Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Alerji kaynakli agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aksan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Alerji kaynakli agiz kokusu
    Gönderildi: 24-Temmuz-2015 tarihinde 01:54
Arkadaslar kbb uzmani; agiz kokumun, alerjiden dolayi geniz akintim oldugunu ve bu durumun agiz kokusu yaptigini, neye alerjim oldugunu bulursak sorunu ��zebilecegimizi s�yledi. Bu durumda olan arkadaslar var mi??
Başa Dön
rifki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rifki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2015 tarihinde 01:53
ben de nacizane yaptigim arastirmalar neticesinde b�yle bir durumu epeyce d�s�nd�m ve hi� mantiksiz gelmiyor. s�yle ki bir �ok insan ile ayni seyleri yedigimiz ya da ayni ortami paylastigimiz g�z �n�nde bulundurulursa bizim b�nyemizin kabul etmedigi ya da farkli reaksiyon verdigi bir sey var , bu da akla alerjik bir durumu getiriyor. �n�ne kalici olarak ge�ilemeyen bir geniz akintisinin kuvvetle muhtemel her g�n farkinda olmadan yapilan ya da yenilen bir seyden kaynaklanabilir diye d�s�n�yorum. zaten ben de en kisa s�rede gerekli testleri yaptirmayi d�s�n�yorum.
Başa Dön
aksan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aksan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Temmuz-2015 tarihinde 13:13
alerji ila�lari iyi geldi, fakat toza veya baska herg�n karsilastigim biseye alerjim �ikmadi. Bende kan testi yaptirip (total IgE) tekrar bir kbb uzmanina gitmeyi d�s�n�yorum alerjim var evet ama sadece alerjinin bu kadar koku yapacagini d�s�nm�yorum, alerji sadece kokuyu tetikliyor
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.