![]() |
bogazdan gelen par�a |
Yanıtla
|
| Yazar | |
gepupagep
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Agustos-2014 Konum: Burdur Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: bogazdan gelen par�aGönderildi: 18-Haziran-2015 tarihinde 10:33 |
|
sabah kalktigimda bir anda bogazimdan bir par�a geldi kanli bi par�aydi sari renkte vardi tam inceleyemedim bi an telas yapip t�k�rd�m. hocam bu ne olabilir agiz kokusuyla bir baglantisi var midir acaba
|
|
![]() |
|
gepupagep
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Haziran-2015 tarihinde 19:59 |
|
murat hocam bi fikriniz yok mu cevap verin lutfen
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Haziran-2015 tarihinde 21:11 |
|
Bilmiyorum. Her(hi�) bir sey olabilir.
Bir doktora g�r�nmeye ne dersiniz? -M |
|
![]() |
|
bikkinnn
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Mart-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Haziran-2015 tarihinde 21:43 |
|
Ben doktora g�r�nd�m dalga ge�er gibi yemek artigi dedi. Hi� ilgilenmedi. Ve agiz hijyenine dikkat et dedi. Ben sanki dikkat etmiyorum. Dogru doktoru bulmak da �nemli
|
|
![]() |
|
gepupagep
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Haziran-2015 tarihinde 10:20 |
|
Dimi dogru s�yl�yosun ben de gidicem bu hafta i�inde bakalim ne s�yleyecek yazarim buraya. Umarim ge�istirmez de yine bi doktorun yanindan buruk ayrilmayiz
|
|
![]() |
|
gepupagep
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Haziran-2015 tarihinde 12:58 |
|
bug�n doktora gittim bogazimdan gelen par�a i�in yemek artigidir dedi. Bogazimda bir sey var yutkunuyorum gitmiyo dedim �ok mu streslisin dedi o stresten olur oradaki kaslar kasilir dedi. Bogazima bakti bir sey goremedi burnuma bakti alerjin var dedi ama cok onemsemedi kisacasi kbb yollu bir sey bulamadi. Ama yinede cok ilgiliydi sikintima �are bulamasakta g�ler y�z� yeter canim doktor :) bogazima bakarken nefesimi cok rahat bi sekilde alacak yakinliktaydi ben hi�bir koku alamadim dedi ama dislerimi fircalayali bir saat olmustu ondan alamadi buyuk ihtimalle olsun yine de bazi zamanlarda agiz kokusunun gecebilecegini bilmek guzel :) dislerimin arka tarafinda dis taslarim varmis onlari temizleticem bi de �lserim oldugu icin dahiliyeye yonlendirdi tabiki bunlari da ramazandan sonra halledicem umarim sorun bulunur bu sefer yazarim buraya. Aslinda baska bir seyden bahsetmek istiyorum bu sorunu yasayanlarin bazilarinda �ok k�t� bir tat hissi oluyor ya s�rekli bende de �ok rahatsiz edici bir sekilde var. Bu tadin en �nemli sebebi b12 vitamini ve demir eksikligiymis. Mide rahatsizliklari da b12 eksikliginin bir nedeniymis. Yani b12 takviyesi yapacak yiyecekler tuketirsek iyiye giden sonu�lar alabiliriz sanirim bu tadin gitmesi i�in. C�nk� sanki bu tat gitse koku da gidicekmis gibi hissediyorum. Yani agiz kokusu cekenlerde agizda cok kotu bir tat da oluyorsa mide kaynakli bi sorunu olmasi cok daha yuksek ihtimalmis bu nedenle ilk olarak sorunu burda aramalari mantikli olacaktir. Neyse benden bu kadar Allah hepimize sifa versin kalin saglicakla :)
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Agustos-2022 tarihinde 18:06 |
|
Arkadaslar sunu farkettim agiz kokusuna sahip �ogu kiside bademcik tasi var saglikli insanlardada bu tas �retiliyormu bizi digerlerinden ayiran bu tassa bunun uzerinden y�r�meliyiz.
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Agustos-2022 tarihinde 18:46 |
Selen hanim bu konu islenmisti, hatirlar misin bilmem, 5-6 ay �nce Murat bey instagram canli yayininda KBB uzmani bir doktoru konuk etmisti, sanirim o demisti belki de Murat hoca da demis olabilir; Bademcik tasi �ok kiside var ama herkeste koku yapmiyor ��nk� agzinizdaki koku t�k�r�kle bademcik ceplerine girip ordaki taslari da kokutuyormus. Yani s�yle d�s�n�n, bi tutam hidrofil, sterilize edilmis pamugu doktor bademciginizle bogazinizin arasina bir yere iyice yerlestirse ve 12 saat sonra �ikarip koklatsa o da pis kokacak ��nk� t�k�r�kle beraber o da islanip kokuya maruz kalacak. |
|
![]() |
|
Selen123
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Agustos-2022 tarihinde 22:13 |
|
�ylemi izlemedim o canli yayini ama bu g�r�s bana hi� mantikli gelmedi ��nku ben bademcigimi aldirmadan �nce �ok b�yuk bi bademcik tasi kendilignden d�smustu ve bendeki koku birden kesildi eger sahip oldugum bi koku olsaydi bademcik tasi dusuncede olurdu zaten �ok zaman gecmeden yenisi �retilio.simdide ayni takilmayi ve kokuyu hissediorm muhtemeln vucut urettigi icin bi yerlere tutunuolar bogazmda bademciklerimi aldrmak bana ekstr bi eziyet ve bagiskligimi �okerten bi hata oldu yani. Konumuza d�necek olursak bademcik taslari olan ve agzi kokmayan birine rastlayan varmi acaba aramizda..?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |