Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

AGZIM KOKUYOR

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı agiz magduru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: AGZIM KOKUYOR
    Gönderildi: 02-Agustos-2015 tarihinde 21:38
HATIRLADIGIM KADARIYLA 6 YADA 7 YASLARINDA BASLADI BU BENDE SU AN YASIM 23 O SENELER KOKU BUG�NK� KADAR DEGILDI SU ANA �YLE BI KOKU VARKI SABAH KALKTIGIMDA ODAMI KOKUTACAK DERECE! AYRICA SABAH KALKTIGIMDA DILIMDE SARI TABAKA OLUYOR BAZEN OLMASA BILE ASIRI DERECEDE KOKUYOR BADEMCIKLERIM DELIK DELIK ALDIRSAM BI FAYDASI OLURMU SIZCE? 3 DOKTOR BAKTI BIRAZ B�Y�K AMA BI ANORMALLIK YOK DEDILER SADECE �ZEL BI HASTANEDE KAMERAYLA BAKILDIGINDA O DOKTOR SENIN AGIZ KOKUNU BASKA YERDE ARAMAYA GEREK YOK BADEMCIKLER DEDI VE BI S�RE I�IN ANTIBIYOTIK VE GARGARA VERDI ONLARI KULLANIRKEN GECTI AMA ONLAR BITINCE KOKU TEKRAR BASLADI DOKTOR BITINCE GEL BADEMCIKLERRINI ALALIM DEMISTI SIZCE NE YAPAYIM ALDIRIYIMMI AMA ALDIRMA KONUSUNDA �OK KARARLIYIM ARTIK GECSINDE HI� BISEY UMRUMDA DEGIL YETERKI KURTULUYUM!!
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2015 tarihinde 17:46
Aldir kardes. Doktorda �nermis hem.
Başa Dön
Gizoss Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gizoss Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Agustos-2015 tarihinde 19:34
Ayni durumdayiz. Benimde ilkokulda basladi ve hala devam edior koku 21 yasimdayim
Başa Dön
trouble Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı trouble Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Eyl�l-2015 tarihinde 10:15
   Benim koku problemim de ilk okul yillarinda basladi tersine ilk yillar koku �ok daha fazlaydi tabi o zamanlar agiz hijyeni yok, ��r�k dis �ok bunlar da kokuyu etkilemistir.

�niversite sinavina �alisirken karar verdim doktora gittim �zel hastaneye doktor sorun bademciklerde olabilir dedi sinavdan sonra aldirmaya karar verdim 5 sene ge�ti �zerinden daha yeni aldiracagim 15 Eyl�l de ameliyatim var.

Kokunun bademcik kaynakli oldugunu d�s�nm�yorum hatta bende bazen koku olmadigini bile d�s�n�yorum bug�ne kadar koku oldugunu s�yleyen �ikmadi �zellikle sordugum insanlar,kiz arkadasim bile bu konudan bahsedince dalga ge�tigimi d�s�nd�ler ama �ok az bir koku var ve beni o�ok etkiliyor onunda burun ya da geniz akintisi kaynakli oldugunu d�s�n�yorum ama se�enekleri azaltmak i�in bademcik ameliyati olacagim.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Eyl�l-2015 tarihinde 13:53
trouble pek mantikli bir karar verememissin. Murat hoca burada psikolojik olabilme ihtimali �zerine ka� kez yazi yazdi. Agiz kokusu �yle bir seydir ki; �evrenden tepki almaman imkansizdir. Birisi ikisi mutlaka y�z�ne �arpar yada hareketleriyle belli eder. Sizin aldiginiz cevaplar agiz kokusunun olmadigi y�n�nde. Tam bir tip-5 vakasi.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.