Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

�inkolu dis macunu ve tip 1 mi acaba

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: �inkolu dis macunu ve tip 1 mi acaba
    Gönderildi: 17-Temmuz-2015 tarihinde 18:47
selam ben bu sikintiyi uzun s�redir yasiyorum �mr�m�n yarisi bununla ge�ti simdiye kadar bir ��z�mde bulamadim bu nedenle defalarca is degistirmek zorunda kaldim insanlar tarafindan cok zulme ugradim halada �yle falan iste iki sey merak ettim ben alman bi firmanin �inkolu dis macununu kullaniyorum bu �r�n� kullaninca koku bir saat i�in yok oluyor sonra tekrar olusuyo o zaman bu kesinlikle tip 1 koku t�r�m�d�r bunu sadece dis�imi ��zer ben istanbuldayim cok doktor gezdim devlette ama �zellere g�venemiyorsun suistimal edilecek bi durum sonucta dahiliye kkb akciger hepsi temiz �ikti bi neden bulamadilar tedavisi yok dediler kimide alenen alay etti bende artik kabul ettim gibi artik basima daha n isler acacak bilemiyorum ama tabi son �are bir ka� ��r�g�m� su isinli dolgu ile tedavi ettiricem ama umudum yok tabi bide kafama takilan baska soru her disi ��r�k olan veya disini hi� fir�alamayan kisininde agiz kokmuyor ailemde cevremde kimsede yok bunun bilinen baska tetikleyicisi var mi
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Temmuz-2015 tarihinde 12:57
Ben oxfresh cinkolu macun ve cinkolu gargara kullaniyorum ortalama etkisi 10 12 saat sana tavsiyem Murat hocanin formilize ettiqi gargari tavsiye ederim bide orabrus dil fircasi var onu al macunu ona koy dilini iyice fircala gerilere kadar tip 1 se bu iyi gelcek ama dis ipi kesin kullan
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Temmuz-2015 tarihinde 18:44
bu �r�n� bilmiyordum gargarasi biraz pahali geldi ama ��z�m olacaksa denenebilir ben lr aloe vera diye bi kozmetik markasinin dis macununu kullaniyorum aslinda etkisi uzun degil tabi buda sikinti ben su nano tech z yi denemek istiyordumda etkili bi �r�n galiba satisi durdurulmus onun �z�ld�m
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2015 tarihinde 07:59
aydin bey ben yeni yeni dilimi fircalamaya basladim az miktarda kanama oluyor sizce ne yapmaliyim nedeni nedir
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2015 tarihinde 15:20
Diliniz kaniyorsa dilinizi fir�alamayin.r4
-M
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Temmuz-2015 tarihinde 14:56
Sevgili hocam bende orabrusla dilimi fircalarken kanardi ama ben ustune gittim inatla simdi ne yaparsam kanamayor dilim
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Temmuz-2015 tarihinde 17:09
o dediginiz marka nedir neyi ifade eder bilmiyorum.
Dilin kanaMAmasi gerekir. Kaniyorsa dilinizi incitmeyin. Kanatmayin.
--
Dis eti i�in durum tersidir. Kanayan dis etinin �zerine gidip daha fazla kanatacak sekilde sert davranmanizda mahzur yoktur
-M

Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Agustos-2015 tarihinde 00:05
Gunde cinkolu ve gumuslu mavunla 5 kez dis fircalamak yerine daha uzun sureli bi urum var mi bildiginiz
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Agustos-2015 tarihinde 19:03
eksi s�zl�k'te biri "dudaklarinizi da fir�alayin, daha saglikli, dolgun olur" yazmisti. Bunu daha �nce duyan, uygulayan var mi? Dudaklarim �ok kurur, faydasi olur mu acaba?
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Agustos-2015 tarihinde 19:11
acaba buradaki arkadaslar arasinda da benim gibi kendi ailesi tarafindan da bu durum s�rekli y�z�ne vurulup evinde bile bir k�sede yalniz kalan var mi yoksa o sans sadece bana mi ait
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Agustos-2015 tarihinde 07:23
İlk gönderen: nahide nahide yazdı:

acaba buradaki arkadaslar arasinda da benim gibi kendi ailesi tarafindan da bu durum s�rekli y�z�ne vurulup evinde bile bir k�sede yalniz kalan var mi yoksa o sans sadece bana mi ait

Bu dogru ise fevkalade incitir ve ruhunuzda geri d�n�s� zor hasar birakabilir.
-M
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Agustos-2015 tarihinde 11:18
İlk gönderen: nahide nahide yazdı:

Gruba hos geldin, �ekinme kendine bir soda al dolaptan :)

Neyse ki karbonatli su sayesinde �zellikle annemden gelen "git dislerini fir�ala sinir etme beni" laflarindan kurtuldum.

@Murat hocam

Hocam ruhumda tamir edilemez derin tahribatlara da dediginiz gibi sebep olmus olaydir bu :)
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Agustos-2015 tarihinde 12:31
Yalniz degilsin nahid� incinmeye gelince coook dogrudur
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Agustos-2015 tarihinde 18:40
g�nderiyorum size
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Ekim-2016 tarihinde 22:42
hocam merhaba sizden yardim bekliyorum hocam tip 1 yetersiz agiz hijyeni ile ilgili problem degilmi , evet diyeceksinizki ben �ok defa anlattim oku fakat sunu demek istiyorum hocam bende geniz akintisi burun egriligi nefes problemi �ok defa anlattim bunlar belki agizimin i�inde dilde beyazlik yapma vesilesi olabilir mi? sizce ben �yle d�s�n�yorum sizin fikriniz nedir sabahlarida sarilik olusuyor birde hocam ben agzimi dis ve dili fir�alayip su i�tigim zamanlar yakindan konustugumda ailemdekiler koku gelmedigini sicak nefes kokusu geldigini k�t� koku gelmedigini s�yl�yorlar bu sicak nefes kokusu normalmidir her insanda olurmu? bende kapali alanlarda terleme sikilma nefes alamama ve stres agzimin k�t� koktugu kaygisi artmakta �zellikle dar otob�slerde hocam buna bagli bogazim agzim hemen �abucak kurumakta buda tip5 fakt�r�m� sezilebilir? tip1 ve tip5 olabilirmiyim hocam sin�zit nefes problemleri var fakat onlar asiri etken oldugunu d�s�nm�yorum sizin fikirlerinizi merak ediyorum

birde hocam tip1 i�in eger rica etsem hangi yollari izlemem gerekir siz mutlaka yazdiniz bunlari fakat tekrar bu konu altinda ama biraz derinlemesine tavsiye yazabilirmisiniz yapmam gereken yollari birde agiz gargarasi olayi var sizin �ok�a bahsettiginiz okumus oldugum bu gargara olmasi sartmi hocam tip1 i d�zeltmek i�in �rnegin dislerim sari dis aralarimdada plak var gibi dis arkalarimdada dis tasi gibi seyler var dis etlerim iyi degil 20 lik dislerimde g�m�de duruyor bunlarin yani sira dilimde bakteri olusuyor bunlar tip1 nedenimidir
Başa Dön
hamza171 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hamza171 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2016 tarihinde 01:27
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

hocam merhaba sizden yardim bekliyorum hocam tip 1 yetersiz agiz hijyeni ile ilgili problem degilmi , evet diyeceksinizki ben �ok defa anlattim oku fakat sunu demek istiyorum hocam bende geniz akintisi burun egriligi nefes problemi �ok defa anlattim bunlar belki agizimin i�inde dilde beyazlik yapma vesilesi olabilir mi? sizce ben �yle d�s�n�yorum sizin fikriniz nedir sabahlarida sarilik olusuyor birde hocam ben agzimi dis ve dili fir�alayip su i�tigim zamanlar yakindan konustugumda ailemdekiler koku gelmedigini sicak nefes kokusu geldigini k�t� koku gelmedigini s�yl�yorlar bu sicak nefes kokusu normalmidir her insanda olurmu? bende kapali alanlarda terleme sikilma nefes alamama ve stres agzimin k�t� koktugu kaygisi artmakta �zellikle dar otob�slerde hocam buna bagli bogazim agzim hemen �abucak kurumakta buda tip5 fakt�r�m� sezilebilir? tip1 ve tip5 olabilirmiyim hocam sin�zit nefes problemleri var fakat onlar asiri etken oldugunu d�s�nm�yorum sizin fikirlerinizi merak ediyorum

birde hocam tip1 i�in eger rica etsem hangi yollari izlemem gerekir siz mutlaka yazdiniz bunlari fakat tekrar bu konu altinda ama biraz derinlemesine tavsiye yazabilirmisiniz yapmam gereken yollari birde agiz gargarasi olayi var sizin �ok�a bahsettiginiz okumus oldugum bu gargara olmasi sartmi hocam tip1 i d�zeltmek i�in �rnegin dislerim sari dis aralarimdada plak var gibi dis arkalarimdada dis tasi gibi seyler var dis etlerim iyi degil 20 lik dislerimde g�m�de duruyor bunlarin yani sira dilimde bakteri olusuyor bunlar tip1 nedenimidir

@aydinmurat su arkadasa cevap verirmisiniz hocam problemi yasayanlarin %60-65ine uyuyor bu durum siz bu durumda ne �nerirsiniz
Başa Dön
ibrahimb Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ibrahimb Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Kasim-2022 tarihinde 16:34
Arkadaslar selam, ben de bu dertten m�zdaripim ama 3 farkli kisiye(ailem ve yakin arkadaslarim) sordugumda kokmadigini s�ylediler, annem ve abim de herkeste olan, normal nefes kokusunun geldigini s�yledi(abim s�t benzeri bi koku oldugunu s�yledi halbuki s�t �r�n� vs. yememistim).

Ben de biraz arastirdim Murat hocamin bloglarini ve videolarini izliyorum. Sifirdan baslayarak t�m problemlerin �st�ne tek tek gitmeyi d�s�n�yorum. Buna da tabii ki d�zenli dis ve dil fir�alamakla baslayacagim(d�zenli fir�alamiyorum). 20lik dislerim g�m�l�, implant olmasi gereken bir dis kaybim var vs. vs. tek tek sorunlarin pesinden gidecegim.

Bana dis fir�asi ve macunu �nerir misiniz. �inko i�erenleri g�rd�m forumda bir ka� kisi �nermis ama bir bilgim yok.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.