Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

bir sorum olacak

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı uzgun Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: bir sorum olacak
    Gönderildi: 01-Mayis-2015 tarihinde 13:24
Murat hocam simdi biz ne yapmaliyiz burundan gelen koku sinuztan post nazal akintisi beyaz az kalin sivi burunla ilgili her hangi bir sikayetim yok sadece sabah uyandigimda   sebepsiz yere en az bi iki kez habsururum baska hic bir sey yok burun egriligi filan kbb detayli bi muayine yaptirdim her sey temiz ama bu sivi akintisi durmuyo dislerimi en az dilimde dahil olmakla 5 kez fircalarim burnumu 3 kez tuzlu suyla yuyarim
Başa Dön
Search Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Search Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Aralik-2024 tarihinde 14:43
Merhaba,
Nefes kokusu problemi icin hormonal salinimi,i� salgi bezleri,bobrek ustu bezleri,androjen,dhea seviye vb. kontrolu icin endokronolojiyi onerecegim.
Bu kisimda bir sikinti var mi yok mu bunu iyice tespit ettirmeye calisin.
Cunku nefes kokusunun baslama zamani ergenlige denk geliyor.Yani hormonallarin zirve yaptigi donem.
Tahminim genetik bir yatkinligi olan farkli metobolizmalarda(alerjik vb olabilir) bu surec daha siddetli yasaniyor ve kronik sikintilarla devam ediyor. Sacli deride asiri yaglanma ve bazen koku, yagli cilt ve akne,egzama gibi cilt problemleri,asiri t�ylenme veya yersiz t�ylenme,sinirli ruh hali,ani kilo degiskligi,kalp atis hizinda artis,nefeste koku vb.
Bunu belki soyle dusunebiliriz; ortalama bir metobolizma ergenlige kadar ort. 60km hizla giderken,problemli yada farkli olan metobolizmalar hali hazirda �st limit olan 90km ile gidiyor ve limiti asmadiklari icin de sikinti olmuyordu.Ergenlik donemi sistem kendini guncelleyip yeni hiz limiti belirlediginde; normal metobolizmalarin hizi ancak 90km oluyor fakat farkli olan metobolizmalar 120-150km ye cikip, sikintiya neden oluyor.
Herkeste ilave farkli bir sikinti meydana gelebilir.Baska ne gibi sikintilar nefes kokusuna eslik ediyor ise bunlari da doktorla paylasirsaniz hangi hormonda sikinti oldugunu anlayacaktir diye dusunuyorum.
Kac kisi midesinde,alt-�st solunum yollarinda,bagirsaklarinda bir sikinti yasadiginda nefesim kokuyor diye doktora gidiyor ki.Daha farkli ayirici beliritileri oluyor bu organlardaki rahatsizlilarin.
Insallah bu onerim isinize yarar.
Herkese sifa olsun.
Başa Dön
�mitlibiri Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ümitlibiri Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ocak-2025 tarihinde 00:50
Arkadaslar merhaba 33 yasindayim, 6 yasinda hissetmeye basladigim agiz kokusu problemim var lise d�nemimden beri de ��z�m bulmaya �alisiyorum. Bu durum beni �yle hassas duygusal problemli biri yapti ki bence bunun sayesinde klinik psikolog oldum. Dis�i, gastroentoloji, KBB bir �ok doktor gezdim tetkik yaptirdim. Her seferinde antibiyotik kullandigimda koku 1 ayligina tamamen ortadan kalkti fakat geri geldi. Bu arada sifa aramaya hep devam ediyorum en son Aytug hocaya gittim, oradaki s�re�te de koku gitti ama geri geldi. Testlerinde tamamen mide bagirsak kismindaki sonu� 200 �st� �ikti, agiz i�i koku olan ilk kisimda �ok az bir sonu� �ikti hatta hoca biraz sasirdi bu kadar yogun tip 3 Kismi varken 1. Kismin az �ikmasina. Hikayem �ok uzun fakat daha fazla ayrinti girmeyecegim. Sadece yakaladigim bir ayrinti var. Aytug hocadan sonra tekrar bagirsak mide durumuna odaklanmistim, sibo diyeti uzun a�lik mide ila�lari vs gibi ��nk� Hoca net bir sekilde tip 3 oldugumu belirtti. Sonrasinda farkettigim durum kizimin sayesinde oldu. 3 bu�uk yasinda bir kizim var, dogdugundan beri agiz kokusu olacak diye �ok korktum hep takipteydim. 2 bu�uk yasinda agiz kokusu basladi, nasil kahroldugumu tahmin edersiniz. Doktoru alerjik rinit tanisi koydu, burun spreyi ve zaditen damlayi �ok d�zenli 6 ay kullandiktan sonra kizimdaki koku son buldu. Sonra ben de alerjik rinit �zerine gitmek istedim. ��nk� annem k���kken �ok hasta oldugumu s�ylerdi ve geniz etim alinmisti. Annnem de �ok hasta olan bir �ocukmus ve onun da agiz kokusu vardi. Doktora gitmedim daha, zaten �ncesinde de kbbye olduk�a gitmistim ve bu ihtimali elemistim. Simdi 4 g�nd�r kafama g�re bu ihtimalleri g�z �n�nde bulundurarak fexadyne ilaci kullaniyorum, azalma oluyor gibi hissediyorum ama kolumu yaladigimdaki koku ge�medi. Size sormak istedigim su, Aytug hoca net bir sekilde kokunun mide bagirsakta geldigini s�ylerken aslinda rinite bagli bir durum yasiyor olabilir miyim kizim gibi? Ve rinite bagli kokusu olup ��z�m bulan var mi ? Burada bu konuya daha �ok emek vermis bilgili kisiler ve Murat hocam var, bana ne �nerirsiniz ? Simdiden tesekk�r ederim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.