Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

orta kulak iltihabi ile iliskili koku -gitti-

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı julien Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: orta kulak iltihabi ile iliskili koku -gitti-
    Gönderildi: 04-Aralik-2015 tarihinde 16:37
arklar herkese selam,

kisaca �zet ge�mek gerekirse 3-4 ay �nce baslayan orta kulak iltihabimdan 10 g�n kadar sonra asiri k�t� kokulu bir sivi genzime dolmaya basladi. Karbonat, dil temizleyici, �inkolu agiz gargarasi, burun temizleme kiti ve onlarca antibiyotikten sonra augmentin 1000 mg sayesinde iyilestigimi d�s�n�yordum ki birka� hafta sonra tekrar koku geri geldi.

Anladim ki sol kulagimin i�i yine sismisti ve kokunun kulagimla iliskisini o an kurdum.

son zamanlarda asiri antibiyotik kullandigimdan bu sefer augmentin 1000 kullanmadim ancak normal bir antibiyotikle orta kulagim iyilesti, ardindan bir hafta kadar sonra da koku gitti.

Buradan tavsiyem, kulaginizda doluluk siskinlik hissediyorsaniz ve b�yle bir ge�misiniz varsa orta kulaginizdan kaynakli koku geliyor olabilir. anitibiyotiklerle �nce iyilesmesini saglamaniz gerekiyor tamamen (sislik inse bile antibiyotigi birakmayin, tamamen iyilesmesi i�in gerekli)

orta kulaginiza iyi bakin:) herkese ge�mis olsun.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Aralik-2015 tarihinde 00:02
benimde kokum orta kulak ile basladi aslinda iltihap akti k�t� kokulu birde eline s�rd�m� ge�mez o koku baya antibiyotik kullandim 1.5 ay filan ge�ti zar zor aradan 1-2 sene ge�ti

ge�en kulagimda siskinlik vardi temizlettim sanki 1 hafta agiz kokum yoktu kulaktaki kiri �ikinca doktor alet ile �ekince koku 3-4 g�n gitti
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Aralik-2015 tarihinde 18:01
Bir arkadasimiz forumda, bunu yillar �nce s�ylemisti. Orta kulak iltihabi koku yapiyor! Tedavi edilince agiz kokusu da ge�iyor.
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2021 tarihinde 22:16
Arkadaslar orta kulak iltihabi belirti olmadan seyrederim peki benim k���kken kulagim �ok siddetli agrirdi birka� defa dayanilmaz agri hissetmistim ama sonradan hi� b�yle bir durumla karsilasmadim sadeec ara ara sanki birsey yukari �ikip iniyormus gibi hissediyorum. Bana hi� rahatsizlik vermedigi i�in kulak �zerine yogunlasmadim ama detayli ilgilenmedigim bir kulak kaldi kulak iltihabi olup agiz kokus bu sorunla iliskili olanlar burdan bilgi verebilirmi
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.