Ahmet ben endoskopi oldum sigorta hastanesinde anestesiz oldum.a� karnina gidiyorsun
�ok korkmustum ama hi� korkulacak birsey yok benimki 10 saniye surdu sadece.bazilari kotu oluyomus ama bende oyle olmadi gayet iyiydi biraz �g�r�yorsun sadece o kadar.hortuma agzina veriyolar bogazina sprey skiyolar biraz bogaz uyusuyo zaten.sonra bir bakmissin bitmis.benim sonucum temiz �ikti sadece gastrit varmis. |
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 15-Eyl�l-2014 Konum: Aydin Durum: Çevrimdışı Puan: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2015 tarihinde 09:36 |
|
Doktor bana baryumlu film verdi sonuclari ne kadar saglikli oluyor endoskopiuye gore ?
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2015 tarihinde 14:22 |
Insallah benimkide temiz �ikar. Anestesiz olacam korkum islem sirasinda bir sey olurmu diye . Gastrit i�in tedavi verdimi peki |
|
![]() |
|
mmervve
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2015 tarihinde 23:20 |
|
Hayir endoskopi sirasinda bir sorun olmuyor dedigim gibi biraz �g�r�yorsun orda yardimci olanlar var sana ne yapman gerektigini s�yl�yorlar yutkunmucaksin burnundan nefes alacaksin.bu arada doktor gastrit icin bir hap Verdi bir ay kullan birak dedi bende kullandim arada mide yanmasi olunca iciyorum bir tane geciriyor hemen insalllah seninkide II cikar
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Subat-2015 tarihinde 23:48 |
Ne hapi verdi asit azalticimi ? ben oldum endoskopi hafif mide bulantisi var d�n oldum gastrit �ikti patolojiye sonu� bekliyorum. Sizcde normalmi mide bulantisi |
|
![]() |
|
mmervve
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Subat-2015 tarihinde 13:28 |
|
Evet normal bendede oluyordu hatta hala oluyo mide bulantim nexium adi galiba sabah a� karnina aliniyo.ama hala midemde sorun var ilaci biraktigim i�in galiba tekrar baslamayi dusunuyorum
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Mart-2015 tarihinde 20:57 |
|
Birincisi nasil oluyorda on saniye suruyor.iki inexium 20mg yatmadan once iciliyor mide icin zaten insanlarin cogunda hafif gastrit var demisti doktor bana sanirim.bana iki kez yaptilar sonkinde uyuttular fibroskopide
|
|
![]() |
|
mmervve
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Mart-2015 tarihinde 23:47 |
|
Birincisi herkesin mide sorunu bir degildir.ben mide yanmasi ve bulantisi sonucu gittim endoskopi ona g�re yapildi.demekki sorun buyuk olunca surede uzuyo.ikincisi nexium hapini illa yatmadan �nce alin diye bir kural yok.re�eteyi okumakta fayda var.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Mart-2015 tarihinde 16:44 |
Ge�en hafta oldum. 2 dakika s�rd� anestesiz ila�siz hi� bir sey olmadan 2-3 �g�rt� oldu takilma hissinden baska aci verici bir sey yok basit islem haftayida biyopsi sonu�u alacam |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |