Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Daha 15 yasindayim

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bikkinnn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Daha 15 yasindayim
    Gönderildi: 17-Haziran-2015 tarihinde 11:14
Evet ben lise 2. Sinifa ge�tim. Kendimi bildim bileli agzim kokuyor. 9-10 yasimdan beri Hatirliyorum. Ve asiri kokuyor. Aileme s�yledim. Hatta babamla doktora gittik. KBB'a. Ama doktorlar �nemsemiyor ki. Ila� verip ge�ti sin�zit ilaci. Bi umut kullandim ne fayda. Sonra onu da biraktim, laf olsun diye verilmis sonu�ta. Annem babam desem benim ne denli zorluk �ektigimi bilmiyorlar bile. Onlara g�re hi�bir problem yok, disini fir�ala ge�er misali. Ama Ge�miyor anne, Ge�miyor baba..! Biktim artik ben ya biktim. Lisede 1. Yilim bitti iste. Ama ne zorlukla, utan�la. �zellikle okulda,arkadaslarin Arasinda �yle zor ki. Konusamiyorum ya, biri �ikip agzin kokuyor diyecek diye �yle korkuyorum ki. Herkes 5li 6li grup oturup konusuyorlar diyelim. Ben onlarin Arasindan hemen uzaklasiyorum bir k�seye. En �ok istedigim �zg�rce g�z G�ze konusabilmek arkadaslarimla. �gretmenler de ayni sekilde. Agzi igren� kokan bir �grenci. Kimseyle dertlesemiyorum ben. Yan yana oturup, ayni koltuga oturamiyorduk kimseyle. Yakin mesafeye ge�emiyorum mahcubiyetimden. En yakin arkadasimla bile rahat rahat muhabbet edemiyorum ben. Her konuda Asosyal oldum �iktim. Diyecek onca seyim varken bir ortamda ben agzimi a�amiyorum. Olmasa su illet! Hayatimi yasasam dolu dolu! Neden ben diye soruyorum neden? Ya gelecegim? Bir erkek arkadasim bile olamayacak. Yan yana konusamayacagim onunla, g�zg�ze konusamayacagim. Sarilamayacagim ona. Hangi erkek agzi kokan pis bir kizi ister ki? Hayatim boyunca yalniz yasayacagim. 50 yasina gelmis tek basina yasayan yasli bir kadin. Hayat arkadasim olamayacak. �ok korkuyorum gelecekten. Yardim et Allah'im...
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Haziran-2015 tarihinde 19:07
Bunlari bizde dusunuyoruz. Bende bir kiza sarilmak suratina dogru konusup opmek istiyorum. Neyseki burnumdan koku gelmiyor. Oyle olanlarin durumu cok kotu.

Kisa sureli agiz kokusuz yasamak istiyorsan Flagyl ilacini kullan.
Başa Dön
Aleho Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Aleho Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Haziran-2015 tarihinde 11:10
�ncelikler en iyi destek�in anne ve baban olur onlarinda senin agiz kokunu almasi ve kabul etmesi gerekir iste o zamanda durumun ciddiyetini anlarlar veya anlatirsin moralinin bozuk oldugunu ailene hissettirki onlar �nemsesin seni doktorlara g�t�rs�nler Dis�i KBB felan iyice muayene ettirsinler yani doktorlarda bi sonu� �ikmazsa Anne veya baban doktora diyebilmeli peki benim �ocugumun agzi niye kokuyo diye bak yasin daha k���k doktorlar seni ciddiye almazlar psikolojik gibi seylerde s�ylerler ama Anne ve Baban ciddi bir sekilde konusursa doktolarda isini ciddi yapar kesinlikler Anne ve babandan yardim al durumun ciddiyetini hissettir.

Ncort arkadasim flagly kullan demissin ben sana katilmiyorum herkesin agiz kokusu ayni sebepten olmaz ayrica bilin�siz antibitoik kullanimini ge�tim Antibiyotik kullanmak insanlari ilerde daha ciddi sorunlarla karsilastiriri bunun en b�y�k �rengide Bagirsaklardaki yararli bakterilerin �lmesi ve bagisikligin d�smesi.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.