Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Koku sorunu dogustan olan arkadaslar

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aysel Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Koku sorunu dogustan olan arkadaslar
    Gönderildi: 21-Mayis-2015 tarihinde 19:33
Arkadaslar Merhaba. Hepimizin sorunun ortak. Bu sorunu benim gibi kendini bildiginden beri yasayan olup da iyilesen var m? Bunu merak ediyorum ��nk� sorunu sonradan ortaya �ikan arkadaslarin bir seklde iyilestigini g�r�yorz. Umudum iyice azaldi. Allah yardimcimiz olsun.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mayis-2015 tarihinde 21:36
Ben 12-13 yasimdan beri �ekiyorum. Belki �ncesi de vardir hatirlamiyorum. �ok s�k�r kurtuldum
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mayis-2015 tarihinde 11:36
Bir kisinin kurtulmasi ne kadar guzel.
Cok sevindim adina Mehmet kardes
Başa Dön
delikanli06 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı delikanli06 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mayis-2015 tarihinde 20:54
Sorunu nasil ��zd�n�z mehmet bey bu konuda yazarmisiniz...
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mayis-2015 tarihinde 12:51
Mehmet kardes cok kere nasil kurtuldugunu yazdi.
Ve sanirim artik yoruldu!
Site de arastirin bulursunuz Delikanli06
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.