Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Antidepresan ile tamamen iyilestim

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Antidepresan ile tamamen iyilestim
    Gönderildi: 12-Mayis-2016 tarihinde 03:26
arkadaslar bu baslikta daha �nce iyilestigimi s�lemistim
http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1884

neredeyse 1 yil olacak hala koku yok ve ilaci kullanmaya devam ediyorum(doktor kontrolunde tabi) aylar sonra foruma tekrar girdim ve hala iyilesememis �aresiz arkadaslar g�r�yorum ger�ekten �ok �z�l�yorum size neredeyse herg�n dua ediyorum gel gelelim ndn geri geldigime su y�zden geri geldim ben bu ila�la ger�ekten bazilarinizin belki de hepinizin kurtulabilecegine inaniyorum aranizda bu ilaci deneyip de sonu� alamayan varsa l�tfen yazsin ama bana kimse denememis gibi geliyor daha �nce nasil kullanilacagini yazmamistim sizin i�in onu da yaziyorum bu ilacin i�inden siringa gibi birsey �ikiyor �zerinde 50 mg dan 400 mg a kdr dereceler var ben her aksam 200 mg olmak �zere kullaniyorum ama ilk baslayanlar aksam 200 mg sabah 50 mg olmak �zere g�nde toplam 250 mg alabilirler bu ila� bana fayda edene kdr denemedigim ila� kalmamisti nasil olduysa sadece bu ila� beni iyilestirdi umarim size de fayda eder ve bu hepimiz i�in bi d�n�m noktasi olur.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mayis-2016 tarihinde 11:59
Tip5 grubundanmissin ve bunla d�zelmis. Hala neden kullaniyorsun anlamadim
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Mayis-2016 tarihinde 00:44
ben bu ilaci ndn hala kullaniyorum diye sorulmus ��nk� ilacin dozunu azaltinca koku geri geliyor + ben tip5 fln degilim bunu �nceki mesajlarima bakarak anlayabilirsiniz ne yasadigimi bir ben bi allah biliyor ztn tip5 olsaydim size bu ilaci �nermezdim mucize su ki psikolojik bi ilacin hem agizdan hem burundan gelen k�t� kokuyu kesmesi(bu durumda ben tip1+tip4 oldugumu d�s�n�yorum) bir de bu ilaci arastirirken eksi s�zl�ge fln girdiyseniz ilk yorum g�z�n�z� korkutmus olabilir ila� i�in 297 lira fln denmis o belki tablet olanidir bilemiyorum yalniz benim dedigim sol�syon olani onun da fiyati 30 k�s�r lira civari bisey bostan yere o kdr ila� kullandiniz bug�ne kdr antibiyotikler,mide koruyuculari,mantar ila�lari vs. (kendim de kullandim ordan biliyorum) bir de bu ilaci deneseniz ne �ikar belki de ger�ekten size de ��z�m olur.
Başa Dön
�mitvar Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ümitvar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Mayis-2016 tarihinde 13:29
Afaff arkadasim bu ilaci sana doktor mu yazdi? Hangi b�l�me gittin biraz a�iklarmisin? Yazdiklarin cok tuhafima gitti dogrusu
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Mayis-2016 tarihinde 21:14
ben ilk baslarda sorunumun mide bagirsak kaynakli oldugunu d�s�n�p(��nk� �yle agir bi koku hissediyordum) uzun zaman gastroenteroloji doktoruna gittim endoskopi ve kolonoskopi oldum gastrit refl� vb. seyler �ikti �ogumuzda oldugu gibi bunun i�in mide koruyuculari ve antibiyotikler kullandim antibiyotikler ise yaradi yalniz yine �ogumuzda oldugu gibi ila� bitince koku geri geldi s�rekli bu kokuya g��l�, bagisiklik kazanmis bi bakterinin ndn olabilecegini d�s�n�yordum bu y�zden doktordan daha g��l� antibiyotikler vermesini istedim doktora bu teklifim brz farkli gelmis olacakki bir de beni bir psikolog arkadasinin g�rmesini istedi istemeye istemeye ona gittim bu sefer psikologun verdigi ila�lari kullanmaya basladim ilk verdigi ila� sonrasinda kokuyu hissetmemeye basladim ama koku gitmemisti burdaki bazi arkadaslarin yasadigi sorun gibi kokuyu ben alamamaya basladim yoksa koku orda duruyordu gelen tepkilerden bunu anlayabiliyordum doktora bu ilacin benim koku almami engelledigini s�ledim ve bu y�zden ilaci birakmak istedigimi s�ledim saolsun anlayisla karsiladi artik �midim baya baya azalmisti tekrar gastroenteroloji doktoruna gidecektim ki psikologum bu sol�syonu �nerdi ve v�cuttaki t�m k�t� kokulari kesecegini s�ledi b�y�k bi �mitsizlikle ve inanmayarak son olarak ta bu ilaci kullanmayi kabul ettim ilaci kullandiktan sonra biseylerin farkli gittigini hissediyordum agzimin daha ferah oldugunu ve burnumdan gelen k�t� kokunun da azaldigini fark ettim g�n ge�tik�e 1 hafta 2 hafta derken 1 ay sonra hem agzimdaki hem burnumdaki kokunun tamamen ge�tigini fark ettim benim i�in bi mucizeydi dogrusu hi� umudum kalmamisken iyilesmistim hani y�zde 1 bile olsa tip5 hastasi oldugumu d�s�nsem bu kokuyu kendi kendime yarattigimi d�s�nsem inanin sizi bosa umutlandirmak istemem ama �evreden aldigim tepkiler,kokuyu kendim �ok rahat hissedebilmem vs. benim tip5 hastasi olmadigimi g�steriyor bu y�zden de bu ilacin benim gibi hem agzindan hem burnundan (�zellikle burundan daha fazla) koku gelen arkadaslar i�in bi �are olabilecegini d�s�n�yorum eger i�inizden birisi veya birileri bu ilaci deneyip 1 hafta sonra olumlu veya olumsuz bi sonu� g�r�rse l�tfen buraya yazsin ki baskalarinda da bende oldugu gibi ise yariyor mu yaramiyor mu hep beraber g�rm�s oluruz.
Başa Dön
Hope Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hope Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Mayis-2016 tarihinde 17:21
Ilacin adini tekrar yazar misin?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Mayis-2016 tarihinde 23:25
Kardes sen hi� disaridan tepki aldin mi s�zl� olarak diyorum! Yani akrabadan olur arkadas �evreden olsun... Mesela ben tip 5 olamam ��nk� hem kendim hissediyorum hemde cevremden hi� denmediyse 30 kere s�ylendi agzin kokuyor diye. Merak ettim sadece cevaplardan sevinirim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Mayis-2016 tarihinde 23:33
Amis�lpirid ilacin etken maddesi... Herhangi bir iliskisi yok agiz kokusu ile
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Mayis-2016 tarihinde 03:57
arkadaslar burada herseyi yazmisim ztn neden tekrar tekrar ilacin adini istiyorsunuz anlamadim
http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1884
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Mayis-2016 tarihinde 14:58
İlk gönderen: Mehmet Mehmet yazdı:

Kardes sen hi� disaridan tepki aldin mi s�zl� olarak diyorum! Yani akrabadan olur arkadas �evreden olsun... Mesela ben tip 5 olamam ��nk� hem kendim hissediyorum hemde cevremden hi� denmediyse 30 kere s�ylendi agzin kokuyor diye. Merak ettim sadece cevaplardan sevinirim

evt aldim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Mayis-2016 tarihinde 17:21
O zaman �ok ilgin� bir durum. Murat hocanin g�r�s�n� merak ediyorum
Başa Dön
by_arda2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı by_arda2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mayis-2016 tarihinde 00:53
Arkadas agir tip5 vakasi. Dedigi antidepresan ve solusyon kronik sizofren ,halisunasyon vb seylerin tedavisinde kullaniyor. Disardan aldigi tepki ise ya halisinasyon yada cok az ornek ile [1 3 kisi] aldigi ve an belkide az hijyenden kaynakli koku olabilir.
Murat hocam bu basit bi konu degil, insanlar yanlis yonlenip o ilaclari kullanabilirler. Lutfen sizde bunun tip5 oldugunu soyleyin ve insanlar bu hastalik ugruna denemedigi seyler adina bir yenisini eklemesin.
Bu arada bende koku almayan forumdaki nadir kisilerdenim.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mayis-2016 tarihinde 15:23
İlk gönderen: by_arda2 by_arda2 yazdı:

Arkadas agir tip5 vakasi. Dedigi antidepresan ve solusyon kronik sizofren ,halisunasyon vb seylerin tedavisinde kullaniyor. Disardan aldigi tepki ise ya halisinasyon yada cok az ornek ile [1 3 kisi] aldigi ve an belkide az hijyenden kaynakli koku olabilir.
Murat hocam bu basit bi konu degil, insanlar yanlis yonlenip o ilaclari kullanabilirler. Lutfen sizde bunun tip5 oldugunu soyleyin ve insanlar bu hastalik ugruna denemedigi seyler adina bir yenisini eklemesin.
Bu arada bende koku almayan forumdaki nadir kisilerdenim.

sen bu kafayla dvm et masallah doktor gibi hmn teshisi koymussun ilacin hangi durumlarda kullanildigini biliyorum o y�zden adina mucize diyorum ztn ilaca gelince neredeyse 1 yildir kullaniyorum bisey olsa bana olurdu merk etme ztn kullanmak isteyenlere 1 hafta kullanin diyorum eger etki etmezse birakabilirler en bastan beri ne diyorum y�zde 1 bile tip5 olma ihtimalim olsa insanlari burada bosuna umutlandirmam ve yanlis y�nlendirmem ama sen anlamak istemiyosun galiba aman sen kullanma
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mayis-2016 tarihinde 17:54
afaf isimli arkadasimiz her ne mekanizma ile olursa olsun �ok basarili bir sekilde tedavisini y�r�t�yor. Bir sekilde mutlak basariyi yakalamis. Sevincimiz b�y�k.

Bu durumu bizimle paylastigi i�in minnettariz. Benim konusmam tedavinin gidisini olumsuz y�nde degistirebilir. Biliyorsunuz ben agiz kokusu tedavi etmiyorum, benim bu ila�la ilgili bir bilgim yok

Grubumuzda daha yetkili ve deneyimli hekim arkadasim var. Kendisine konu ile davet yolladim. Arzu ederse o konusacaktir.
-M
Başa Dön
by_arda2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı by_arda2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mayis-2016 tarihinde 00:52
İlk gönderen: afaff afaff yazdı:

sen bu kafayla dvm et masallah doktor gibi hmn teshisi koymussun ilacin hangi durumlarda kullanildigini biliyorum o y�zden adina mucize diyorum ztn ilaca gelince neredeyse 1 yildir kullaniyorum bisey olsa bana olurdu merk etme ztn kullanmak isteyenlere 1 hafta kullanin diyorum eger etki etmezse birakabilirler en bastan beri ne diyorum y�zde 1 bile tip5 olma ihtimalim olsa insanlari burada bosuna umutlandirmam ve yanlis y�nlendirmem ama sen anlamak istemiyosun galiba aman sen kullanma

Kardes yanlis anlama ,senin iyilesmene senin kadar sevindim. Fakat ben realist biriyim. samimi s�yl�yorum mantigima yatmadi dediklerin. A nesnesi X isine yariyorsa Tesad�fi Y isinede yaramaz. Bir m�hendis g�z�yle bakiyorum olmuyor.
Sunlari merak ediyorum;
1-) Kokuyu Hissedebiliyor musun?
2-) Ka� kisiye sordun ve 'Evet kokuyor' cevabi aldin.
Simdi bu sorulara y�zeysel cevap yazdin fakat , tip 5 vakalarinda kisi koku hissediyor ama aslinda koku olmayabiliyor. baskasina sorup evet cevabini alman durumu degistirir. O y�zden bu cevabin benim i�in �nemli.
3-)tip2 vakasinda bu ila� ise yararmi?, bilgin varmi ?

Bu arada aklima su geldi, ben bi ara kokudan kurtulmustum. Tabi sorarak anliyorum. O hafta ben antibiyotik tedevimi bitirmek �zereydim (bademciklerde beyaz aft yarasi gibi seyler vardi, bademcik tasi degil) ve s�rekli tuzlu su ile burnuma �ekip temizlik yapiyordum. ayrica bitkisel bi damla almistim onunda geceleri damlatiyordum. O damla burnumu a�iyor ve rahat nefes alabiliyordum.
Sonra bunlarin hepsini biraktim. bi ka� g�n sonra koku geldigini hissetmistim tepkilerden. Ben Tip2 oldugumu biliyorum. burnumdan fazlaca h2 gazi geliyor. Acaba bu durumda beni hangi yaptigim islem kurtardi ? ayrica ,o damladan bulamiyorum artik

Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mayis-2016 tarihinde 14:30
1-evt hissedebiliyorum sana s�yle diyim sadece burnumdan gelen koku odanin havasini degistirmeye yetiyordu sabahlari odam k�k�rt gibi kokuyordu
2-kimseye sormadim ama yeterince tepki aldigima inaniyorum sayisini hatirlamadigim kdr �ok
3-tip2de de koku burundan geliyor diye biliyoum genelde buna sin�zit,geniz akintisi vb. ndn oluyor bende sin�zit ve geniz akintisi yoktu yalniz s�yle bi durum vardi yutkunurken koku daha belirginlesiyordu ve koku burnumdan geliyordu a�ik�asi tip2 ye giriyor muydum bilemiyorum ama sanmiyorum ila� ise yarar mi kismina gelince denemeden bilemeyiz
Başa Dön
gizemmmm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Nisan-2017 tarihinde 13:14
Herkese merhaba arkadaslar.Sonuna kadar okumanizi rica ediyorum.Biraz uzun olacak kusura bakmayin :) Aslinda o kadar �ok sey var ki bu yasima gelene kadar..Buralara sigmaz.Iyi seylerden bahsetmeye �alisacagm :) iyilestikten sonra foruma hi� girmeyip bencilce davrandigimi farkettikten sonra bu yaziyi yazmaya karar verdim.Belki benim gibi olan arkadaslara bir umut isigi olursa ne mutlu bana.Uzun zamandir girmiyordm foruma.Murat hoca da hep s�ylerdi iyilesenler tekrar ayni olaylari hatirlamamak i�in foruma gelmiyorlar diye ve �ok kiziyordum neden,nasil iyilestiklerini anlatmadan bencilce gittiklerini..Bende onlardan biriydim aslinda.12 yasimda baslamisti hersey Konustugumda insanlarin burunlarini kapatip y�zlerini eksitmesiyle..�st �ste olunca bu durumlar pisikolojik kismi da bas g�stermeye baslamisti.Ilkokulda sessiz korkak bir �ocuktum.12 yasima kadar ortaokula ge�meden �nce ilkokul hocam haketmedigim halde siddet uygulardi.Dudagimi dahi patlattigini hatirliyorum.Bilerek silgimi yere d�s�r�rd�m tahtaya beni kaldirip d�vmesin diye ama her seferinde beni kaldirirdi..Annem ve babam tabiki biliyorlardi baska bir sinifa almak istediler ama �ocuk akli arkadaslarimdan ayrilmak istememistim.Karsi da �ikamiyorlardi k�yden gelmistik,cahillik var hocaya karsi �ikilmaz..Bunlari size niye anlatiyorum?Psikolojik kismina da y�n vermek i�in.Bunun bir baslangici oldugu gibi nedeni de olmali degil mi?Ilkokul neyseki bitmisti.Ortaokulu da birincilikle bitirmistim :") Koku devam ediyordu tabiki yine sessiz,kendi halinde bir kizdim.Akrabalarimiz gulyabani derdi bana insan i�ine �ikmiyorm diye.Fazla derine girdim sanirim :) Lise bitti arastirmalar basladi doktor doktor gezmeler..Izmirde gitmedigim KBB uzmani,dis hekimi gastroloji uzmani,genel cerrahi.. vs vs bana g�re hi�biri isini iyi yapmiyordu ki kokunun kaynagini bulamiyorlardi.Istanbula da a�ilma vakti gelmisti :) Yana d�ne internette HALITOMETRE cihaziyla �l��m yapan hastane ariyordum.Buldum da..Herg�n aglamama dayanamayan annem ve babamla tuttuk Istanbul yolunu..Onlara g�re koku �ok fazla yoktu ama ben kokarca oldugumu d�s�n�yordm tabi.Neyse �l��m yapildi normalde 20/100 de seyretmesi gereken koku bende 370 �ikmisti.�z�lecegime sevinmistim aslinda bakin �ikti iste yalan s�ylemiyorm...12 yasimdan 17 yasima kadar bu kokuyla zaten yasamisim ""370"" Bademciklerimin ��r�k oldugunu s�ylemisti doktor bademciklerim alindi ama koku hala vardi benim i�in.Devam ediyordu ayni durumlar.Burdan biriyle tanistik yurtdisindan bir ila� getirttigini iyilestigini s�yemisti onca para biriktirip o ila� ve gargarayi getirttim hi� sorgulamadan i�tim ama fayda etmedi tabiki.Bu seferde arastirirken Adanada bir Dishekimi buldum.Murat hocam da taniyacak burdan beni :) Adanaya sizin yaniniza gelen o g�zel,alimli 2. Kattan burnundan,agzindan koku geldigini iddia eden kiz..Sizin tabirinizle :P
Okadar koku �ikmasi i�in �abalasa da koku yoktu..Tabi yine ona g�re.Benim i�in Murat hoca da isini iyi yapmiyordu o.O
Ger�ekten �ok zor d�nemlerdi.Evet otob�steyken karsi otobusten birnin rahatsiz oldugunu,iki kattayken sokaktan ge�en birinin rahatsiz oldugunu.Insanlarin yanindan ge�erken igren� koktugumu d�s�n�yordum.Herg�n dua ediyordum sabaha �ikmayim b�yle yasamaktansa diye.Evden disari �ikmadim lise bittikten sonra.Markete bile gitmezdim s�rekli arastirirdm...Bir ara TMAU ya takildim.Iyi ki de takilmisim :) milyonda bir g�r�nen o hastaliktan benden baska bir gen� kiz daha s�pheleniyordu ve en iyi dostum oldu kendisi ^^ �niversite basladi ilk haftasinda birakiyordum.Sinifa giren burnunu kapatiyor s�yleniyordu.Eve gidene kadar agla agla g�zler kipkirpimizi dudaklar mosmor...Seni anlayan yok iki �ift laf edecegin bir arkadasin dahi..Artik annen ve babana birsey diyemiyorsn ellerinden gelen herseyi fazlasiyla yaptilar ��nk�..Okulda sunum yapmak �l�md�..Ger�i hi� yapamdm heycanlaninca istifra etme gibi bir durumum var o sunumlari hi� bir zaman bitiremedim :D Bu arada pskiyatriye gittim ila� almaya basladim ila�lar birakin akliniza k�t� seyler getirtmemeyi iyi seyler bile d�s�nd�rm�yor,beyninizi uyusuyordu.Kendime bunu yapmadan biraktm ila�lari.Sonra okulda 2 kisiyle tanistim simdilerde canlarim ^^ Onlara bir mektup yazdim onlari rahatsiz ettigimi okulu birakacagimi vs vs herseyi anlatan bir mektup bastan sona..Ertesi g�n bulustuk duyduklarima �ok sasirdim.�ogumuzda vardir karsidakinin yalan s�yleyip s�yledigini anlama �zeligi...Yalan s�ylemiyorlardi.Okulda yasananlarin hep bir a�iklamasi varmis meger..Bademcik ameliyatindan sonra bitmedi sandigim,hayatimi kabusa �eviren sey psikolojik bir rahatsizliktan ibaretmis(12-17 yasina kadar agir bir koku varmis ama) Simdilerde �niversite 3. Sinif �grencisi ayni zamanda gen� bir girisimci :) (Tamamen atlatmamda en �nemli fakt�r buydu).Kendi isimi kurup ayaklarimin �st�nde durmam..Sorumluluk sahibi olmak.Tpcancilarla hasir nesir olup,para kazanmak,iyi m�steriler biriktirmek..Biliyorm bunlari okurken bile benim sorunum b�yle degil,yazmis da yazmis,bos yapmis,benim �ektiklerimin yaninda hi� kalir.. Diyenler �ikacak ��nk� bende burdaki yazilari okurken diyordum.Bana g�re d�nyadaki en igren� kokan canli bendim.Kendinize haksizlik yapmayin.Ger�ekten bir hastaliginiz olsa da bir koku mevcutsa da siz bir insansiniz ve hepimizin normal insanlar gibi gezmeye,eglenmeye hakki var.Bu gen�/orta yaslarinizi ziyan etmeyin.Bug�n �ikin disari sizin g�n�n�z olsun kimseyi g�rmeyin.Mesela luna parka gidebilirsiniz :")) G�nl�n�zce eglenin bu d�nyaya bidaha gelmeyeceksiniz.Giden senelerime �yle �z�l�yorm ki �ocuklugumu yasayamadim en g�zel yillarim ziyan oldu..Siz bunu yapmayin..Sloganimiz da ""bug�n disari �ik"" olsun :'P Eski ben ve benim gibi arkadaslar i�in bu s�zlerim...Umarim kendimi ifade edebilmisimdir.Tabi bunlar minik minik bir kismi,sadece aklimda kalanlar...Kendinize �ok iyi bakin ...
Başa Dön
yildim Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı yildim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Nisan-2017 tarihinde 14:17
gizemmmm kardesim bademcigini aldirdiktan   sonra psikolojik olan koku nasildi?Anlatirmisin kisaca.Bademcigini aldirmadan �nceki gibi bir kokumuydu?
Başa Dön
BezginBet�l Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Nisan-2017 tarihinde 15:53
Paylastiklarin icin tesekk�r ederim Gizem. Iyi ki yazmissin.
Keske her d�zelen b�yle duyarli olup, deneyimlerini paylassa. Vicdanen olmasi gereken bir sey.
Hep b�yle mutlu kalmani dilerim.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Nisan-2017 tarihinde 12:04

İlk gönderen: gizemmmm gizemmmm yazdı:

Murat hoca da hep s�ylerdi iyilesenler tekrar ayni olaylari hatirlamamak i�in foruma gelmiyorlar diye ve �ok kiziyordum neden,nasil iyilestiklerini anlatmadan bencilce gittiklerini..Bende onlardan biriydim aslinda.

Foruma d�n�p bizleri bilgilendirdiginiz i�in tesekk�r ederiz. Iyilesenler var mi diye soran kardeslerimiz neden forumda bir iyilesenin sesini duymadiklarini b�ylece anlamis ve yasamis oldular.

Iyilesenler genellikle foruma d�nmezler, doktorunu arayip iyilestim demezler. Doktor kendisini ararsa ya cevap vermezler veya "iyilestim" kelimesini c�mle i�inde kullanmak istemezler. Bu b�yle bir hastaliktir.

Alıntı Bu seferde arastirirken Adanada bir Dishekimi buldum.Murat hocam da taniyacak burdan beni :) Adanaya sizin yaniniza gelen o g�zel,alimli 2. Kattan burnundan,agzindan koku geldigini iddia eden kiz..Sizin tabirinizle :P

Sizi hatirlamiyorum. Sadece forum i�erisinde bana karsi g�vensiz, inan�siz, negatif konusmalar yaptiginiz aklimda kalmis. (Kizmiyorum, g�cenmiyorum.)

�zel bir mesaj ile bana isim soy isminizi s�ylerseniz gaz �l��m sayilarinizi (isminizi gizleyerek) buradan yayinlar diger arkadaslara emsal olarak sunabilirim. Belki faydasi olur.

Alıntı
Okadar koku �ikmasi i�in �abalasa da koku yoktu..Tabi yine ona g�re.Benim i�in Murat hoca da isini iyi yapmiyordu.

Bu forumda Tip 5 oldmasi �ok muhtemel �ok sayida insan bulundugunu zannediyorum. Agiz kokusunun psikolojik de olabilecegini topluluga hatirlattigin isabet oldu.

-M
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Nisan-2017 tarihinde 12:49
@yildim Aslinda bademcigim alindiktan sonra da devam etti ayni seyler.Murat hocama da ordan sonra gitmistim yanlis hatirlamiyorsam.Degisen birsey yoktu aslinda benim i�in.Ameliyattan sonra tekrar istanbula gittim Halitometreyle �l��m yapildi tabi ki koku �ikmadi 5 kere israrla �l�t�rd�m ama yine yine inanmadim tabi...Yine ayni seyler devam ediyordu insanlarin benden rahatsiz oldugunu d�s�n�yordum.Bir bakima iyilesmemdeki etkenlerden biri de su d�s�ncemdi:
Her insanin burnu kasinir degil mi? Kolu,bacagi,kafasi..Biz sadece burna odaklandigimiz i�in �ogu sey burdan patlak veriyor.Adamin kafasi kasinsa d�n�p bakmazsin �st�ne alinmazsin.Burnu kasinirsa benden oldu..Sadece burna odaklaniyoruz..Senin hi� burnun kasinmiyor mu? Sorusunu sorgulamamiz gerekiyor en azindan eski ben ve benim gibi arkadaslar..
En en �nemlisi de sizin de psikolojik olma ihtimalini es ge�memeniz ben senelerdir kulak tikadim bu s�zc�g� duyunca ama bir kere de olsun d�s�n�n bir kerecik..Daha yazilmamis o kadar �ok sey var ki..Kullandigim ila� yaptirdigm testler..Yine �st�ne basiyorum bunlari okudugunuz da basit birseymis gibi gelecek ama �yle degil arkadaslar 12 yasimdan 20 yasima kadar bu 8 senede ne yasadigimi bir ben biliyorum..Hi� pskiloga gitmemis arkadaslar psikiyatriye gitmeseniz de ila� kullanmak istemeseniz de (eger evde iseniz ila� kullanimanizi tavsiye ederim k���k dozlarda doktor kontrol�nde..) Yasadiklarinizi anlatmak rahatlatiyor ger�ekten..Bir umut veriyor iyilesme ihtimali...Sonra sorgulamaya basliyorsunuz zaten.Arkadaslarima mektup yazdigimi fikirlerini aldigini yazmistin yuksrdaki yazida onlar �yle bir sey olmadigini s�ylediklerinde sokaga her �iktigimda koku yok rahat ol kafasiyla gezdim..Dolmuslarda nefesimi tutmadim saga sola bakmadim acaba yine kim burnunu kasiyacak diyee..Bir seylere de tutununca devami geldi..
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Nisan-2017 tarihinde 13:07
Murat hocam;size hangi yillarda yazmisim inanin hatirlamiyorum..Neler yazmisimdir kim bilir..Burdan �z�r diliyorum sizden..�aresizligimin en disa vurdugu �ocukluk d�nemlerime verin...8 senedir bu y�kle yasamak,yasamaya alismak insani yavas yavas sakinlestirip olgunlastiriyor..

2013 de kaydolmusum bu nicke foruma ama bundan �ncesi de var diye hatirliyorum baska bir nickim vardi sitede.Bu nickimi de yorumlarimdan buldum ne �ok sifre denedim girmek i�in :")
2013 den �ncesinde de bu site vardi buraya dikkat �ekmek istiyordum :)
Yani nasil denir bilemiyorum baskasi olsa ger�ekten siteyi kapatirdi,belki bencillik olarak d�s�neceksiniz ama herg�n farkli kisilerin,yeni kaydolanlarin ayni sorulari defalarca sormasi ve bunu sizin tek tek onayladiktan sonra yayinlamaniz,usanmadan cevap vermeniz takdire sayan🙏 Burdan ellerinizde kocaman �p�yorum..Saglicakla Kalin
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Nisan-2017 tarihinde 18:39
�ok ge�mis olsun gizem. Daha da iyi olursun insaAllah.. ama malesef yazini okurken sadece hikayeni okudum hir veri elde edemedim :) ayni dedigin seyi dedim vallahi i�imden hatta su anda disimdan da diyorum :) benim ki kesinlikle psikolojik degil eminim. Psikiyatriste hi� gitmedim ama eminim gitsem veridgi antifepresanla uyusacagim baska hir ise yaramayacak. Ben psikolojik olanlarin s�yle oldugunu d�s�n�yorum. Mesela ben kokumun nereden geldigini anladim ��zd�m ve iyilesme surecindeyim kokuyu almiyorum ama tedavi sonlanmadan kesin konusmuyorum. Neyse bu tedavi bitti ve ben tamamen iyilestim ama hala psikolojik olarak koku var diye kafayi yersem etrafimda ki ler yok demesine ragmen ben koku aliyorsam o zaman psikolojiktir ve psikiyatrise gidebilir. Ama daha hi�birsey yapmadan buram buram ortada olan bir koku varken psikolojik demeyi bir ka�is olarak g�r�yorum ve asla inanmiyorum.. senin iyilesmis olma na �ok sevindim birimizin bile iyilesmesi bize �mit oluyor. Kaldi ki ben herkesin iyilenilecegine sadece sorunun kaynagini bulamadiklarina inaniyorum. Hicbirimizin kokusu ��z�ms�z degil belki hepimizin sorunu ayni yerde degil ama mutlaka ��z�m� var..
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Nisan-2017 tarihinde 09:35
Arkadaslar bir d�zeltme yapayim.
Siradan antidepresanlarin �ogu uyusturmaz. Zihin bulanikligi yaratmaz. Uyku vermez.
-M
Başa Dön
Bikkin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bikkin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Agustos-2017 tarihinde 16:41
Bisey soylemek istiyorum arkadaslar bizim ortada bi nefes kokumuz oldugu gercek zaten insanlar bunu surekli soyluyor duyduklarimiz ve gordugumuz tiksinti dolu bakislardan dolayi duygu dunyamiz altust oluyo zaten psikolojik olmasinin mumkunati yok zaten.ama arkadaslar soyle bisey var biz genelde bu tepkilerden asiri korktugumuz icin zamanla kendimizi asiri kasmaya aman biri almasin diye bazen nefes bile almayip kendimizi tutuyoruz buda vucudumuza duzenli oksijen gitmesine engel oldugu icin kokuyu maximum seviyeye cikariyor, arkadaslar sakin olmaya calisalim oyle durumlarda belkide arkadas hep kendini kastigi icin koku olusuyodu stres ten ve vucuda oksijen gitmedigi icin belkide antidepresanlar onun vucudunu rahatlatti ve kokuda ciddi azalma oldu ne biliym kendimde kesfettigim seyler bunlar benim stresli oldugumda duzgun nefes alamiyorum ve kokumun 3 katina cikiyo herkes burnunu kapiyo daha cok sanki:( hissettiklerimi vucudumda kesfettiklerimi yaziym dedim
Başa Dön
frdfon Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı frdfon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Ocak-2018 tarihinde 12:38
kardesim merhaba cok onemli konusabilir miyiz
Başa Dön
zeytin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeytin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ocak-2018 tarihinde 21:39
Merhaba Gizem, Istanbul da nerede agiz kokusu �l��m� yaptirdin?baska yerde �l��m yaptiran var mi?
Başa Dön
Velele Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Velele Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mart-2018 tarihinde 16:50
Arkadaslar benim hikayem bundan 10 sene once arkadasimin bana agzin bok gibi kokuyor demesiyle basladi ilk okul 6 idim ozamanlar cocuktuk sekerle sakizla idare etmeye calisiyorduk sonra yas buyuyunce once dis doktoruna gittim butun dolgulari yenilettim sonra kbb gittim ama nafile sonra bu forumu takip etmeye basladim insanlar bademcik aldirmis endoskopi olmus denemedigi yontem kalmamis ama genede bu hastaliktan kurtulamamis bende bunu gorunce bu hastaligin ustune gitmeyi biraktim yaptigim arastirmalar ve edindigim tecrubelere gore genetik bir sorun oldugunu dusunuyorum cunku biz 3 kardesiz ve 3 muzdede bu problem var. Ozellikle toplum icindeyken diyalog halinde ya agzim kokuyorsa diye dusundugum icin stresten tukuruk salgisi azaliyor ve agizim kuruyor koku dahada artiyor ben kokunun sebebinin dilin ustundeki ve arkasindaki beyaz-sari pas oldugunu dusunuyorum o pasin sebebini bulmaliyiz birde bir arkadas bu forumda pikologa gittigini ve psikologun yazgidi bir ilacin kokuyu kestigini soylemisti acaba ruhsal yada beyinsel bir problemmi bu agiz kokusu... alkol aldigimda cakir keyfi denilen kafa geldiginde sanki agiz kokusu gidiyor ve cok rahat konusup edebiliyorum garipp... bu foruma usendigimden uye olmayip tam 4 yil disardan takip ettim yanlis yaptigimin farkindayim bunu soylememim sebebi benim gibi cok insan oldugunu biliyorum lutfen 2 dakikanizi ayirin ve hikayenizi eger iyilestiyseniz yonteminizi burada paylasin birbirimize yardimci olmus oluruz
Yaptiklarim icin pisman degilim ha aklim hala yapmadiklarimda
Başa Dön
Reisbey233 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Reisbey233 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Nisan-2018 tarihinde 21:44
Ya yeterrr biktim usandim hic birseyden zevk almiyorum cok seyi denedim hem bitkisel hem kimyasal ilac bir suru gargara ve bir suru doktor hic biri care olmadi ve yakinda reflu ameliyati olacam bunun yuzunden agzim surekli kokuyor ve evlenemiyorum benim yasadigim bu durumu allahim insala en azili dusmanima vermez yardim ve tecrubelrini benimle paylasmak isteyen olursa burdan [email protected]
Allahimyardimet
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.