Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agiz kokum yok oldu sira nefes kokusunda

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Agiz kokum yok oldu sira nefes kokusunda
    Gönderildi: 26-Mayis-2015 tarihinde 14:52
Merhaba arkadaslar. Ben bazi sebeplerden dolayi agiz kokusundan kurtuldum. Kullandigim seyleri s�yleyim hangisinin etkisi oldugunu bilmiyorum. �nce 3 paket falan nidazol kullandim. Tabi etkisi ge�ti. Sonra kudret nari propolis kullandim ondan da 4 paket. Ardindan sirkeyi denedim. Sonra sarimsak limon k�r�n� yaptm. Yanliz bunlardan hangisi faydali oldu hi� bilmiyorum. Belki zarari da olmustur ama agiz kokum ge�ti. Belki de yediklerime i�tiklerime dikkat ettigimden olabilir. Gelelim asil meseleye nasil anladn kokunun ge�tigini kokuyu zaten biz hissedemiyoruz derseniz, ben normalde agzimi hohladigim zaman kokuyu aliyordum. Siz aliyor musunuz bilmiyorum.
Nefes kokusu var miydi yeni mi oldu bilmiyorum ama kokum hi�bir zaman ge�medi. Agiz kokusu bitti simdi nefes kokusu var. Bunu da dilimi kbb ye gittigimizde bagdemciklere bakan doktorun tahta �ubugu bastiridgi gibi dilimi baya bi �ne dogru a�iyorum. O zaman hohladigimda daha garip bir koku geliyor. Hocam sizce bu mide bagirsakla alakali olabilir mi ya da baska birsey s�leyebilir msiniz. Bir an evvel bundan da kurtulmak istiyorum.
Başa Dön
Magdur42 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2015 tarihinde 16:26
Birde ekleyim dilimdeki beyaz tabaka �ok az.. Hocam birsey s�yleyebilir misiniz
Başa Dön
Aleho Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Aleho Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2015 tarihinde 10:55
Magdur kardesim tavsiyem bida antibiyotik kullanma bakteri hem diren� kazanir hemde faydali bakterileri kaybedersn ibs olursun propolis olayina gelince daha �nce biyere yazmistim bunlarin antibakteriyel �zellikleri var bakteri duvarini par�aliyomus arilar konularinin g�venligi i�in �retiyolarmis bide sen sarimsak k�r� vs eklemissin birde Bu ari �r�nleriyle Halsizlik ten kurtulan konustugum kisi var
Başa Dön
Magdur42 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2015 tarihinde 14:00
Kardesim peki benim skntim mide veya bagirsak mi dersin ?
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Ocak-2017 tarihinde 23:27
Bana kalirsa bagirsaklardan kaynakli. Mide olsa en azindan gastrit vs olmasi gerekmezmiydi?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.