Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

her g�n sakiz �ignemek zararli mi?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı maslak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: her g�n sakiz �ignemek zararli mi?
    Gönderildi: 20-Haziran-2015 tarihinde 10:17
Arkadaslar/hocam
her gun �ilekli sakiz cignemek zararli mi bir yan etkisi var mi yani?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Haziran-2015 tarihinde 12:20
Dis asinmasi, bagirsak hareketleri, sindirim gazlari, salya artar.
-M
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Haziran-2015 tarihinde 16:57
yap�ak bisi yok mecbur �igniyoruz...
Başa Dön
delux Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı delux Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Haziran-2015 tarihinde 17:44
yinede katkisiz dogal sakiz cignemeye calisin,mide kaynakli agiz kokunuz varsa gundelik cozumlerden birisi bol su ve ustune birkac saat araliksiz sakiz cignemek...
Başa Dön
maslak Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı maslak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2015 tarihinde 08:52
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Dis asinmasi, bagirsak hareketleri, sindirim gazlari, salya artar.
-M

peki hocam bunlardan herhangi biri agiz kokusu yapar mi
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Haziran-2015 tarihinde 10:52
Bence yapmaz.
Ben hi� rastlamadim.
Kendi deneylerimde de agiz kokusunu azalttigini tespit ettim, fakat bir Japon yazar, sakiz agiz kokusu yapar diyor.

Nasil olsa bir s�re sonra sakiz konusu yine sorulacak. M�saade ederseniz bunlari biliyor muydunuz basliginda yanit vermek istiyorum
-M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.