Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Burunda ayak kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Burunda ayak kokusu
    Gönderildi: 23-Haziran-2015 tarihinde 17:58
Burnumun ici ayak koymuyor ama bazen ayak kokusu aliyorum. Tesadufen internette gordum aa bende de oluyor bu dedim. Neden boyle oluyor biliyor musunuz?
Başa Dön
kimki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kimki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 09-Agustos-2015 tarihinde 07:34
Su hastaligi bir arastir istersen..Yabanci bir forumda birisi buna benzer bir sorundan bahsetmis. Isovaleric Acidemia.
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 09-Agustos-2015 tarihinde 14:59
İlk gönderen: kimki kimki yazdı:

Su hastaligi bir arastir istersen..Yabanci bir forumda birisi buna benzer bir sorundan bahsetmis. Isovaleric Acidemia.

Sanirim bu vucut kokusu. Benim dedigim farkli. Hatta simdi oyle bir sey olmuyor.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.