Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

nefes kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Powershaped Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: nefes kokusu
    Gönderildi: 07-Nisan-2015 tarihinde 18:16
merhabalar Bende agiz kokusu uzun s�redir vardi ve eskiden agiz hijyenime dikkat etmezdim ve koku konusmadigim halde ortama yayiliyordu.Ben burnumdan verdigim nefesi hissediyordum ve kendimi k�t� hissediyordum Bademcik ameliyati oldum ve agiz hijyenine dikkat etmeye basladim. S�rekli naneli sekerler sakizlarla idare etmeye basladim. Ama hala burnumdan koku geliyor. Naneli sekerle birlikte ve ger�ekten ortama yayiliyor. Ne yapacagimi bilemiyorum. Insanlarin bakislarindan psikolojim bozuldu. l�tfen yardim edin!
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Nisan-2015 tarihinde 17:52
burundan geliyorsa et ve sin�zit kaynalidir.kbbye git baksinlar kamerali olanlar var �zellikle kamerayi sokuyorlar
Başa Dön
Powershaped Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Powershaped Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Nisan-2015 tarihinde 20:45
Kbb ye gittim bir sey �ikmadigini s�yl�yorlar Psikolojik olabilir diyorlar ama fiziksel olan bisey psikolojik olamaz. bu siteden �nce tek bende oldugunu d�s�n�yordum burnumdan koku geliyor diyince doktorlar bile sasiriyor genelde ayni teshis konuyor ya sin�zit geniz akintisi nedeni arastirilmiyor
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Nisan-2015 tarihinde 17:47
Bendede hem agzimdan hemde burnumdan geliyor,bendede sin�zit,geniz akintisi,kemik egriligi var ama yas k���k oldugundan ameliyat olamiyorum.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Nisan-2015 tarihinde 18:11
İlk gönderen: Powershaped Powershaped yazdı:

Kbb ye gittim bir sey �ikmadigini s�yl�yorlar Psikolojik olabilir diyorlar ama fiziksel olan bisey psikolojik olamaz. bu siteden �nce tek bende oldugunu d�s�n�yordum burnumdan koku geliyor diyince doktorlar bile sasiriyor genelde ayni teshis konuyor ya sin�zit geniz akintisi nedeni arastirilmiyor

sin�s rinse al burnunu yika her g�n %90 ge�ecektir.��nk� kendimden biliyorum sin�zitim vardi burnumu yikadim her g�n 2 saat aralik ile doktor verdi tabi ve ge�ti burundan gelen koku.

Disleri fir�alamak gibi buda burnu fir�alamak yikamak :)
Başa Dön
marln Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Aralik-2015 tarihinde 08:20
benimde burnumdan koku geliyor osuruk kokusuna benziyor doktor sinusin var dedi ilc ictim gitmedi.cozum bulamassam universiteye gitmicem galiba
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Powershaped Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Subat-2016 tarihinde 11:38
gittin mi ? Hala devam ediyor mu sende?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Powershaped Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Subat-2016 tarihinde 11:39
Yayilmasini �nlemek i�in birseyler yapiyor musun?
Başa Dön
sarraf96 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sarraf96 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Subat-2016 tarihinde 17:00
Eger burundan geliyorsa "Sinus rinse kit" al mutlaka dene. Farki g�receksin.
Başa Dön
Anact Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Anact Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mart-2016 tarihinde 20:33
İlk gönderen: marln marln yazdı:

benimde burnumdan koku geliyor osuruk kokusuna benziyor doktor sinusin var dedi ilc ictim gitmedi.cozum bulamassam universiteye gitmicem galiba

Ayni sorun bende de var ve ben de bu yil �niversite adayiyim.Yaklasik 3 yildir var bu hastalik ve �ok zor.Allah herkese sifa versin.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Mart-2016 tarihinde 19:06
burunda sin�s varsa arkadasin dedigi gibi sin�s rinse kit alin ila�ta degil zararda vermez alin bir sey kaybetmeseniz kullanin ge�ecektir. G�nde 3 saat ara ile kullanin doktorum �yle demisti
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mart-2016 tarihinde 14:40
arkadaslar ben ge�enler kirmizi et yedim koku normalden daha fazla artti sizde de oluyor mu acaba
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.